Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TUTKIELMA PERTTU-SEMINAARI XIII 29.5.2013. TUTKINTOVAATIMUKSIIN Tutkielma on vapaaehtoinen. Hyväksytyllä tutkielmalla voi korvata koulutusohjelman vastuuhenkilön.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TUTKIELMA PERTTU-SEMINAARI XIII 29.5.2013. TUTKINTOVAATIMUKSIIN Tutkielma on vapaaehtoinen. Hyväksytyllä tutkielmalla voi korvata koulutusohjelman vastuuhenkilön."— Esityksen transkriptio:

1 TUTKIELMA PERTTU-SEMINAARI XIII 29.5.2013

2 TUTKINTOVAATIMUKSIIN Tutkielma on vapaaehtoinen. Hyväksytyllä tutkielmalla voi korvata koulutusohjelman vastuuhenkilön kanssa erikseen sovittavan osan tutkinnosta. Tutkielman aiheen tulee liittyä erikoistujan omaan työhön terveyskeskuksessa. Aiheen hyväksyy terveyskeskuksen koulutusvastaava. Tutkielman ohjaus toteutuu terveyskeskuksen koulutusvastaavan nimeämän ohjaajan ja yleislääketieteen oppialan yhteistyönä. Tutkielman hyväksyy yleislääketieteen professori.

3 OHJEET Yleiset ohjeet tutkielman tekemiseen löytyvät yleislääketieteen oppialan internet-sivuilta http://www.uta.fi/med/tutkimus/tutkimusryhmat/yleislaak etiede/Opetus/Erikoislaakarikoulutus/Tutkielma.html http://www.uta.fi/med/tutkimus/tutkimusryhmat/yleislaak etiede/Opetus/Erikoislaakarikoulutus/Tutkielma.html


Lataa ppt "TUTKIELMA PERTTU-SEMINAARI XIII 29.5.2013. TUTKINTOVAATIMUKSIIN Tutkielma on vapaaehtoinen. Hyväksytyllä tutkielmalla voi korvata koulutusohjelman vastuuhenkilön."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google