Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KESÄ KÄYNTIIN!.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KESÄ KÄYNTIIN!."— Esityksen transkriptio:

1 KESÄ KÄYNTIIN!

2 UUSI NUORISOPÄÄLLIKKÖ
Tapioissa on aloittanut kolmas päätoiminen työntekijä Nuorisopäällikkö Perttu Örn p Vastaa nuorisotoiminnasta alle 14-vuotiaiden osalta: Urheilukoulut ja liikkari Kesäleirit Nuorimpien valmennusryhmät (alle 14v) ja kilpailutoiminta YAG- ja TJIG –koordinointi  Nuorisovalmennuspäällikkö (Eeva) vastaa jatkossa 14-vuotiaiden ja vanhempien valmennustoiminnasta.

3 KESÄN TAVOITTEET SM-MENESTYKSEN KASVATTAMINEN
14–15 -vuotiaiden sarjassa hurjan mitalisaldon uusiminen (vähintään 20 mitalia) 2010 ja 2011: 25 mitalia – olimme molempina vuosina kisojen paras seura! 16-17-vuotiaissa ja 19- sekä 22-vuotiaissa mitali- ja pistesijojen kasvattaminen v 9 mitalia TAVOITE 2012: 12 mitalia 19v 3 mitalia 5 mitalia 22v 1 mitalia 4 mitalia SM-viestien tavoite 6 mitalia (2011: 5 mitalia)

4 KESÄN TAVOITTEET… VATTENFALL –SEURACUPIN VOITON UUSIMINEN
Edellyttää onnistumista sekä kaikkien urheilijoiden mukana oloa  Laita nyt jo kalenteriin la , Seinäjoki KAIKISSA SISUMESTARUUSKILPAILUISSA TAISTELLAAN PARHAAN SEURAN TITTELISTÄ! Edellyttää kaikkien ahkeraa osallistumista monipuolisesti eri lajeihin sekä viesteihin Kaikkien panos on tärkeä!

5 KESÄN KILPAILUKAUSI MIHIN KILPAILUIHIN URHEILIJAN TULEE OSALLISTUA?
Oman ikäluokan SM-kilpailut (14v ->) SM-viestit (nuorimmat osallistujat voivat olla 12-vuotiaita) Oman ikäluokan pm-kilpailut ja pm-viestit, tarvittaessa myös vanhemmissa Vattenfall-seuracup, YAG-viestit, mahdolliset seuraottelut HUOM: Kaikilla velvollisuus olla mukana viestijoukkueissa! Pyydettäessä tulee esittää poissaolon vakuudeksi lääkärintodistus Perheiden lomasuunnittelu / rippileirit ym.  Oma SM ja SM-viestit tärkeimmät! MUITA TÄRKEITÄ KILPAILUJA Lajikarnevaalit YAG (= ent. FJG) Eliittikisat, nuorten eliittikisat  Ks. kaikki kesän kilpailut erillisestä kilpailutiedotteesta.

6 SM-KILPAILUT ILMOITTAUTUMISET MAJOITUS JA RUOKAILU
Seura hoitaa ilmoittautumiset ja ilmoittautumismaksut aina yhteisesti. Ilmoita lajisi ja ennätyksesi sekä kauden paras tuloksesi nuorisovalmennuspäällikölle (Eevalle) hyvissä ajoin, mutta ehdottomasti viimeistään kahta päivää ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Kilpailuihin kustannetaan kaikki A-luokan urheilijat (ks. SM-kilpailuohje). MAJOITUS JA RUOKAILU Seura varaa ja kustantaa varaamansa majoituksen urheilijoille ja osallistuvien urheilijoiden valmentajille (1 valm./urheilija). Majoitus varataan kunkin urheilijan kilpailusuoritusten vaatimalle ajalle. Seura kustantaa urheilijan ja valmentajan ruokailun (8,50e) kilpailupäivien osalta. Ruokailut laskutetaan kulukorvaustositteella kilpailujen jälkeen, ellei kilpailupaikalla järjestetä yhteisruokailua.

7 SM-KILPAILUT… MATKAT KILPAILEMINEN JA SEURAN EDUSTAMINEN
Mikäli seura ei järjestä yhteiskuljetusta, korvataan urheilijalle ja valmentajalle kulut halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Oman auton käytöstä korvataan kuljettajalle 0,25e/km toteutuneiden kilometrien mukaan, kun kyydissä on vähintään 2 kilpailuihin osallistuvaa urheilijaa/valmentajaa. KILPAILEMINEN JA SEURAN EDUSTAMINEN SM-kilpailuissa tulee aina kilpailla seuran virallisessa edustusasussa. Seuran nimeämä joukkueenjohtaja vastaa kilpailumatkasta. KULUKORVAUKSET SM-kilpailujen jälkeen mahdolliset kulukorvaukset (matkakulut, mahdolliset kilpailupäivien ruokailukulut) tulee laskuttaa seuralta 1kk kuluessa täytettyä kulukorvaustositetta ja kuitteja vastaan.  SM-kilpailuohjeet löydät tarkemmin erikseen jaettavasta materiaalista ja seuran nettisivuilta ( Valmennus  SM-kilpailut / Toimintaohjeet).

