Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pelillisyys opetu sessa

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pelillisyys opetu sessa"— Esityksen transkriptio:

1 Pelillisyys opetu sessa
Teematiimin jäsenet: Taina Salonen,ve/ru, F.E. Sillanpään lukio Sanna Leinonen, en, Ylöjärven lukio Saara Taajoranta, ru/sa, Sammon keskuslukio Jenni Decandia, it/sa/ru, Ruoveden lukio Piia Pyhäniemi, hotelli-, ravintola- ja cateringala Tredu Tuula Höök, valimoala, Tredu Minna Helynen, PAOK ohjaaja

2 Juu. Ny tulee käytäntöö ja vaa iha vähä teoriaa..
Taustaa: Taina kertoo. Teematiimin lähtökohdat ja työn tavoite: Tiimimme työ keskittyi tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen opetuksessa ja erityisesti oppimispelien käyttöön opetuksen tukena. Tutkimusta kieltenopetuksen ja pelien yhdistämisestä on vielä huonosti löydettävissä ja erityisesti pelien pedagoginen puoli kiinnosti meitä. Erilaisten sovellusten haku ja testaaminen vie paljon aikaa. Halusimme luoda sivustot, joille olisi kerätty olisi valmiita ainekohtaisia vinkkejä ja ehdotuksia suoraan hyödynnettäviksi. Juu. Ny tulee käytäntöö ja vaa iha vähä teoriaa..

3 Aika pian huomasimme, että meidän kannattaa selkeyden vuoksi perustaa kaksi blogia: Kieltenopetus: Ammatilliset aineet: Tiimiroolimme: Taina – ideanikkari, vautsivenäjän ja lempiruotsinkin taivuttelija. Sanna – todellinen pelittäjä, testaaja-erkka ja enkkuhakkeri. Saara – pelintekijä, käytännön taituri ja ruotsi-saksahikke. Jenni – multitalentti pohtija, italia/saksa/ruotsitaituri.

4 Huomioita Tehokasta yhteistyötä samanhenkisten kollegojen kanssa Tiimi ja verkostoituminen sitouttaa, mutta myös tukee Uusia ideoita ja huomioita, vaihtelua, erilaista oppimista Käytännön vinkit tulevat tarpeeseen Itsekin innostuu aiheesta  Haasteita Missä menee pelien ja pelillisyyden raja? Mikä on peli ja mikä on oppimispeli? Termien sekamelska Aikapula, aikapula, pul pul.. Tekniset ongelmat, tietotaito Ennakkoasenteet Kaikki opiskelijat eivät olleetkaan niin innostuneita peleistä Opetussuunnitelma

5 Tämä oli mukavaa ja hyödyllistä
Jatkoa seuraa  Tämä oli mukavaa ja hyödyllistä Ai niin – emme unohtaneet logoja ;) Päivitämme sivua kun teemme löytöjä.. Kiitos kaikille ja aurinkoista kesää!


Lataa ppt "Pelillisyys opetu sessa"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google