Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

© 2010 IBM Corporation1 Palautesivun esittely  Palautesivua käytetään pääasiassa palautteen lähettämiseen virastoihin. Palautesivun pitäisi löytyä jokaisesta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "© 2010 IBM Corporation1 Palautesivun esittely  Palautesivua käytetään pääasiassa palautteen lähettämiseen virastoihin. Palautesivun pitäisi löytyä jokaisesta."— Esityksen transkriptio:

1 © 2010 IBM Corporation1 Palautesivun esittely  Palautesivua käytetään pääasiassa palautteen lähettämiseen virastoihin. Palautesivun pitäisi löytyä jokaisesta viraston kieliversiosta.  Palautesivua ja yhteistietoja varten tehdään yleensä oma sivustoalue.  Sivustoalue pitää sisällään ainakin varsinaisen Palaute sisällön, Palautekiitos ja Palautevirhe sisällöt sekä viraston yhteystiedot.  Varsinainen palautesivu rakentuu sisällöstä ja HTML-komponentissa.  Palautekiitos sivu palautuu, kun palautelomakkeeseen on kirjoitettu tarvittavat tiedot ja se on onnistuneesti lähetetty.  Palautevirhe sivu palautuu silloin kun palautteen lähettäminen ei onnistunut, yleensä jokin tarvittava tieto on puuttunut palautelomakkeesta.  Palautelomakkeen löytyy linkki virastojen sivujen alatunnisteesta.

2 © 2010 IBM Corporation2 Palautesivun esittely  Palautesivu rakentuu sisällöstä ja siihen linkitetystä HTML-komponentista, joka pitää sisällään varsinaisen lomakkeen palautetta varten.  Oikealla HMTL-komponentin osuus on rajattuna punaisella.

3 © 2010 IBM Corporation3 Palautesivun esittely  Tässä sama sisällönhallinnan näkökulmasta.  Otsikkolaatikossa on sisällön otsikko.  Sisältö osiossa on tekstisisältö ja viittaus HTML-komponenttiin.

4 © 2010 IBM Corporation4 Palautesivun esittely  Varsinainen palautelomake on siis HTML- komponentti, joka tässä tapauksessa on nimeltään helsinki_palaute_sivuista. Se löytyy yhteisestä common-kirjastosta.  HTML-komponentti sisältää palautelomakkeen koodin sekä mm. viittaukset Palautekiitos ja Palautevirhe -sivuihin sekä HTML- komponenttiin, joka sisältää viraston palautteen saajan sähköpostiosoitteen.  HTML-komponentti löytyy yhteisestä common- kirjastosta. Tässä se nimi on Helsinki_spostiosoitteet.

5 © 2010 IBM Corporation5 Palautesivun esittely  Virasto_spostiosoitteet HTML-komponentti pitää sisällään sähköpostiosoitteen, johon palaute Internet-sivuilta lähetetään.

6 © 2010 IBM Corporation6 Palautesivun esittely  Palautekiitos ja Palautevirhe sivut on normaaleita sisältöjä, jossa on otsikon lisäksi lyhyt teksti osa.  Sekä Palautekiitos ja Palautevirhe, että varsinaisessa palautesisällöissä voi olla myös lisätietolaatikko käytössä. Sivuihin voidaan myös sisällyttää oikeanlaidan navigaatiot.


Lataa ppt "© 2010 IBM Corporation1 Palautesivun esittely  Palautesivua käytetään pääasiassa palautteen lähettämiseen virastoihin. Palautesivun pitäisi löytyä jokaisesta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google