8 PM-KILPAILUT ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu itse netissä (kilpailukalenteri.fi) ajoissa ennen viimeistä ilmoittautumispäivää Seura maksaa ilmoittautumismaksusi, mutta ei jälki-ilmoittautumismaksuja Myös nuoremmat voivat osallistua vanhempien sarjojen pm-kilpailuihin MUISTATHAN MYÖS HARJOITELLA KESÄLLÄ! Kesä on pitkä ja sen aikana voit kehittyä huomattavasti – siis kilpaile JA harjoittele ahkerasti!

9 JOUKKUEVALINNAT SM-VIESTIT, Pori 14-15.7. VATTENFALL-SEURACUP
Valintaperusteina toimivat ensisijaisesti kuluvana kesänä mennessä annetut näytöt. Tarvittaessa huomioidaan hallikauden 2012 näytöt. Joukkueet nimetään ja tiedotetaan mennessä. Nimetyt urheilijat ovat velvoitettuja osallistumaan ilmoitettuihin viestiharjoituksiin viikoilla 27 ja 28. VATTENFALL-SEURACUP Piirikilpailun osa I, Hki / Pukinmäki  joukkue nimetään 4.6. mennessä Piirikilpailun osa II, Veikkola  joukkue nimetään mennessä Finaali 1.9. Seinäjoki  joukkue nimetään mennessä. YAG-VIESTIT Nimetään viimeistään viikkoa ennen ko. kilpailuja Kuluvan kauden kilpailunäytöt ovat ensisijainen valintaperuste.

10 KILPAILUTAPAHTUMA URHEILIJA VALMENTAJA VANHEMMAT
varmistaa itse aikataulun etukäteen paikalla hyvissä ajoin! (huomioi varmistukset ja verryttelyyn tarvittava aika) hoitaa itse varmistuksen ellei toisin sovittu on ajoissa suorituspaikalla muut urheilijat antavat keskittymisrauhan! (kaverit, jotka eivät kilpaile, ovat katsomon puolella kannustamassa!) VALMENTAJA valmistaa urheilijan kilpailuun (sovitaan yhdessä verryttelyt, tarvittaessa kilpailutaktiikka) antaa ohjeet urheilijalle kilpailutilanteessa jos useampi valmentaja, tulee etukäteen sopia kuka antaa ohjeet VANHEMMAT kannustavat ja toimivat huoltajina eivät anna urheilijalle kilpailutilanteessa ohjeita mikäli valmentaja on paikalla

11 ADT / LÄÄKITYKSET MUISTATHAN AINA:
Kun käyt lääkärissä / apteekissa ja käytät lääkkeitä: Kerro aina lääkärissä asioidessasi olevasi urheilija Lääkärin tulee tarkastaa, että määrätty lääke on sallittu Sallitut ja kielletyt lääkeaineet on listattu ADT:n sivuilla  Mikäli sopivaa sallittua lääkeainetta ei löydy (esim. astma), on mahdollista anoa erivapautta tietyn lääkeaineen käyttöön, hoida asia tarvittaessa heti!

12 SEURA-ASUT ASUN KÄYTTÖ
Seuran kilpailuasun käyttöä edellytetään kaikilta seuraavissa kilpailuissa: SM pm Sisuhuipentuma, -viestit, -ottelut, -maastot, jne. (= nuorempien pm) Vattenfall YAG & TJIG Seuraottelut Nykyinen asusopimuksemme Nonamen kanssa päättyy tämän vuoden aikana. Neuvottelut uusista asusopimuksista käydään kesän/syksyn 2012 aikana ja mahdollisista muutoksista seura-asusopimusten suhteen tiedotetaan syksyllä.

