Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tammikuu  9.1. Japanilainen ateria  14.1. Kotiruokaa  15.1. Karjalaiset piirakat  21.1. Kalankäsittely  23.1. Makkaraa itse tehden  27.1. Mannerheimin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tammikuu  9.1. Japanilainen ateria  14.1. Kotiruokaa  15.1. Karjalaiset piirakat  21.1. Kalankäsittely  23.1. Makkaraa itse tehden  27.1. Mannerheimin."— Esityksen transkriptio:

1 Tammikuu  9.1. Japanilainen ateria  14.1. Kotiruokaa  15.1. Karjalaiset piirakat  21.1. Kalankäsittely  23.1. Makkaraa itse tehden  27.1. Mannerheimin pöydässä  29.1. English Afternoon Tea  30.1. Kalankäsittely - päiväkurssi  30.1. Makkaraa itse tehden Helmikuu  5.2. Wanhan ajan kahvilassa  6.2. Leipää leipäjuureen  8.2. Hei, me leivotaan – päiväkurssi  11.2. Keittoja  12.2. Perusruokakurssi 4x 12.2., 19.2., 26.2. ja 5.3.  13.2. A la Alaska  17.2. ja 18.2. Välipalakurssi – päiväkurssi  20.2. Makkaraa itse tehden  27.2. Leipää leipäjuureen – päiväkurssi  27.2. Venäläinen ilta Maaliskuu  3.3. Kalankäsittely  4.3. Ranskalainen keittiö  6.3. Makkaraa itse tehden  10.3. Karibian herkut  13.3. Kauden kasvikset  14.3. Kokataan yhdessä  18.3. Kalankäsittely  20.3. Makumatka Kameruniin  24.3. Kastikekurssi  26.3. Helpot ja nopeat kotileipäset  27.3. Makumatka Peruun  31.3. Suomalaiset sapakset Muutokset kurssiohjelmassa mahdollisia UUDENMAAN MARTTOJEN AVOIMET RUOKAKURSSIT KEVÄT 2014 Huhtikuu  2.4. Suomalaiset superruoat  3.4. Välimeren menu  8.4. Hei, me leivotaan pääsiäistä  9.4. Turkkilainen menu  10.4. Intialainen keittiö  15.4. Herkkuja pääsiäiseksi  23.4. Kalankäsittelyä  24.4. Makkaraa itse tehden  28.4. Vappuherkkuja  29.4. Leivontaa ja edullista kotiruokaa Toukokuu  6.5. Kalankäsittelyä  7.5. Ruokaisat salaatit  12.5. Thai ruokaa  13.5. Sormiruokia juhliin  14.5. Vauvanruokakurssi - päiväkurssi  14.5. Kasvisruokia kauden mukaan  15.5. Makkaraa itse tehden  19.5. Villivihannekset lautasella  20.5. Täytekakkukurssi  22.5. Voileipäkakkukurssi Kesäkuu  2.- 5.6. Pikkukokit - päiväkurssi  5.6. Piknik-kurssi  9.-12.6. Pikkukokit – päiväkurssi  12.6. Makkaroita itse tehden Uudenmaan Martat ry Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki www.martat.fi/uusimaa www.facebook.com/uudenmaanmartatvinkkaa/

2 PUUTARHAMARTAT HYÖTYVILJELYÄ PUUTARHASSA, PARVEKKEELLA JAIKKUNALLA 31.1. Risutyökurssi 13.2. Puutarhamarttakoulutus 20.2., 27.2. ja 6.3. Pihasuunnittelun perusteet (sis. opasvihko) 25.2. Puuvartisten kasvien leikkaus 28.2. Risutyökurssi 4.3. Puutarhamarttakoulutus 13.3. Metsäpuutarha 18.3. Kestävät kotimaiset kasvit 20.3. Voimauttava puutarha 25.3. Siemenestä taimeksi 27.3. Luonnonmukainen puutarha 1.4. Mummonmökin puutarha 3.4. Puutarhan kevättyöt 8.4. Pottumaasta potageriin 10.4. Laariviljely 15.4. Pottumaasta potageriin 24.4. Parveke- ja ruukkuviljely 29.4. Hyötyviljely 2014 – lähiruokaa, kotivaraa ja kansalaistaitoa, Kauha ja Kukkaro!! 23.5. ja 24.5. Hortamarttakoulutus - Villivihannesten tunnistaminen ja maastokoulutus Lisätiedot: http://www.martat.fi/piirit/uusimaa/http://www.martat.fi/piirit/uusimaa/ VILLIVIHANNESRETKET Asuinympäristön viheralueet tarjoavat hyviä samoilumaastoja, joista löytää salaatti-, mauste- ja teeaineksia. Retkellä opitaan tunnistamaan kasveja ja keräillään niitä lähiluonnosta. Kävelemme vaihtelevassa maastossa ja matkaa kertyy 2-3 km. Sato kerätään puhtailta kasvupaikoilta ja vain lajeja, joista riittää kerättäväksi. Osallistujat saavat keruu- ja käsittelyohjeita yrttien käsittelystä. 13.5. Villivihannesretki, Vantaa 15.5. Villivihannesretki, Helsinki 20.5. Villivihannesretki, Tuusula ja Itä-Helsinki 27.5. Villivihannesretki, Espoo ja Itä-Helsinki 4.6. Villivihannesretki / Porvoo Muutokset ohjelmissa mahdollisia Kokeillaan yhdessä eksoottisten vihannesten kasvatusta


Lataa ppt "Tammikuu  9.1. Japanilainen ateria  14.1. Kotiruokaa  15.1. Karjalaiset piirakat  21.1. Kalankäsittely  23.1. Makkaraa itse tehden  27.1. Mannerheimin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google