Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

goSaimaa GoSaimaa.com yhteismarkkinointihanketta on toteutettu 3 v:n ajan Imatran ja Lappeenrannan seuduilla. Mukana on n. 100 yritystä, Imatran ja LPR:n.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "goSaimaa GoSaimaa.com yhteismarkkinointihanketta on toteutettu 3 v:n ajan Imatran ja Lappeenrannan seuduilla. Mukana on n. 100 yritystä, Imatran ja LPR:n."— Esityksen transkriptio:

1

2 goSaimaa GoSaimaa.com yhteismarkkinointihanketta on toteutettu 3 v:n ajan Imatran ja Lappeenrannan seuduilla. Mukana on n. 100 yritystä, Imatran ja LPR:n kehitysyhtiöt sekä maakuntaliitto (EU- rahoitus) Vuosibudjetti 1,2 m€, yritysvetoisena Painotus 60 % kotimaa ja 40 % Venäjä

3 goSaimaa ja Pietari yhdessä Voitaisiinko tulevaisuudessa toimia myös yhdessä? (Imatra, Lappeenranta, Savonlinna ja Pietarin metropolin alue) Kauempaa katsottaessa alue näyttää yhdeltä! Pietarin kulttuuri ja nähtävyydet ja Saimaan järviluonto, hyvät palvelut (mm.kylpylät, ostokset) Tuotekehitys (esim. kiertomatkat, kulttuuri, sport jne.) Yhteiset markkinointitoimenpiteet Hankerahoituksen hyödyntäminen Win – Win ajattelu

4 Mahdollisia kohderyhmiä Keski-Eurooppa Skandinavia Etelä-Eurooppa Ns. Kolmannet maat Ns. Special interest ryhmät

5 Markkinoinnin kattokonsepti ”Idän ja lännen portti” Ainutlaatuinen yhdistelmä: metropoli – Saimaan järvi- luonto Ympärivuotista kokemista ja tekemistä! Kaksi maata – tuhat kokemusta! Jne.

6 Kiitos!


Lataa ppt "goSaimaa GoSaimaa.com yhteismarkkinointihanketta on toteutettu 3 v:n ajan Imatran ja Lappeenrannan seuduilla. Mukana on n. 100 yritystä, Imatran ja LPR:n."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google