Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

DIABETES DIABETES ON TAUTI, JOSSA ELIMISTÖN HIILIHYDRAATTIEN SIETOKYKY ON HEIKENTYNYT ja eri mekanismeillä sitten aiheutuu verensokerin kohoaminen. Korkea.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "DIABETES DIABETES ON TAUTI, JOSSA ELIMISTÖN HIILIHYDRAATTIEN SIETOKYKY ON HEIKENTYNYT ja eri mekanismeillä sitten aiheutuu verensokerin kohoaminen. Korkea."— Esityksen transkriptio:

1 DIABETES DIABETES ON TAUTI, JOSSA ELIMISTÖN HIILIHYDRAATTIEN SIETOKYKY ON HEIKENTYNYT ja eri mekanismeillä sitten aiheutuu verensokerin kohoaminen. Korkea verensokeri on myrkky soluille. Myös korkeilla insuliinipitoisuuksilla on myrkkyvaikutus elimistössämme.

2 Ylläolevasta johtuen on ainoa looginen hoitotapa: aivan ensimäiseksi vähentää ravinnon hiilihydraatteja.

3 Terveen verensokeri ja insuliini rasituskokeessa

4 2 diabeteksen käyrät (alkuvaiheessa)

5 Insuliiniresistentin yleensä ylipainoisen käyrät

6 Hoidon kannalta on tärkeää tutkia potilaan jälellä oleva insuliinin eritys.(Insuliinirasituskoe)
Hoito on erilainen potilaalla jolla on insuliinituotantoa jälellä tai joskus liikaakin, kuin potilaalla jolla oma insuliinintuotanto alkaa ehtyä.

7 Verensokerin mittaaminen
´Tärkeintä on mitata juuri aterian jälkeiset, korkeimmat arvot. Samalla oppii näkemään miten erilaiset ateriat vaikuttavat. Optimi aika on 45min-60min aterian jälkeen!! (ei 2 tuntia!) Ihanteena on verensokerin pysyttäminen niin lähellä terveen ihmisen vaihtelurajoja kuin mahdollista.

8 Hoidon periaatteet DIEETTI, säätää elimistöön tuotavaa energiamäärää. Kaiken hoidon perusta!! Ainoa järkevä dieetti on ns. vähähiilihydraatinen VHH dieetti! (vihannes-, valkuaisdieetti )

9 LIIKUNTA, säätää energian palamista
LIIKUNTA, säätää energian palamista. Kiihdyttää aineen vaihduntaa ja vähentää insuliiniresistenssiä. Liikunta on lisäksi tarpeen fyysisen kunnon ylläpitämiseksi.

10 Liikunnan vaikutus verensokeriin

11 LÄÄKITYS, korjaa elimistön puutteita.
Lääkkeet ovat “myrkkyjä”. Niitä tulee käyttää pienin tarpeellinen määrä sen jälkeen kun muut hoidon osat, etenkin ruokavalio, ovat kohdallaan.

12 Ravintolisät Auttavat muun muassa suojaamaan elimistöä vaurioilta, parantavat metaboliaa, vähentävät kroonista tulehdustilaa jne. Viittaan Dosentti Tolosen puheenvuoroon.

13 PYRIMME Hoitamaan taudin siten,että verensokerit ovat paaston jälkeen ja myös aterioitten jälkeen mahdollisimman lähellä terveitten ihmisten tasoja. Siten vähennetään kaikkien seurannaistautien mahdollisuutta ja vakavuutta.

14 Dr. Pentti Raaste Puhelin. 952 47 52 90
Feria-alue, Edificio Diana 4, rappu 1, 1 kerros ovi C


Lataa ppt "DIABETES DIABETES ON TAUTI, JOSSA ELIMISTÖN HIILIHYDRAATTIEN SIETOKYKY ON HEIKENTYNYT ja eri mekanismeillä sitten aiheutuu verensokerin kohoaminen. Korkea."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google