Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
JulkaistuHelena Niemi Muutettu yli 9 vuotta sitten
1
Tilannekatsaus 14.1.2015 / VIRTA-Opintotietopalvelu
2
Yleistä tietovarannosta Valmistautuminen v. 2015 tiedonkeruisiin aloitettu: vertailuaineistoa tehty korkeakoulujen omissa rekistereissä olevien tutkintomäärien ja VIRTA-tietojen kanssa, tarkennuksia lisätty tiedon laadun validoinnin taulukkoon mm. opintopisteiden luokitteluista ym. Opettamispätevyyttä (opettajatietoja) kuvaavat tiedot jatkossa VIRTA-opintotietopalveluun pätevyyskoodiston arvoina. 2
3
Yleistä tietovarannosta KV-liikkuvuustiedot: Tavoitteena yhdistää tiedot kansainvälisestä opiskelijaliikkuvuudesta ts. yhdistää TK:n, CIMO:n, OKM:n ja OPH:n tiedonkeruut alkuvuoteen 2017 mennessä VIRTA-tietosisällön laajennus julkaisutietoihin aloitettu VIRTA-palautekysely toteutettu korkeakouluille ja muille tärkeimmille sidosryhmille 3
4
Yleistä tietovarannosta VIRTA-VALVIRA tiedonsiirtolupia kerätty korkeakouluilta; tavoitteena avata rajapinta Valviralle alkuvuodesta. KELA-tiedonkeruut pyritään toteuttamaan syksyllä 2015; keväällä toteutunee pilotti uusien amk-opiskelijoiden henkilötunnusten toimittamisesta Kelalle. Koulutuksen ja tutkimuksen yhteentoimivuuspalvelut - ryhmässä aloitetaan Tietovirta-projekti, keskittyen aluksi kv-liikkuvuustietoihin. 4
5
VIRTA-opintotietopalvelu 5 ----- Korkeakoulu- kohtaiset tieto- integraatiot VIRTA- Opintotieto- palvelu Viranomais- tietovirrat Yhteinen tietoarkkitehtuuri käytössä Oppijan verkkopalvelu (OPH) KSHJ Opintopolku Tilasto- keskuksen ja OKM:n tiedonkeruut Muut viranomaiset: VALVIRA, KELA ym.
6
Tietosisällön laadun validointitaulukko 14.1. Ei lainkaan puutteita Lieviä puutteitaMerkitt ävästi puuttei ta Musta lista ARCADA, DIAK, HAAGA-HELIA, HAMK, HUMAK, KARELIA, KYAMK, LAMK, LAPIN AMK, LAUREA, LAY, METROPOLIA, OY, SEAMK, TY, VAMK, VY ÅA, AYO, CENTRIA, HY, UEF, JAMK, JY, KAMK, LTY, MAMK, NOVIA, OAMK, SAIMAA, SAVONIA, SHH, TAIY, TAMK, TUAMK TTYSAMK, TAY 6
Samankaltaiset esitykset
© 2024 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.