Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Executive Coach -koulutus

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Executive Coach -koulutus"— Esityksen transkriptio:

1 Executive Coach -koulutus
Raul Soisalo Vaativan erityistason psykoterapeutti Pari- ja perheterapeutti, työnohjaaja Executive Coach ® Trainer Suomen Psykologisen Instituutin Johtava kouluttaja Executive Coach -koulutus Tervetuloa opiskelemaan kaikin puolin antoisaan ammattiin. Annamme Sinulle työkalut menestykseen!

2 Mitä Executive Coaching On?
Se on suunnitelmallinen ja strukturoitu allianssi koulutetun executive coachin ja asiakkaan välillä. Asiakkaana voi olla organisaatio tai sen osa, keskijohdon tai ylemmän johdon työntekijä, julkisen hallinnon ylempi toimihenkilö. Tavoitteena on auttaa asiakasta sanoittamaan tavoitteensa ja visionsa sekä menemään niitä kohti ja saavuttamaan ne käytännönläheisillä ohjauksen ja neuvonnan strategioilla ja työkaluilla. Coachauksen asiakkaina on nykyään enenevässä määrin myös PK-yrityksiä ja niiden työntekijöitä, jotka haluavat konkreettista ja käytännöllistä sparrausta.

3 Suomessa on koulutettu vuosikausia työnohjaajia, mutta työnohjauksen koulutuksissa ei riittävästi oteta huomioon kylmän viileää tosiasiaa, että kaikenlaisen ulkopuolisen ohjauksen ja neuvonnan perusidea ja juoni on saada aikaan parempaa tuottavuutta. Sen vuoksi Executive Coachin pitää hallita Ojalan laskuoppi. Meidän Coachien on osattava perustella asiakkaille euroissa, miksi heidän kannattaa tilata coaching palvelua. Meidän ei pitäisi ottaa asiakasta, ellemme kykene hänelle kiistattomasti perustelemaan, miten hän saa sijoitukselleen vastinetta. Jokaista coachaukseen sijoitettua euroa kohti, tulisi firman kyetä saamaan 5-10€ voittoa. Tällä tavoin kun toimitaan, on palvelujen kysyntä taattua.

4 Tämä vaatii ymmärrettävästikin muuta, kuin että heitetään asiakkaalle pallo takaisin kysymällä: ”No mitäs Sinä itse tästä ajattelet?” Näin teen lähes aina, kun teen psykoterapiaa, mutta coaching on jotakin muuta. Tietenkin on tärkeää olla kartalla siitä, mitä asiakas ajattelee, mutta meille maksetaan siitä, että menemme muutaman askeleen pidemmälle. Meillä pitää olla työkalut, jotta voimme oikeasti antaa asiakkaalle jotakin konkreettista, jolla hän voi oikeasti parantaa firmansa tuottavuutta, suhteita, mitä tahansa tavoitteena onkin.

5 Meidän koulutusohjelmamme
Antaa Sinulle juurikin niitä välineitä, joita tarvitset auttaaksesi asiakastasi pääsemään tavoitteeseen. Tietenkin Coaching on myös vuorovaikutusammatti: Sen vuoksi opetamme myös opiskelijoillemme miten käytännössä tulee asiakkaan kanssa olla vuorovaikutuksessa, jotta saadaan aikaan tuloksia. Me opetamme mitä kaikkea asiakasta hyödyttävää informaatiota ihmisestä voi lukea. Aika on kallis luonnonvara ja sen vuoksi me opetamme tehokasta ja vaikuttavaa vuorovaikutusta.

6 Meidän koulutusohjelman läpikäynyt executive coach osaa
tuotteistaa oman coaching palvelunsa ja myydä sitä. Voit tietenkin myydä aikaasi tunti tunnilta, mutta me neuvomme miten myydä huomattavasti kalliimmalla hinnalla erilaisia coaching paketteja ja sopimuksia. johdatella asiakkaansa nopeasti asian ytimeen. antaa asiakkailleen konkreettisia ja käytännön- läheisiä toimivia ratkaisumalleja, jotka asiakas voi ottaa heti käyttöönsä. pitää seminaareja, workshopeja, luentoja kirjoittaa artikkeleita ja kirjoja menestymisestä

7 Tulee olla työkalut tehdä nopeita arvioita ja suunnitelmatarjoumia.
Eli vaikka ammatillisen vuorovaikutuksen tekniikoiden osaaminen onkin tärkeää, On myös tärkeää oppia konkreettisia ohjaus ja vaikuttamismenetelmiä, joilla asiakas voi saavuttaa päämääriään. Tulee olla työkalut tehdä nopeita arvioita ja suunnitelmatarjoumia. Tulee olla työkalut jotka sopii alalle kuin alalle. Tämä on sovellettua psykologiaa ja liiketaloutta Pitää siis osata muutakin kuin kysyä: ”No mitä sinä itse tästä ajattelet?”

8 Me tarjoamme Puolen vuoden kestoisen koulutusohjelman
Kymmenen seminaaripäivää Helsingissä tai tarvittaessa videoneuvottelun välityksellä ellet pääse paikalle Osan kontaktipäivistä voi opiskella ajasta ja paikasta riippumatta netin välityksellä. Parhaan mahdollisen kouluttajan Parhaan mahdollisen materiaalin Ohjauksen ja neuvonnan työkalupakin, jota saa vapaasti myös muuntaa ja soveltaa omiin tarpeisiin Yksilöllistä ohjausta ja preppausta Elinikäisen kumppanuuden

9 Me otamme Vain kymmenen opiskelijaa mukaan
440€ kuukaudessa kymmenen kuukauden ajan Tai vaihtoehtoisesti 4000€ kertasuorituksena Takaamme, että tienaat rahasi takaisin nopeammin kuin olisit uskonut. Kykenemme takaamaan tämän, koska varustamme Sinut sellaisilla taidoilla ja välineillä, että se onnistuu varmuudella. Kiinnostuitko? Hae koulutukseen osoitteessa:

10 Lisätietoja Voit olla minuun yhteydessä illa milloin tahansa: Instituuttiimme kannattaa tutustua sivuilla

11

12

13

14


Lataa ppt "Executive Coach -koulutus"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google