Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tieto poroerotuksista metsästäjän kännykkään Tracker & www.porotyot.fi -yhteistyöwww.porotyot.fi Ongelmat Metsästyskoira voi ajaa erotusta varten kootun.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tieto poroerotuksista metsästäjän kännykkään Tracker & www.porotyot.fi -yhteistyöwww.porotyot.fi Ongelmat Metsästyskoira voi ajaa erotusta varten kootun."— Esityksen transkriptio:

1

2 Tieto poroerotuksista metsästäjän kännykkään Tracker & www.porotyot.fi -yhteistyöwww.porotyot.fi Ongelmat Metsästyskoira voi ajaa erotusta varten kootun tokan pitkin metsää Poro voi juoksuttaa metsästyskoiran väsyksiin. Kumpikin osapuoli on harmissaan. Ratkaisu Porotyöt merkitään internetiin www.porotyot.fi sivuille www.porotyot.fi Kaikki porotyöt näkyvät suoraan metsästäjän kännykässä kun hänellä on siinä Tracker - ohjelma Metsästäjä tietää varoa alueita, joille poroja on koottu.

3 Näin homma toimii Poronhoitoalueella on jo tuhansia Tracker:ia käyttäviä metsästäjiä

4 Kiitos mielenkiinnostasi! Toivottavasti laitat porotyösi nettiin!


Lataa ppt "Tieto poroerotuksista metsästäjän kännykkään Tracker & www.porotyot.fi -yhteistyöwww.porotyot.fi Ongelmat Metsästyskoira voi ajaa erotusta varten kootun."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google