Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

VOICE THREAD Kieltenopetuksen apuvälineenä. K IELITAITO Kieltä käytetään ajatusten välittämiseen, sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen ja diskurssin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "VOICE THREAD Kieltenopetuksen apuvälineenä. K IELITAITO Kieltä käytetään ajatusten välittämiseen, sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen ja diskurssin."— Esityksen transkriptio:

1 VOICE THREAD Kieltenopetuksen apuvälineenä

2 K IELITAITO Kieltä käytetään ajatusten välittämiseen, sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen ja diskurssin luomiseen Kieltä käyttääkseen tulee osata vastaanottaa merkityksiä kielen kautta (kuunnella ja lukea) ja tuottaa merkityksiä kielellä (puhua ja kirjoittaa) sekä ymmärtää visuaalisia ärsykkeitä Kielenkäyttötaito pitää sisällään myös kyvyn kommunikoida kohdekielellä, johon sisältyy kohdekielen kulttuurien ja situationaalisten kontekstien ymmärtäminen

3 Nykykäsityksen mukaan kielitaitoa ei opiskelemalla opiskella vaan se hankitaan kommunikoimalla kielellä VoiceThreadilla voidaan luoda vähän helpotettu kommunikointiympäristö, jossa kieltä pääsee harjoittamaan Alustavan opetuskäyttökokeilun perusteella helppokäyttöinen myös luokkatilanteessa – lukuun ottamatta mikrofonin integrointia järjestelmään Innostaa opiskelijoita käyttämään kieltä, luomaan omia merkityksiä ja antaa aroille kielenkäyttäjille turvallisen ympäristön kokeilla rajojaan Materiaalin hankkiminen työlästä, mutta voidaan tehdä myös yhdessä opiskelijoiden kanssa

4 A LUSTAVA OPETUSKÄYTTÖKOKEILU http://voicethread.com/share/619972/


Lataa ppt "VOICE THREAD Kieltenopetuksen apuvälineenä. K IELITAITO Kieltä käytetään ajatusten välittämiseen, sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen ja diskurssin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google