Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

FSD:n VAIHTOEHTOINEN TOIMINTAKERTOMUS 1999-2004. Kaikki ovat ihmetelleet mistä tulee lyhenne FSD??? Tutkijoiden yhteinen ystävä Google tarjoaa seuraavaa:

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "FSD:n VAIHTOEHTOINEN TOIMINTAKERTOMUS 1999-2004. Kaikki ovat ihmetelleet mistä tulee lyhenne FSD??? Tutkijoiden yhteinen ystävä Google tarjoaa seuraavaa:"— Esityksen transkriptio:

1 FSD:n VAIHTOEHTOINEN TOIMINTAKERTOMUS 1999-2004

2 Kaikki ovat ihmetelleet mistä tulee lyhenne FSD??? Tutkijoiden yhteinen ystävä Google tarjoaa seuraavaa: FSD - Foreningen for Stammere i Danmark FSD International designs and sells high quality add- on aircraft for Microsoft® Flight SimulatorFSD International designs and sells high quality add- on aircraft for Microsoft® Flight Simulator FSD Foundation for Sustainable Development FSD Data Services FSD FREE STREET DESIGN FSD food service development FSD Freiwilligen Seenot-Dienst e.V. FSD Finlands Svenska Socialdemokrater...siis Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto!

3 Koska monikielisyys on tärkeä tavoite eurooppalaisten tietoarkistojen palvelussa, tarjoamme selityksen parilla tunnetulla eurooppalaisella kielellä. Seuraava kysymys on yleensä: Mitä se tekee...? Yhteiskuntatieteelline tietoarkisto o kyl mar sit opetus- ministeriön rahoittama yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen ja opetuksen valtakunnalline palveluresurssi. Ei mar vuaren 1999 nimpal mukavast alust lukien Tampereen yliopiston yhteyres toimivan uuren yksikön tehtävänä o... (Lähde: Turkuraattori)... arkistoira yhteiskuntatieteellisiä tutkimusaineistoja, vastata niihin liittyvästä tietopalvelusta sekä eristää olemassaolevien koti- ja ulkomaisten tutkimusaineistojen käyttöä. (Lähde: Manseraattori) Valitettavasti nuorison &#¤@! paremmin ymmärtämää tekstiä tuottava käännösohjelma korsoraattori ei ollut toiminnassa.

4 Aineistojen hankinta on arkiston toiminnalle välttämätöntä Aluksi emme löytäneet millään aineistoja...

5 Edelleen aineistonhankinta on työlästä. Meille on selitetty ihan kaikenlaista... Tää on niin huono aineisto... On tää niin pieni aineisto, että... Kyllä tää aineisto kuule on kaluttu jo ihan loppuun. Se on niin vaikeeta, kun pitäis ottaa tutkittaviin yhteyttä ja osa on jo kuollu... KÄÄK!

6 Tietoarkistoalan koulutusta ei ole Suomessa tarjolla Koulutamme itse itseämme

7 Kesätyöntekijäksi pyrkii vuosittain kymmeniä nuoria toivokkaita... Näilläkin innokkailla harjoittelijoilla oli ensin hauskaa!

8 kunnes...

9 Henkilökunnasta pidetään huolta virkistys- ja kehittämispäivillä Varhaiset kokemukset ovat saaneet jotkut kannattamaan paikkoja, joihin pääsee kestopäällystettä pitkin

10 Virkistys... Virkistytty on myös veden äärellä ( jos olutta ei ollut…) Korvattava kollaasialla aurinkolaseista

11 Kehitys... Olemme askarrelleet...

12 …kieli vyön alla...

13 kuva Lennokinheitto... …ja ottaneet mittaa toisistamme eri lajeissa

14 kuva Kujanjuoksu...

15 kuva Kuorohuuto!

16 Ennen johtajalla ol tapana laulaa. Nykyisin hän ilah- duttaa juhlapäivinä runoillaan…

17 Tietoarkistossa on tehokas tekninen tuki Ohjelmallisia innovaatioita ovat mm. tietokanta-TIIPII sekä FSD:lle kehitetyt käärmesoftat pruutta ja pullautin...

18 Arkistotoiminta on kansainvälistä...

19 Vuoden 2000 syyskuussa tietoarkisto sai järjestääkseen CESSDA Expert-seminaarin Siispä ensimmäiset kansainväliset vieraat vietiin Näsijärveen...

20 Sami myös testasi porukan motoriikkaa... KAIKKI MUKAAN!

21 Kaikesta huolimatta edustajamme törmäsi Britanniassa vielä viime vuonna varsin perinteiseen Suomi- kuvaan... How scared are we?

22 Terrorismin uhan alla The Guardian julkaisi pelkomittarin otsikolla ”Miten peloissamme olemme?” Mittarissa pelon astetta kuvaavat toimenpiteet asetettiin janalle, jossa vihon viimeisenä vaihtoehtona on muutto Suomeen.

23 FSD:n asiakaspalvelun kivijalka on informatiiviset ja ajantasaiset nettisivut Viisivuotisen toimintansa aikana Tietoarkisto on ehtinyt polttaa loppuun jo kaksi WWW-sivustoa. Siksi juhlan kunniaksi nyt kolmas reinkarnaatio… www.fsd.uta.fi ylpeänä esittää...

24


Lataa ppt "FSD:n VAIHTOEHTOINEN TOIMINTAKERTOMUS 1999-2004. Kaikki ovat ihmetelleet mistä tulee lyhenne FSD??? Tutkijoiden yhteinen ystävä Google tarjoaa seuraavaa:"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google