Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

NJS P01 Vanheimpainkokouksessa 31.10.2011 tehdyt päätökset ja käsitellyt aiheet.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "NJS P01 Vanheimpainkokouksessa 31.10.2011 tehdyt päätökset ja käsitellyt aiheet."— Esityksen transkriptio:

1 NJS P01 Vanheimpainkokouksessa tehdyt päätökset ja käsitellyt aiheet

2 Aiheet Toimintasuunnitelma 2011-2012
turnaukset, pelit- ja sarjat, harjoitukset Talous ja joukkueen maksut kaudelle -varainkeruu, talkootyö Sisu-ryhmän valmennus, joukkueenjohto ja järjestäytyminen Joukkueen säännöt; Siirtymissäännöt ryhmästä toiseen Muut mahdolliset asiat

3 Toimintasuunnitelma 2011-2012 turnaukset, pelit- ja sarjat, harjoitukset
Joukkuuen toiminta jatkuu kahtena ryhmänä. Kilpajoukkue Urho ja harrastajaryhmä Sisu. Urho-ryhmä osallistuu kolmeen talvisarjaan ja mm. seuraaviin turnauksiin: Talvisoccer, Pajulahti , 1 joukkue Hämeenlinna taitokoulu turnaus , 1 joukkue Tallinnan Tali Cup , 1 joukkue HJS Intersport halliturnaus Valkeakoski 1 joukkue Ilves pääsiäisturnaus 1 joukkue Lahti Guide turnaus, 1 joukkue Cumulus 2 joukkuetta Ålandia cup 2 joukkuetta Auracup 2 joukkue tai Hanko 2 joukkuetta Imatra Cup 2 joukkuetta

4 Toimintasuunnitelma 2011-2012 turnaukset, pelit- ja sarjat, harjoitukset
Joukkuuen toiminta jatkuu kahtena ryhmänä. Kilpajoukkue Urho ja harrastajaryhmä Sisu. Sisu osallistuu jatkossa uuden valmentajan ja joukkueenjohdon päätöksillä peleihin ja turnauksiin. Harjoittelu uuden valmentajan, Ismo Kontron johdolla on aloitettu. Joukkue on ilmoitettu ainakin Umbro-turnaukseen Tampere.

5 Alandia cup 17.6-21.6.2012, Urho Bussikuljetus, mukaan mahtuu n. 50
- bussin hinta 3.000€+kuljettajan majoitus Pyydetty matka- ja majoitustarjous nyt 46 hlö mukaan… Tarkempaa infoa piakkoin

6 Talous ja maksut Kauden joukkueen maksut sovittiin seuraavasti: Urho 80€ / kk Sisu 40€/kk Maksujen käsittelyn ja vakaamman taloustilanteen turvaamiseksi, maksetaan etupainotteisesti, kolme kuukautta eteenpäin Rahastonhoitaja tiedottaa Nimenhuudossa eräpäivät ja muut maksuihin liittyvät asiat Maksut sisältävät mm. valmennuksen kulut, osallistumismaksut turnauksiin ja peleihin, kenttämaksut, pienet varustehankinnat , pelinohjaajamaksut Maksuilla ei saada katettua kaikkia turnausmajoituksiin ja matkoihin meneviä kuluja, niitä rahoitetaan mahdollisimman paljon talkootyöllä hankittavilla varoilla. Sama koskee joukkueen muita tapahtumia esim. yhteisiä päättäjäis- yms. tilaisuuksia

7 Varainhankinta Kokouksen päätöksellä, ensisijainen varainhankinta, mahdollisten sponsorisopimusten ohella tulee olla talkootyö, jota tehdään kaikkien koko joukkueessa (Urho+Sisu) pelaavien vanhempien toimesta Tähän ratkaisuun päädyttiin, koska erilaiset tuotemyynnit ja arpamyynnit ovat hankalia järjestää ja tuotoiltaan melko laihoja Talkoilla hankitut varat ovat pääsääntöisesti koko joukkueen hyväksi luettavia varoja. On myös mahdollista järjestää talkootyötä, josta saatavat varat ”korvamerkitään” esim. ennalta sovittua turnausmatkaa ja siihen osallistuvia varten. Näistä kohdennetuista talkoista johtoryhmä tiedottaa erikseen Talkooryhmiin osallistujista pidetään kirjaa ja mikäli osoittautuu ettei riittävän laajaa osallistumista tapahdu, siirrytään vuorojärjestelmään jonka joukkueenjohto laatii noudatettavaksi. Toivottavaa on, että vanhempien panostus perustuu vapaaehtoisuuteen.

