Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Heli Jimenez Senior Vice President OP-Pohjola

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Heli Jimenez Senior Vice President OP-Pohjola"— Esityksen transkriptio:

1 Heli Jimenez Senior Vice President OP-Pohjola 13.2.2014
Sisältömarkkinointi - sisällön merkitys osana verkkokaupan strategiaa - Case Pivo Heli Jimenez Senior Vice President OP-Pohjola

2 Pivo? Pivo on älylompakko älypuhelimessasi
Pivo tarjoaa työkaluja arjen hallintaan Pivo on tarina suomalaisesta innovaatiosta Pivo pitää saldotietosi, maksu- ja kanta- asiakkuuskorttisi sekä suosikkikauppojesi tiedot aina tallessa ja mukanasi.

3 Lanseeraus OP:n omille asiakkaille
Pivon ensi askeleet Beta-vaihe Rajoitettu beta-testaus valikoidulla käyttäjäkunnalla Vaikuttajaviestinnän aktivointi Sisäinen markkinointi, oman porukan ymmärryttäminen Ei ostettua mediaa Lanseeraus OP:n omille asiakkaille Pivon mainonta alkaa OP:n omissa kanavissa Kärkiviestinä ”Lataa Pivo puhelimeesi” ja Pivon saldo-ominaisuus Sisäisen markkinoinnin vahvistaminen Ei ostettua mediaa Lanseeraus kaikille Asiantuntija- ja bloggaajayhteistyö Ostetun median panostukset alkavat Kärkiviestinä ”Lataa Pivo puhelimeesi” ja käyttäjäkokemukset Mainonta omissa kanavissa jatkuu

4 Kokemuksen syvä radioääni
Saldo: kaksi taksiajelua, kaksi erikoiskahvia, kik-hernepurkki ja feta -punajuuri-rucola-salaatti, parkkisakko, konvehti. Pivoa vilkaistuani tajusin, että tämä ei voi jatkua näin. Alan säästää HUOMENNA Seinäjoki: Etsin lounasravintolaa. Tarjolla paikkoja nimeltä ”Puukkojunkkari”, ”Piikkibaari” ja ”Kultainen Kulaus.” Pivo pelastaa. Sen palveluhakemisto kertoo, että lähellä on myös ravintoloita, joissa ei ole Tähän aikaan karaokekisaa ja lärvilauta-happy houria.

5 Ansaittua mediaa pukkaa…
Hämeen Sanomat AL Image 1/-14

6 Käyttäjät rakastavat Pivoa
”Jo tämä beta-versio on aivan jäätävän kova.” Apple App Storesta Pivon ladannut käyttäjä “I'm really impressed by the quality of this app. Awesome design and really easy to use.” Google Playsta Pivon ladannut käyttäjä “Yksi hyödyllisimmistä applikaatioista. Sitä luule että ei ole kuluttanut mitään, mutta onneksi Pivo kertoo todellisuuden.”

7 …hyvä palvelu puhuu puolestaan

8 < 1 käyntiä / kk / asiakas
Pivo rules Konttori OP-mobiili Pivo < 1 käyntiä / kk / asiakas 10 käyntiä / kk / asiakas 15 käyntiä / kk / asiakas

9 Joko sinä Pivotat?


Lataa ppt "Heli Jimenez Senior Vice President OP-Pohjola"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google