Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TECHNICAL TRADERS CLUB TTC Kuukausikokous 22.4.2013.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TECHNICAL TRADERS CLUB TTC Kuukausikokous 22.4.2013."— Esityksen transkriptio:

1 TECHNICAL TRADERS CLUB TTC Kuukausikokous 22.4.2013

2 TTC:n strategia ja mielenkiinnon kohteet Myötävaikuttaa teknisen analyysin osaamisen, käytön ja tuloksellisuuden kehittymiseen osakkeiden ja indeksien kaupankäynnissä ja niihin sijoittamisessa Osake- ja valuuttakaupan ja -sijoittamisen sekä niiden markkinoiden tekniset analyysit (TA), TA:n menetelmät, Swing trading strategiat, myynti- ja stoptaktiikat, TA ohjelmistot ja tehotyökalut kuten Metastock, TA:ta hyödyntävät online informaatio-, tehotyökalu- ja kaupankäyntijärjestelmät,soveltaminen analyysiin ja kaupankäyntiin, TA kokemustenvaihto, keskustelut ja koulutukselliset esitykset, TA:n vaikutus fundaan ja fundan vaikutus TA:han, Markkina-analyysit ja -tarkastelut, Yritysvierailut, P&K, tuntemattomat ja valittavat pörssiyhtiöt, Keskustelu vinkeistä, potentiaalisten “voittajaosakkeiden” tunnistus. Kuukausikokoukset, yritysvierailut ja tiedottaminen

3 PITKÄ, KESKIPITKÄ JA LYHYT TRENDI PITKÄ TRENDI (week) Nouseva: sma20C > sma40C, Varoitus laskusta nousevassa trendissä: P < sma20C, Laskeva: sma20C < sma40C, Varoitus noususta laskevassa trendissä: P > sma20C. KESKIPITKÄ TRENDI (day) Nouseva: sma20C > sma40C, Varoitus laskusta nousevassa trendissä: P < sma20C, Laskeva: sma20C < sma40C, Varoitus noususta laskevassa trendissä: P > sma20C. LYHYT TRENDI (day) Nouseva: ema5H > ema20C, Varoitus laskusta nousevassa trendissä: P < ema5H, Laskeva: ema5H < ema20C, Varoitus noususta laskevassa trendissä: P > ema5H.

4 OMX Helsinki 25 (day)

5 Frankfurt DAX Index (day)

6 SP500

7 SP 500 vs. NYSE NH - NL

8 Ehdotus osakevinkkien tarkasteluprosessiksi - Kokouksessa kukin osanottaja esittää 2 - 5 osaketta, joita 1) haluaisi ostaa tai on ostanut, tai 2) haluaisi myydä, mahdollisine funda- tai teknisine perusteluineen. - Kari Laakso ja Stephan Grimm tekevät ja esittelevät sitten käsiteltävälle osakkeelle Teknisen Analyysin, - TA:sta keskustellaan. Ja keskustellaan myös siitä, mitä erityistä arvonkehitykseen mahdollisesti vaikuttavaa osakkeesta tai yhtiöstä tiedetään, ja - todetaan, mitä osakkeelle kannattaisi tehdä (osta/pidä/myy).

9 Esimerkki Teknisestä Analyysistä


Lataa ppt "TECHNICAL TRADERS CLUB TTC Kuukausikokous 22.4.2013."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google