Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TERVETULOA Bio Disc esittelyyn.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TERVETULOA Bio Disc esittelyyn."— Esityksen transkriptio:

1 TERVETULOA Bio Disc esittelyyn

2 QuestNet International LTD
Bio Disc QuestNet International LTD

3 Luonnon omaa voimaa Bio Disc

4 Vesi = elämä! Kaikki elolliset tarvitsevat vettä!
70 % maapallon pinta alasta on vettä! Ihmiskehossa on 70 % vettä! Ihminen tarvitsee päivittäin 1-7 litraa vettä olosuhteista riippuen.

5 Ovatko vedet samanlaisia?
Puhdas vesi! Elävä vesi! Mikä yhdistää maailmalla olevat terveyslähteet, jne.? Mineraalit? Suolat? Hivenaineet?

6 Koostumus! Veden molekyyli rakenne! “Kuollut” vesi ”Elävä” vesi

7 Lähdevesi - kristallit
Lähdevesi Saijo, Hiroshima - Japani Lähdevesi Lourdes, Ranska

8 Vesi varastoi, muuntaa ja välittää tiedon rypäsrakenteen kautta!
Rypäsrakanne! Vesi varastoi, muuntaa ja välittää tiedon rypäsrakenteen kautta! Energian kulku lihaksiin tapahtuu veden mukana! gr. hiilihydraatin varastoitumiseen tarvitaan 2,7 gr. vettä

9 ”Kraanavesi”

10 Tuhoutunut molekyyli rakenne! Kuollut vesi
Lopputulos! Tuhoutunut molekyyli rakenne! Kuollut vesi Elävä vesi

11 Vesi on meille tärkeä, mutta tiesitkö ...
Veri koostuu 92% vedestä, luusto koostuu 22% vedestä, aivot ja lihakset koostuvat 75% vedestä, solut kehossa koostuvat pääasiallisesti vedestä! Vesi on suurin aineosa meidän veri- lymfajärjestelmissä! Vesi kuljettaa ravinteet ja hapen soluille poistaen kuona aineet! Vesi auttaa poistamaan myrkylliset aineosat munuaisista! Vesi vakauttaa elektrolyyttitasapainon, joka säätää verenpaineen! Vesi ylläpitää silmien, suun ja sieraimien kosteutta! Vesi ylläpitää kehon viileyden kuumalla, ja toimii eristeenä kylmällä! Vesi toimii”iskunvaimentimena” suojaten kehon elimiä! Vettä tarvitaan nivelien voiteluun, kyyneliin, hikoiluun, sylkeen jne! Vesi varastoi hivenaineita kehomme tarpeisiin!

12 Mitä Bio Disc tekee ... Bio Discillä saat Elävää vettä !
Kohentaa hyvinvointia ja terveystasoja! Avain terveyteen ? Juo tarpeeksi Elävää vettä ! Elävä vesi ylläpitää veren volyymitasoa, mikä vuorostaan ylläpitää koko kehon energiatasoa! Elävän veden käyttö lisää hapenottoa ja keskittymiskykyä, reaktiointiaika nopeutuu, jopa rasituksen aikana! Elävä vesi lisää päivittäin tarvitsemaasi energiaa! Elävä vesi voi estää vatsavaivat, jotka johtuvat lääkkeistä yms.! Elävä vesi auttaa poistamaan ylimääräisen natriumin, joka usein on aiheuttanut kehon liiallisen nestekertymän !

13 Bio Disc voi estää ... ..Sinua sairastumasta seuraaviin tauteihin! Tutkimukset osoittavat että mahdollinen yhtälö on: juomalla runsaasti vettä on pienempi riski altistua: Vilustumiseen Ummetukseen Munuaiskiviin Virtsarakon tulehdukseen Virtsarakon syöpään

14 Miten Bio Disc vaikuttaa..
...Sinun ihoosi ja ulkonäköösi ? Mikäli ihmisen keho ei saa tarpeeksi vettä, niin iho kärsii siitä kaikista eniten Elävä vesi tasapainottaa ja muuttaa ihosi: Sileämmäksi Pehmeämmäksi Joustavammaksi Vähentäen ryppyjä Bio Disc käsitelty ihovoide imeytyy heti!

15 Bio Disc ja voit ... ..helpommin saavuttaa painonpudotusta!
Yleensä yhdistämme janon, ja näläntunteen, eli syömme silloin kun oikeastaan meidän pitäisikin juoda. Juomalla vettä tunnet itsesi kylläisemmäksi ja ruokailuntarpeesi jopa poistuu. Tutkimukset osoittavat myös että juomalla tarpeeksi elävää vettä: Vesi lisää energiatasoa suorituksen aikana Vesi myös polttaa kaloreita tehokkaammin Vesi tehostaa rasvakerroksien poistumista Elävä vesi nopeuttaa palautumista

16 Bio Disc yhteenveto! Hidastaa molekyylirakenteen muutosta ja vanhenemista hedelmissä, vihanneksissa, lihatuotteissa, ja muissa elintarvikkeissa ! Aikaero “JetLag” esim. kaukomatkat, vuorotyö, jne! Lieventää sähköallergiaa! Laktoosi-intoleranssia potevat voivat käyttää kaikkia maitotuotteita ! Tehostaa eri kosmetiikkatuotteiden tehoa, ja ominasuuksia kun käsittelet Bio Disc:llä! Käytä Bio Disc haavojen / kipukohtien ja tulehduksien hoitoon! Vähentää rasvan imeytymistä elimistöön! Neutralisoi tervan savukkeesta! Säästää pesu- ja puhdistusaineita!

17 Bio Disc yhteenveto! Parantaa ruoan ja juomien makua!
Parantaa unen laatua! Tasapainottaa energiaa kehossa! Poistaa ihmisestä kuona-aineet ja tervehdyttää soluja! Tehostaa kehon immuunijärjestelmää! Vähentää stressioireita! Parantaa ravinnon imeytymistä! Lisää veren hapenottokykyä! Nuorentaa molekyylirakennetta! Vähentää bakteeri tartuntoja! Hidastaa vanhenemisprosessia! Kasvit kasvavat ja kukat kukoistaa! Palautuu ympäristöön elävöitettynä ja on eduksi luonnolle !

18 Bio Disc BIO DISC:in laajan toimivuuden voi todeta esim. - Perheesi jokainen jäsen! - Perheen lemmikkieläimet ! - Kasvitkin saavat uskomattoman hyödyn! - Eli Bio Disc:n hyödyt ovat lähes rajattomat! Ajattele, vain muutama sentti päivässä, koko perheen hyvinvointiin! Lisäksi Bio Discillä on 15 vuoden toiminta takuu !

19 Prognos certifikaatti
Jokaisen Bio Disc:in mukana on Prognos Certifikat Ensimmäisenä ja ainoana tuotteena maailmassa joka pystyy muuttamaan molekyylirakennetta ja näin edistämään ihmiskunnan hyvinvointia on Quantum Intelligence's Bio Disc:ille myönnetty Prognos Certificat.


Lataa ppt "TERVETULOA Bio Disc esittelyyn."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google