Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1 Leppävaaran Pallo Valmentajakerho 31.1.2013.  Panu Autio ja Futsal - tehoa saliharjoitteluun!  Valmennuslinjojen päivitysprosessi 2013 ◦ Valmennusfilosofia.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1 Leppävaaran Pallo Valmentajakerho 31.1.2013.  Panu Autio ja Futsal - tehoa saliharjoitteluun!  Valmennuslinjojen päivitysprosessi 2013 ◦ Valmennusfilosofia."— Esityksen transkriptio:

1 1 Leppävaaran Pallo Valmentajakerho 31.1.2013

2  Panu Autio ja Futsal - tehoa saliharjoitteluun!  Valmennuslinjojen päivitysprosessi 2013 ◦ Valmennusfilosofia ◦ Pelaajakehitys, mittaristot, profilointi  insidesoccerin käyttö ja malliharjoitukset  seuraava kerho 4.4. Aiheet 31.1.

3 3

4 4

5 5

6 Projektityökaavio Suunnitelma Hallinnolliset päätökset Palautteet Muokkaus Seuraava Projekti

7 Projektin elinkaari Aloitus Suunnittelu Läpivienti (toteutus) Päättäminen Arviointi ja jatkokehityssuunnitelmat Johtaminen Valvonta

8 Valmennusfilosofia Valmentaminen on vuorovaikutusta ja jalkapallo on joukkuepeli. Rakkautta ja Viisautta. Kokonaisvaltainen valmentaminen on jatkuvasti kehittyvää, yksilön tarpeet huomioon ottavaa, analysoivaa, ymmärtävää, intohimoista, henkistä ja fyysistä jalkapallopelin pitkäjänteistä opettamista sisältäen yhteisöllisyyden, ystävällisyyden ja reiluuden. Pelataan jo!

9 9 Valmennusfilosofia Valmennus on kasvatus- ja käyttäytymistieteellisen periaatteiden mukaisesti toteutettua jalkapalloilijan (urheilijan) valmentamista kohti omaa huippua. Valmennuksen perustehtävä on inspiroida ja auttaa pelaajia löytämään niin sanotusti oma ääni - eli siinä missä he ovat hyviä ja mitä kohti he ovat intohimoisesti liikkumassa. Valmennettavien sisäisen motivaation roihuttaminen elinikäiseksi peli-iloksi kokonaisvaltaista ja humaania valmennusfilosofiaa käyttämällä luodaan niin kasvatuksellisesti kuin urheilullisestikin pitkäkestoisia tuloksia. Ihmisyyteen liittyvien, inhimillisten arvojen kautta valmentaminen vaatii aikaa ja pitkäjänteisyyttä kaikessa valmennustyössä. Kärsivällisesti, hitaasti kiiruhtaen. Yhdessä kunnioittaen ja kaikkea ihmetellen.

10  http://www.insidesoccer.com/home/ http://www.insidesoccer.com/home/  Ikäluokalle yhdet tunnukset (99 dollaria/vuosi)  harjoitusten luominen ja jakaminen (animaatiot)  myöhemmin seuran valmennuspankki Insidesoccer.com

11  Valmentajakerho 4.4. Laaksolahdessa ◦ Pelitapa, pelijärjestelmät ◦ Malliharjoitus (FCE P99)  Seuraleiri 2014, Pajulahti 15.- 16.3.2014 Seuraavia...


Lataa ppt "1 Leppävaaran Pallo Valmentajakerho 31.1.2013.  Panu Autio ja Futsal - tehoa saliharjoitteluun!  Valmennuslinjojen päivitysprosessi 2013 ◦ Valmennusfilosofia."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google