Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET"— Esityksen transkriptio:

1 RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET
Avaa -> Diaesitys -> Alusta Napsuttele hiiren vasemmalla painikkeella tai nuolinäppäimellä (nuoli alas) PowerPoint-esitys alusta loppuun. Nuolinäppäimellä (nuoli ylös) pääset taaksepäin vaihe vaiheelta. Kun haluat lopettaa esityksen paina Esc-nappia. RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET Magneetti tarttuu siihen Ruostumattomien terästen ainemerkinnät Ruostumattomia teräksiä on monenlaisia: Karkaistu (marten-siittinen) ruostuma-ton teräs on tuttu ruokailuvälineistä, puukoista jne. Se ei tule vastaamme ma-teriaalina työpajassa.

2 RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET
Magneetti ei tartu siihen Ruostumattomia teräksiä on monenlaisia: Haponkestävä teräs Hyvin muovattavat, epämagneettiset, austeniittiset ruostumat teräkset ovat tavallisesti se ruostumaton teräs, joista valmistamme tuotteita työpajassa. Ruostumaton teräs (rosteri) Magneetti ei tartu siihen Magneetti ei tartu siihen Haponkestävä teräs

3 RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET
Ruostumattomia teräksiä on monenlaisia: Magneetti tarttuu siihen Se on duplexia Duplex on ruostumatonta ja erittäin lujaa. Se on austeniittis-ferriittistä ruostumatonta terästä. Siihen moni levyseppähitsaaja tutustuu työpaikallaan.

4 EN- numerotunnuksen ensimmäinen numero (1) kertoo materiaali- ryhmästä
RST-terästen merkinnät eurooppalaisen (EN) ja amerikkalaisen (ASTM)- standardin mukaan MERKINNÄT Seosaineiden määrät C N Cr Ni Mo muut EN ASTM EN- numerotunnuksen ensimmäinen numero (1) kertoo materiaali- ryhmästä (1 = teräs). Pisteen jälkeen seuraavat kaksi numeroa (43 -45) on annettu CrNi - teräksille, viimeisillä numeroilla materiaalille on annettu oma järjestyslukunsa. Esim 1. Duplex (kaupallinen merkki), (EN-standardin mukainen merkintä) Esim 2. ruostumaton teräs AISI 304 (ASTM), (EN-stan- dardin mukainen merkintä) 1.4301 Outokumpu valmistaa ruostumattomia teräksiä Torniossa. Sen kau- palliset merkinnät noudattavat EN –merkintää. Kun ruostumattoman teräksen EN –merkintä on , on Outokummun merkintä on 4301, Outokummun merkintä 4401 vastaa EN –merkintää jne. Esim 3. haponkestävä teräs AISI 316 (ASTM), (EN-stan- dardin mukainen merkintä)


Lataa ppt "RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google