Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2012 16.04.2012. Yleistä/taustaa Tyytyväisyyskyselyn tavoitteena oli saada kuuluviin kentän ääni, jotta seura pystyy ottamaan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "FC WILD Tyytyväisyyskysely 2012 16.04.2012. Yleistä/taustaa Tyytyväisyyskyselyn tavoitteena oli saada kuuluviin kentän ääni, jotta seura pystyy ottamaan."— Esityksen transkriptio:

1 FC WILD Tyytyväisyyskysely 2012 16.04.2012

2 Yleistä/taustaa Tyytyväisyyskyselyn tavoitteena oli saada kuuluviin kentän ääni, jotta seura pystyy ottamaan toiveet huomioon toiminnan kehittämisessä. Kysely oli avoinna seuran nettisivuilla 16.3-1.4.2012 Vastauksia tuli yhteensä 197 kpl, joka on arviolta 25 % vanhempien ja yli 15-v. pelaajien määrästä. Joukkueita koskevat tulokset toimitetaan joukkueiden johdolle, josta edelleen ko. joukkueen vanhemmille ja pelaajille.

3 Tulokset 1-2

4 Tulokset 3-5

5 Tulokset 6-7

6 Tulokset 8-9

7 Tulokset 10-11

8 Tulokset 12-13

9 Tulokset 14-15

10 Tulokset 16

11 Risut ja ruusut #1 Seuralla on jo paljon eri ikäluokkia toiminnassa, niin tyttö-kuin poikajoukkueitakin. Pieneksi käyneiden varusteiden vaihto / myyntikanava ei vaan ole ottanut oikein toimiakseen vaikka sellainen linkki on seuran sivuilla. Suurin osa taitaa vain ostaa aina uudet varusteet jälkikasvulleen. Vai onko se niin, että joillain joukkueilla tämä asia toimii ihan hiljaisesti. Tähän asiaan kun saisi jotenkin kehitystä. Muuten seuran toiminta on todella positiivista.Itse olen ollut mukana n. 6 vuotta ja toiminta on kehittynyt valtavasti. Kiitos teille hallituksen ym. jäsenille. Olisin toivonut väliaikatietoja kenttähankkeesta, mitään ei ole kuulunut osakeannin jälkeen. Liian paljon pelaajia putoa pois suuren seuramaksun johdosta. Ehdottomasti pitäisi luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa myös kakkoslajina kesäaikaan. Näin suuren seuramaksun voi perustella ainoastaan talven harjoitusolosuhteiden järjestämisellä, joten ei ole reilua, että he, jotka haluaisivat harrastaa lajia vain kesäaikaan (jääkiekkoilijat, uimarit, koripalloilijat, salibändyn pelaajat jne.) joutuvat kustantamaan muiden talviharjoittelun. Jos/kun tähän tehdään riittävän tiukat ja selvät säännöt, niin sen ei pitäisi viedä keneltäkään mitään pois. Vastikään päivitetty "valmennuslinja" sisälttää yli 90% pelkkiä yhdentekeviä itsestäänselvyyksiä. Jos seura oikeasti haluaa luoda oman pelifilosofiansa ja näin auttaa eri ikäryhmien valmennusporrasta, niin silloin se pitää tehdä paljon yksityiskohtaisemmin sekä peliryhmityksen että harjoittelun osalta. Erityisen oleellista olisi ottaa kantaa siihen, miten peliryhmitys skaalautuu erilaisilla pelaajamäärillä. "

