Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lastujen hallinta, Lastun muoto ja Lastun Murtaminen

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lastujen hallinta, Lastun muoto ja Lastun Murtaminen"— Esityksen transkriptio:

1 Lastujen hallinta, Lastun muoto ja Lastun Murtaminen
Avaa -> Diaesitys -> Alusta Napsuttele hiiren vasemmalla painikkeella tai nuolinäppäimellä (nuoli alas) PowerPoint-esitys alusta loppuun. Nuolinäppäimellä (nuoli ylös) pääset taaksepäin vaihe vaiheelta. Kun haluat lopettaa esityksen paina Esc-nappia. LASTUN MUOTO JA MURTO Lastujen hallinta, Lastun muoto ja Lastun Murtaminen Haurailla materiaaleilla (esim. valuraudalla) lastut ovat lyhyitä katkolastuja. Sitkeillä, esim. ruostumattomilla teräksillä, lastut ovat usein pitkiä ja nauhamaisia. Lastun muoto riippuu materiaalin lisäksi työstöarvoista, teräkulmista, rintapinnan muodosta ja pinnoituksesta. Myös lastuamisnesteellä on vaikutusta lastun katkeamiseen. Lastun muoto vaikuttaa työn sujumiseen ja pinnanlaatuun. Hankalia Sopivia

2 SOPIVA N MUOTOINEN LASTU ”hyvin hallittava lastu”
Lastun katkeamiseen vaikutetaan terään tehdyllä lastunmurtajalla. Se voi olla erillinen osa ja/tai teräpalan pintaan muotoiltu. SOPIVA N MUOTOINEN LASTU ”hyvin hallittava lastu” Yleiskäyttöön tarkoitettu kääntöpalan lastunmurtaja: Lastuamissyvyys (mm) Syöttö (mm/kerros) Lastuamissyvyys ja syöttö valitaan katkoviivan rajaamalta alueelta. Lastuamissyvyys (mm) M3 -lastunmurtaja sopii työstöalueelle, jossa syöttö on 0,15 – 0,5 mm/kierros ja lastua- missyvyys 0,5 – 5 mm. Syöttö (mm/kerros)

3 Teräpalojen valmistajan ohjeita lastunmurto-ongelmiin:
Syöttö Lastuamissyvyys Teräpalojen valmistajan ohjeita lastunmurto-ongelmiin: Liian pitkät lastut  Lisää syöttöä, valitse sopivampi lastunmurtaja. Liian kova lastunmurto  Vähennä syöttöä, valitse sopivampi lastunmurtaja. Esityksessä on käytetty :n ja :in tietoja ja piirroksia.


Lataa ppt "Lastujen hallinta, Lastun muoto ja Lastun Murtaminen"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google