Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Haku- ja valintatietojen tekninen ympäristö 26.8.2014.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Haku- ja valintatietojen tekninen ympäristö 26.8.2014."— Esityksen transkriptio:

1 Haku- ja valintatietojen tekninen ympäristö 26.8.2014

2 Tietojen latauksen tilannekatsaus Opintopolun ja ODW:n väliset lataukset on käyty Arcusysin kanssa läpi perjantaina 22.8. Latauksissa esiintyy kahdentasoisia ongelmia 1.ODW-palvelinympäristössä katkeaa verkkoyhteys odwprod1service ja odwprod1db palvelinten välillä. Ongelma on tunnistettu johtuvan virtuaalipalvelinalustan verkkoajureista ja ajuri on vaihdettu perjantaina 22.8. 2.Opintopolun rajapinta tuottaa virheilmoituksen, joka kaataa lataukset. Organisaatio, hakemukset ja valinnat ovat tuottaneet ongelmia opintopolun rajapinnoissa. Toistaiseksi asiaa ei ole selvitetty pidemmälle.

3 Tietojen latauksen tilannekatsaus (2) Tietojen lataus ODW:sta Vipuseen tapahtuu päivittäin automaattisesti. Tämä tarkoittaa tällä hetkellä kuitenkin vain ODW:n taulujen tuomista raakamuodossa ja muunnos raportoinnin vaatimaan muotoon sisältää vielä manuaalisia vaiheita. Ketjun automatisointi loppuun saakka riippuu tällä hetkellä ainakin lukituspäivämäärien toteutusmallista. Lisäksi on tutkittava raporttien päivittäminen Sharepointissa tietokannan päivitettyjä tietoja vasten. Tällä hetkellä tietomallit raporteilla täytyy päivittää manuaalisesti ja tarkoitus olisi saada mallit päivittymään ajastetusti tietokantalatausten päätteeksi.

4 Muuta Pyrimme pitämään yhteisen tiedonsiirto- / suunnittelupalaverin Seppo Ränninrannan ja Jukka Keton kanssa lähitulevaisuudessa. Tarkoituksena on kuvata tekninen ympäristö Opintopolun rajapinnoista raportointikerrokseen.


Lataa ppt "Haku- ja valintatietojen tekninen ympäristö 26.8.2014."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google