12 Risut ja ruusut #2 Seuralta toivoisi enemmän vastinetta jäsenmaksulle, tuntuu että pienempien pelaajien joukkueet eivät saa juuri mitään vastineeksi seuramaksulle. Esimerkiksi valmennusapu olisi tarpeen. Kotikenttähanke on monia mietityttänyt, missä mennään, peruuntuiko.. Olen itse kuullut, mutta sivuilla olisi voinut olla infoa asiasta. Seuran tiedottaminen on liikaa nettisivujen varassa. Joukkueita koskevat asiat pitäisi lähettää myös sähköpostilla. Seuramaksu liian suuri. Seuran panostus joukkueiden suuntaan on nolla, kehittämisen paikka. Seuran sisäinen yhteenkuuluvuuden tunne on kärsinyt kolhuja. Lapinkylän nurtsi pitäisi saada parempaan kuntoon. Kunnalta pitäisi vaatia mullittamista ja siementen kylvämistä, ainakin niihin pahimpiin monttuihin. Tuomarit aina valittaa rajojen näkyvyyttä, joten linja- ja kulmaliput tarvitaan. Olen ilmoittautunut viime kesänä vapaaehtoiseksi ensiapukurssille. Kurssia ei kuitenkaan ole järjestetty koko talvena ja kohta alkaa varsinainen pelikausi. Onko tarkoitus järjestää ko. kurssi vielä kevään aikana vai täytyykö itse käydä SPR:n kurssilla? Onko talviharjoittelupaikkoja kysytty myös Espoon halleista? Esim. Laaksolahden hallissa on usein melko tyhjää. Seura voisi olla vahvemmin tukemassa uuden ikäluokan joukkueen aloittamista. Kokenut valmentaja vois tulla vetämään muutamat ensimmäiset treenit ja käydä välillä katsomassa miten joukkue on kehittynyt, ja onko harjoitukset pelaajia kehittäviä. Ymmärrän kyllä joukkueen ulkoasun yhtenäisyyspyrkimykset yms. mutta puheet yhdenmukaisesta verryttelyasusta, tuulipuvusta jne. ovat kohtuuttomia 6-vuotiaiden poikien kohdalla. Eikö riittäisi samanlainen pelipaita peleissä? Totta kai em. jutut ovat tervetulleita, jos seura maksaa ne ja joukkuemaksut pysyvät silti satasen kieppeillä/vuosi. Mutta eipä taida olla mahdollista.."

13 Risut ja ruusut #3 Seuran tulisi avoimemmin tiedottaan seuran asioista eikä pyöritellä pienen piirin sisällä asioita. Seurajohdon olisi hyvä saada tuuletusta. Mielestäni seurassa ei ole tapahtunut juurikaan muutosta asioihin vaikka seuraan on palkattu henkilö seuran asioita hoitamaan ja auttamaan / tukemaan joukkueita. Markkinointia ja varainhankitaa tulisi parantaa. Veikkolassa useitakin kohtuullisen isoja firmoja joiden logot kuvittelisi seura-asusteista jo löytyvän. Duosporrtin ja hallituksen kytkökset pitäisi olla läpinäkyviä ja kaikki varusteet avoimesti kilpailutettuja, jotta ei syntyisi vääriä tulkintoja kytköksistä. Nykyinen malli luo epäluottamusta. Tekonurmi kun saataisiin Vuorenmäkeen, niin helpottaisi kummasti. Toivoisin, että erityisesti pienimpien lasten ohjaajat soveltuisivat tehtävään sekä tietojen, taitojen, asenteen ja persoonan puolesta. Kaikki eivät todellakaan sovellu. Seura kuulutti taitotasovaatimusta aiemmin talvella. Miten se näkyy toiminnassa, itse en ole huomannut mitään muutosta. Ohjaajat tarvitsevat opastusta ja tukea seuralta, kaikkein eniten alkuvaiheessa. Valmennuskoulutus ei riitä alkuvaiheen tueksi. Parempia harjoituspaikkoja kaivataan! Fc Wildin "ruohonjuurityö" toimii hyvin ja innostuneesti talkootyönä, puhtaasti lasten etuja ajatellen. Seuran johto tuntuu valitettavasti toimivan ihan eri maailmassa, jossa tärkeintä on mielikuvien ja imagon pönkittäminen sekä taloudellinen hyöty. Seuran puolelta toivon johdetumpaa otetta valmennuksen linjauksiin. Avoimuutta lisää toiminnan sisällöistä ja miten tavoitteita seuralla on esim. seuraavien viiden vuoden aikana. Tämänkin joukkueen valmennuksen toteuttamista helpottaisi seuran valmennukselle antama lisätuki ja selkeämmät tavoitteen asettelut siihen mitä ja mihin valmennuksella pyritään tämän ikäisten kohdalla. En ymmärrä miksi harjoitusvuorot vaihtuvat aina eri päiville kesä ja talviajoiksi.


Lataa ppt "FC WILD Tyytyväisyyskysely 2012 16.04.2012. Yleistä/taustaa Tyytyväisyyskyselyn tavoitteena oli saada kuuluviin kentän ääni, jotta seura pystyy ottamaan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google