13 VALMENNUKSEN TUKIPALVELUT
SUOMEN URHEILUFYSIO Fysioterapia- ja hierontapalvelut, pohjalliset Tapioiden jäsenille -10% Ilmainen tsekkausaika (15 min) varattavissa puhelimitse vain Tapioiden jäsenille (kartoitetaan tarve lääkärin tai fysioterapeutin vastaanotolle) SUOMEN TERVEYSTALO Nopea pääsy urheilulääkärin vastaanotolle Aikaa varatessa mainittava, että olet Espoon Tapioiden jäsen Seura saa bonusta käyntimäärien mukaan INTERSPORT SELLO Seuramyyntipäivät Sellossa (tiedotetaan tarkemmin asian ollessa ajankohtainen)

14 URHEILIJAN VAKUUTUSTURVA
Urheilijan lisenssi sisältää tapaturmavakuutuksen 19-vuotiaaksi asti  EI korvaa mm. rasitusvammoja ja niiden hoitoa! Siirtyessään tätä vanhempiin sarjoihin urheilijalla EI ole lisenssissä mitään vakuutusta (2012 vuoden alusta 1992-syntyneet putosivat pois lisenssivakuutuksen piiristä). JOKAISEN TAVOITTEELLISESTI URHEILEVAN YLEISURHEILIJAN KANNATTAA HANKKIA HENKILÖVAKUUTUS (SAIRAUSKULUVAKUUTUS) MAHDOLLISIMMAN AJOISSA! ”Hajonnutta autoa ei kannata vakuuttaa” Suosittelemme erillisen henkilövakuutuksen hankkimista viimeistään siirryttäessä 14-sarjaan!

15 URHEILIJAN VAKUUTUSTURVA…
Kaikista vakuutusyhtiöistä ei saa urheiluun soveltuvaa henkilövakuutusta. SUL on neuvotellut If-vakuutusyhtiön kanssa yleisurheiluun soveltuvan henkilövakuutuksen. Tästä saat lisätietoa  Lisenssit  Lisävakuutustarve. Voit kysyä vastaavaa vakuutusta myös muista vakuutusyhtiöistä. HUOM. Hankkiessasi vakuutusta kannattaa SUL:n verkkosivuilta tulostaa tiedot henkilövakuutuksesta. Ota ne mukaan, kun menet vakuutusyhtiöön hankkimaan SUL-henkilövakuutusta.

16 TOIMITSIJATEHTÄVÄT Valmennusryhmäurheilijoiden perheillä toimitsijavelvoite 4 tehtävää/kausi. Jos lapsia on useampia, toimitsijavelvoitteiden määrä on 6 kpl (riippumatta lasten lukumäärästä). Ilmoittautumisohjeet toimitsijatehtäviin seuran verkkosivuilla kohdassa Kilpailutoiminta  Toimitsijat

17 AJANKOHTAISTA KESÄLEIRIT YAG 25-26.6.
Viikoilla kesäkuussa (4-8.6 ja ) sekä viikolla 32 elokuussa ( ) Otaniemessä (kesä- ja elokuu) ja Laaksolahdessa (vain kesäkuu) Tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille (ei tarvitse olla ennestään seuran jäsen) Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet verkkosivuilla, vielä mahtuu mukaan! YAG Olethan jo ilmoittautunut?  Ilmoittautuminen päättyy 8.6. Lisätiedot seuran nettisivuilta ( Uutiset) NUORISOTOIMINTA Syksyn urheilukoulujen ilmoittautuminen käynnistyy verkkosivuilla 4.6. 9-vuotiaille valmennusryhmä käynnistymässä syksyllä

18 VALMENNUSMAKSUT 2012-2013 Hyväksytty johtokunnassa 19.4.2012
10–11 –vuotiaat (2003 ja 2002s.) 500,00 euroa / vuosi 12–13 –vuotiaat (2001 ja 2000s.) 550,00 euroa / vuosi 14–15 –vuotiaat (1999 ja 1998s.) 700,00 euroa / vuosi 16v  (1997s. ja vanhemmat) 800,00 euroa / vuosi Team Espoonlahti (tiimin urheilijat, jotka eivät kuulu muuhun valmennusryhmään) 13v ja nuoremmat (≤2000s.) 400,00 euroa / vuosi 14v (1999s. ) 600,00 euroa / vuosi Omatoimisesti valmentautuvat 300,00 euroa / vuosi Valmennusryhmien sisaralennus: 100,00 euroa / vuosi, Vanhin sisar maksaa täyden hinnan, nuoremmille sisaruksille alennus. Vammaisurheilijat ,00 euroa / vuosi

19 VALMENNUSTUKI- JÄRJESTELMÄN UUDISTUS
HYVÄKSYTTY JOHTOKUNNASSA ( ) ASTUU VOIMAAN ENSI KAUDELLA ELI ALKAEN VALMENNUSTUKEA MYÖNNETÄÄN, KUN: Urheilija on Espoon Tapioiden jäsen Urheilija on edeltävällä ulkoratakaudella tehnyt tukeen edellyttävät tulokset Urheilija kilpailee tulevalla kaudella vähintään 16-vuotiaiden sarjassa Urheilija maksaa valmennusmaksua seuralle Urheilija jatkaa valmentautumista alkavalla harjoituskaudella ja urheilee tavoitteellisesti Urheilijan tulee allekirjoittaa kolmikantainen (urheilija, valmentaja, seura) valmennustukisopimus, jonka ehtoihin hän sitoutuu.

