Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Frederika Andreasjan 11b

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Frederika Andreasjan 11b"— Esityksen transkriptio:

1 Frederika Andreasjan 11b
Finlayson Frederika Andreasjan 11b

2 Historia Vuonna 1820 skotlantilainen koneenrakentaja, James Finlayson, perusti Tampereelle puuvillatehtaan. Tehdas avasi Tampereen ensimmäisen säästöpankin ja asuuskaupan. Finlaysonin korkealaatuiset tuotteet saivat useita kansainvälisiä palkintoja.

3 Historia Lehdissä oli usein Finlaysonin mainoksia.
Valmislakanat koristeltiin brodeerauksin, painokuvion tai kudolla reunuksella. Finlaysonin ensimmäiset pussilakanat valmistettiin. Uutuutta kutsuttiin aluksi myös peitepussiksi ja unipussiksi.

4 Historia Voimakkaat värit, herneenvihreä, keltainen, oranssi ja ruskea sekä kuviot olivat suosittuja. Finla-tuotesarja lanseerattiin. Sisustustekstiilejä aletettiin suunnitella kokonaisuuksiksi, jollion pussilakanat, froteepyyhkeet ja verhokankaat sopivat yhteen. Vuonna 2001 Finlayson siirtyi Espe Group Oy:n omistukseen. Sen seurauksena tunnetut Familon peitteet, tyynyt ja patjat ovat kuuluneet Finalyson Oy:n tuotevalikoimaan vuodesta 2004 lähtien.

5 Historia Ensimmäinen uudenlainen Finlayson- konseptimyymälä avattiin Helsinkiin Kampin kauppakeskukseen. Finlayson tunnetaan edellen laadukkaista vuodetekstiileistä, froteepyyhkeistä, kankaista ja edistyksellisistä kotimaisista vuoteista.

6 Tutkittua ja testattua turvallisuutta
Finlayson panostaa materiaalien laadun, toimivuuden ja miellyttävän kosketuksen lisäksi voimakkaasti tuoteturvallisuuteen. Koko tuotanto noudattaa laatu-, ympäristö- ja tuoteturvallisuusjärjestelmiä, joita vaaditaan myös yhteistyökumppaneilta. Jatkuva yhteistyö Allergia- ja Astmaliiton kanssa takaa vaihtoehtoja myös erikoisherkälle iholle. Materiaalien soveltuvuus yleiseen käyttöön ja uudet aineet testataan aina etukäteen. Valmistuksessa käytetty moderni tuotantotekniikka säästää energiaa ja vettä.

7 Tuotteet Joustinsängyt Joustinpatjat Sijauspatjat
Jalkasarjat ja sidemekanismit Vaahtomuovipatjat Lastenpatjat Suojukset Tyynyt Peitteet Lastentyynyt Lastenpeitteet Tyynynsuojukset

8


Lataa ppt "Frederika Andreasjan 11b"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google