8 Sisun toiminta Valmentajana aloittaa Ismo Kontro (yhteystiedot Nimenhuudossa) Kokous valitsi Joukkueenjohtajaksi Mika Halisen ja Eero Santalan, apuvalmentajia vielä kaivataan, sovitaan valmentajan kanssa. Joukkueen huoltajia on vain yksi, Jakke Turunen. Lisäilmoittautumisia joukkueen johdolle sekä tarpeen mukaan esim. turnauksissa kaivataan vanhempien apua käytännön asioissa.

9 Urho ryhmän sääntö * Urho ryhmän pelaajamäärä tulee olemaan kaudella pelaajan välillä. Urho ryhmän pelaajavaatimukset ja toiminnan sisältö: Urho ryhmä on tavoitteellinen kilparyhmä, johon kuuluvien pelaajien osalta omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ryhmän pelaajat sitoutuvat käymään aktiivisesti harjoituksissa ja peleissä sekä ERITYISESTI sitoutuvat harjoittelemaan omatoimisesti. Omatoimiseen harjoitteluun annetaan pelaajakohtaisia tavoitteita tukevia harjoitustehtäviä, mutta harjoittelu tapahtuu omalla ajalla. Omatoimista harjoittelua seurataan ja mitataan. Omatoimisen harjoittelun mittaamisessa käytetään enimmäkseen Suomen palloliiton taitokilpailulajeja. Jokaisen Urho ryhmäläisen tulee kyetä suorittamaan vähintään taitokilpailujen pronssimerkki toukokuun loppuun mennessä (maalivahdeilla vaatimusta mietitään tapauskohtaisesti, mutta kenttäpelaajilla vaatimukseen ei myönnetä poikkeuksia). Taitokilpailutulosten ohella pelaajien fyysistä, taktista, henkistä ja osin myös sosiaalista osaamista arvioidaan ryhmien muodostamisen kriteereinä. Tavoitteellisuuden osalta merkittäviä pelaajavaatimuksia ovat keskittymiskyky/-halu harjoituksissa ja otteluissa sekä taisteleminen oman joukkueen eteen osana joukkuetta. Myös pelaajan halu ja kyky vastaanottaa kehittävää palautetta on tärkeä ominaisuus.

10 Urho ryhmän toiminta pitää sisällään 3-5 harjoitusta/viikko ja myös harjoitusaktiivisuutta seurataan. Urho ryhmäläisen harjoitusaktiivisuuden täytyy olla yli 50%. Pelaajille, jotka harrastavat aktiivisesti jotain muuta kilpaurheilulajia, voidaan valmentajien päätöksellä hyväksyä myös pienempi kuin 50% osallistuminen talviharjoituksiin/talvikauden peleihin. Harjoitusten lisäksi jokaiselle Urho ryhmän pelaajalle pyritään järjestämään paljon pelitapahtumia. Urho ryhmän pelitapahtumissa pyritään pelaajien otteluihin nimeäminen toteuttamaan 25/50/25 säännöstön mukaan, jolloin pelaajien on järkevää pelata suurimmassa osassa peleistä reilusti yli 50% otteluajasta.

11 Urho-ryhmään siirtyminen
Sisu ryhmästä Urho ryhmään siirtymistä/Urhoon liittymistä joukkueen ulkopuolelta haluavat ilmoittavat toiveistaan joukkueenjohtajalle, joka käsittelee asiat valmentajien kanssa. Valmentajat tekevät päätöksen yllä mainittujen vaatimusten pohjalta. Urho ryhmään siirtyminen on mahdollista huhtikuussa ja syyskuussa. Huhtikuussa ja syyskuussa järjestetään taitokilpailutilaisuus ja pelitapahtuma, joiden avulla voidaan tarkistaa Urho ryhmän valintoja. Urho ryhmään pyrkiville annetaan koejakson vastuuvalmentajan puolesta palaute ja kehittämisvinkit.

12 Seuran sopimukset 2012 Apteekit, Klaukkala ja Seitsemän Veljen kk
Sportia (vuoden 2012 alusta) Nurmijärven fysioterapeutti Puma varusteet > mm. uudet pelipaidat

13 Uudet paidat joukkueet maksavat itse omat pelipaitansa
mallistossa myös lyhythihaiset pelipaidat mustat shortsit, tummansiniset sukat

14 Muuta Joukkueen kotisivuvastaavaksi on lupautunut Eero Santala
Vanhempien on syytä käydä peliryhmiä koskevat säännöt läpi jokaisen pelaajan kanssa! Joukkueenjohto kiittää kokoukseen osallistuneita ja toivoo ensi kerralla mukaan myös enemmän Sisu-ryhmän vanhempia.


Lataa ppt "NJS P01 Vanheimpainkokouksessa 31.10.2011 tehdyt päätökset ja käsitellyt aiheet."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google