Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ARKKITEHTUURIPOSTERI Visiosta sovellusarkkitehtuuriin

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ARKKITEHTUURIPOSTERI Visiosta sovellusarkkitehtuuriin"— Esityksen transkriptio:

1 ARKKITEHTUURIPOSTERI Visiosta sovellusarkkitehtuuriin
Valtonen Pekka Virto Antero Voutilainen Asmo Vuorela Jaakko PIZZAONLINE ARKKITEHTUURIPOSTERI Visiosta sovellusarkkitehtuuriin

2 Sovellusarkkitehtuuri
“Kokonaisuuden kannalta tulee arkkitehtuurisuunnitelma saada mahdollisimman yhtenäiseksi kokonaisuudeksi” “Sovellusarkkitehtuuri määritellään liiketoiminnan vaatimusten pohjalta. Tämä sisältää sovellusten, tietovarastojen ja mahdollisten palvelujen keskinäisen kanssakäymisen määrityksen.” “Järjestelmän loogisia sovellusarkkitehtuurin kerroksia ovat tiedonhallintakerros, sovelluslogiikkakerros, esitystapakerros sekä käyttöliittymäkerros.”

3 VISIO Kuvaaja Pizzaonlinen Kehityskaaresta Lähtökohdasta (preliminary)
Laitteistoarkkitehtuuriin (technology architecture)

4 Liiketoiminta-arkkitehtuuri
ICT on välttämätöntä Pizzaonlinen toiminnalle, sillä sen toiminta tapahtuu lähes kokonaan internetissä. Selainpohjainen tilausjärjestelmä mahdollistaa Pizzaonlinen olennaisen ydinprosessin. Myös maksujärjestelmä on välttämätön, jotta tilaukset saadaan laskutettua ja liiketoiminta hoidettua pizzan toimittajan kanssa. Pizzaonlinen ja pizzerian välissä on täten oltava jokin rajapinta.

5 Informaatio- ja laitearkkitehtuuri
Palvelun ylläpitäjä SML finland Perustuu FiidMi.API:in Internetsovellus joka mahdollistaa pitsojen tilaamisen ja maksamisen verkkopankin avulla. Tietojärjestelmä on suunnattu pizzaonline.fi:ssä kolmelle erilaiselle käyttäjäkunnalle: asiakkaille, pitserioille sekä sovelluksen ylläpitäjille. Järjestelmän tulisikin selviytyä useiden asiakkaiden yhtäaikaisesta sovelluksen käytöstä.


Lataa ppt "ARKKITEHTUURIPOSTERI Visiosta sovellusarkkitehtuuriin"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google