Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Sähköinen tentti Suomen korkeakouluille Tilanneraportti ohjausryhmälle 11.9.2014 Totti Tuhkanen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Sähköinen tentti Suomen korkeakouluille Tilanneraportti ohjausryhmälle 11.9.2014 Totti Tuhkanen."— Esityksen transkriptio:

1 Sähköinen tentti Suomen korkeakouluille Tilanneraportti ohjausryhmälle 11.9.2014 Totti Tuhkanen

2 PROJEKTIN TILANNE NYT: 1.Viimeinen uusia ominaisuuksia tuottava sprintti 12 on päättynyt. Intensiivinen lopputestausjakso on meneillään 3.9. – 17.9. 2.Jakson aikana projektiryhmä testaa järjestelmän toimijarooleittain eri liitty- millä (selaimet, pc/mobiilit) hankesuunnitelman käyttöpolkukuvauksia vasten.

3 PROJEKTIN TILANNE NYT: 3.Palvelun käyttöönotto-opasta kirjoitetaan wikiin, pohjana Tenttiksen käyttöönottokokemukset. 4.Ensimmäisen/toisen täydennyspaketin sisältötarpeisiin selvitetään myös matematiikkaohjelmien käyttötilannetta yliopistoissa ja amkeissa. Ensimmäisen täydennyspaketin toivotaan sisältävän seuraavia ominaisuuksia:  laajennus tenttimuotojen tukeen  opettajan tenttikirjastoon kehittynyt kansiointi  opiskelijan rooliin kehittynyt tenttihakutoiminnallisuus  admin-rooli kaksitasoiseksi admin- ja virkailijarooliksi, jolloin isoissa organisaatiossa voidaan jakaa ylläpitovastuita hallitummin.  mahdollisesti: lisää matematiikkaominaisuuksia integroidulla matem.ohjelmistolla. Ensimmäisen täydennyspaketin toivotaan sisältävän seuraavia ominaisuuksia:  laajennus tenttimuotojen tukeen  opettajan tenttikirjastoon kehittynyt kansiointi  opiskelijan rooliin kehittynyt tenttihakutoiminnallisuus  admin-rooli kaksitasoiseksi admin- ja virkailijarooliksi, jolloin isoissa organisaatiossa voidaan jakaa ylläpitovastuita hallitummin.  mahdollisesti: lisää matematiikkaominaisuuksia integroidulla matem.ohjelmistolla.

4 PROJEKTIN TILANNE NYT: 5.Integraatioita ja migraatioita valmistellaan yliopistoissa. Oodi-integraation ensimmäinen vaihe on valmis. 6.Käyttöönottoja tulee sekä paikallisina instansseina että CSC:n ylläpitämän keskitetyn palvelun pohjalta. Palvelun koodiin ovat ensimmäisinä aktiivisesti tutustumassa H AAGA -H ELIA ja JY.

5

6

7 PROJEKTIN TILANNE NYT: 7.Testauksissa ja integraatiovalmisteluissa löydettävien säätötarpeiden 8.Suurin tilanneriski on sen varmistaminen, että 1 – 2 toteuttajaa Argusysilta saadaan pidetyksi mukana myös testikäyttöönottojen ajan – niiden yhteydessä voi nousta esiin vielä testauksissa löytymättömiä säätötarpeita. 9.viimeistelyjakso 18.9. – 1.10. päättää hankkeen. 10. EXAM-TENTTIPALVELU JULKISTETAAN 8.10.2014 klo 12

8 TOIMINNAN ORGANISOITUMISESTA SYKSYN 2014 JÄLKIPUOLELLA: —8.10. jälkeen projektiryhmä ei jatkane nykymuodossaan; tavoitteena on työn osittaminen 3 – 4 hengen valmistelutiimille/ tai rinnakkaistiimeille. Selvitettäessä projektiryhmäläisten mahdollisuuksia osallistua EXAMin jatkokehitystyöhön, projektiryhmän jokainen jäsen ilmoitti halukkuutensa jatkotyöskentelyyn. Esitys: projektiryhmän jäsenet jatkavat korkeakoulujensa yhdyshenkilöinä palvelun kehittämistyön ohjausryhmässä. Ryhmä täydentyy uusien partnereiden asiantuntijaedustajilla. Kehittämistyön ohjausryhmä määrittelee työtapansa; vähimmillään se käsittelee palvelun ajankohtaisia kehittämistarpeita kahdesti vuodessa. —Sähköisen tentin kehittämishanketta nyt koordinoivan ohjausryhmän toimiaika päättyy projektin valmistuessa tai viimeistään 31.12.2014. Esitys: Nykyisen kehittämishankkeen ohjausryhmä siirtyy EXAM-konsortion johtoryhmäksi konsortio-sopimuksen mukaisin ehdoin, kun konsortiosopimus on allekirjoitettu. ”Tietojärjestelmäpalvelua ohjaa ja valvoo tämän sopimuksen perusteella asetettava johtoryhmä, johon kukin osapuoli nimeää yhden edustajan ja hänen varajäsenensä.” —Tärkeää on saada konsortio toimintavalmiuksiin mahdollisimman pian!

9 PROJEKTIN TILANNE NYT: —EXAM on mukana IT-päivillä näyttämöllä ja omalla standilla. Kehityshankkeen ja EXAM-konsortion esittelyn sekä tenttitoiminnalli- suudet esittelee joukkue Sari Koski-Kotiranta HY, Salla Kalermo JY, Anni Rytkönen HY ja Totti Tuhkanen TY. EXAMin tiskille ovat tervetulleita töihin myös ohjausryhmän jäsenet! —IT-päiviä ja ITK:ta varten on valmisteilla esittelyvideo, jonka kuvaukset aloitettiin viime viikolla. Videosta tuotetaan rinnakkaisversioina 1. yleinen markkinointivideo, 2. sisäisen tiedotuksen video (johon voidaan lisätä oman talon kasvoja) sekä ohjaus- ja koulutusmateriaaleihin liitettävä kirjasto käyttöpolkujen ruutukaappausvideoita. *


Lataa ppt "Sähköinen tentti Suomen korkeakouluille Tilanneraportti ohjausryhmälle 11.9.2014 Totti Tuhkanen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google