20 VALMENNUSTUKI- JÄRJESTELMÄN UUDISTUS…
Valmennustuen käyttäminen Tukea voi nostaa valmennustukisopimuksen määrittämänä sopimusaikana. Käyttämätöntä tukea ei voi siirtää seuraavalle valmennuskaudelle. Valmennustukea maksetaan kuitteja vastaan valmentautumiskuluihin: Ensisijaiset kilpailu- ja harjoitusvarusteet (lajikengät, harjoituskengät, välttämättömät tekstiilit ja välineet) Seura-asut Harjoitusleirit Harjoituspaikkamaksut Kilpailujen osanottomaksut ja kilpailumatkat Valmennusmaksut ja -palvelut Hieronnat, fysioterapia, urheilulääkäripalvelut, vamman hoito ja kuntoutus

21 VALMENNUSTUKI- JÄRJESTELMÄN UUDISTUS…
Valmennustuen käyttäminen Tukea voi nostaa valmennustukisopimuksen määrittämänä sopimusaikana. Käyttämätöntä tukea ei voi siirtää seuraavalle valmennuskaudelle. Valmennustukea maksetaan kuitteja vastaan valmentautumiskuluihin: Ensisijaiset kilpailu- ja harjoitusvarusteet (lajikengät, harjoituskengät, välttämättömät tekstiilit ja välineet) Seura-asut Harjoitusleirit Harjoituspaikkamaksut Kilpailujen osanottomaksut ja kilpailumatkat Valmennusmaksut ja -palvelut Hieronnat, fysioterapia, urheilulääkäripalvelut, vamman hoito ja kuntoutus Tukea ei makseta SUL:n kustantamien leirien kuluista.

22 VALMENNUSTUKI- JÄRJESTELMÄN UUDISTUS…
Valmennustukea maksetaan järjestelmän mukaan seuraavista kategorioista: Luokkatulos (nuorten tai aikuisten A-luokka) SM-menestys (aikuisissa sijat 1-8, nuorissa sijat 1-6) Arvokisavalinta ja –menestys (arvokilpailut ja maaottelut) SM-viestit (mitalisijat) IAAF-pistetaulukkobonus: 10e/piste 900 pistettä ylittävästä tuloksesta (kauden parhaan tuloksen mukaan) Valmennustukijärjestelmä on kokonaisuudessaan nähtävillä seuran toimistolla.

23 HALLIKAUDEN PALKITSEMISET
AIKUISTEN SM-HALLEISTA NELJÄ MITALIA + 1 PISTESIJA SIJOITUS / LAJI VALMENTAJA(T) Tuomo Salonen 2. / M 800m itse / Tom Andtbacka 2. / M 1500m Henrika Parviainen 2. / N 3000m kävely Reima Salonen, Valentin Kononen, Kari Parviainen Erika Parviainen 3. / N 3000m kävely Reima Salonen, Valentin Kononen, Laura Räsänen 4. / N 300m aj Eeva Kantomäki, Jessica Lindfors

24 HALLIKAUDEN PALKITSEMISET 9 MITALIA + 5 PISTESIJAA NUORTEN SM-HALLEISTA
URHEILIJA SIJOITUS / LAJI VALMENTAJA(T) Henrika Parviainen 1. / N m kävely Reima Salonen, Valentin Kononen, Kari Parviainen Oskar Niva 1. / M17 3-loikka Eeva Kantomäki, Jessica Lindfors Erika Parviainen 2. / N m kävely Reima Salonen, Valentin Kononen, Kari Parviainen Artturi Oila 2. / M m kävely Pekka Muinonen Oskari Perälampi 2. / M17 kiekko Jussi Viitala ja Risto Perälampi Aleksi Saarelainen 2. / M19 seiväs Rauli Pudas Tommi Huoponen 2. / M22 3-loikka Jessica Lindfors, Eeva Kantomäki Kaius Huoponen 2. / M19 3-loikka Jessica Lindfors, Eeva Kantomäki Mikaela Gerkman 3. / N17 moukari Kalevi Kiintonen

25 NUORTEN SM-PISTESIJAT:
URHEILIJA SIJOITUS / LAJI VALMENTAJA(T) Lauri Arpiainen 4. / M17 pituus Leena Arpiainen 4. / M17 3-loikka Joel Espo 5. / M19 60m Jessica Lindfors, Eeva Kantomäki Sofia Muinonen 5. / N m Anneli Nummela Laura Räsänen 6. / N17 60m aj Jessica Lindfors, Eeva Kantomäki

26 KIITOS JA MENESTYSTÄ KESÄN KOITOKSIIN!


Lataa ppt "KESÄ KÄYNTIIN!."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google