Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pukeutuminen Etiketin mukaan pukeutuminen eri tilaisuuksiin ja tilanteisiin on yksi tapa osoittaa hallitsevansa hyvät tavat. On kohteliasta pukeutua oikein,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pukeutuminen Etiketin mukaan pukeutuminen eri tilaisuuksiin ja tilanteisiin on yksi tapa osoittaa hallitsevansa hyvät tavat. On kohteliasta pukeutua oikein,"— Esityksen transkriptio:

1 Pukeutuminen Etiketin mukaan pukeutuminen eri tilaisuuksiin ja tilanteisiin on yksi tapa osoittaa hallitsevansa hyvät tavat. On kohteliasta pukeutua oikein, tilaisuuden luonteen mukaisesti. Ns. liikepukeutumisessa noudatetaan useimmissa Euroopan maissa hillittyä, muodollista ja konservatiivista linjaa. Tietoa pukeutumisesta löydät täältä

2 Miesten asu virallisessa tilaisuuksissa on yleensä tumma puku melkein maissa kaikkina vuodenaikoina.
Naiset pukeutuvat työelämässä yleensä jakkupukuun tai yksi-, kaksi- tai kolmiosaiseen pukuun. Housujen käyttö on lisääntynyt, mutta niiden käyttöä tulisi aina harkita erikseen. Casual Friday eli vapaan pukeutumisen perjantai on yleistynyt työelämässä. Pukeutuminen riippuu aina henkilön tehtävästä eli toimitusjohtaja pukeutuu eri tavalla kuin työmies.

3 Ruokailu ja pöytätavat
Kun aasialaisia pyydetään pöytään, he eivät noudata kutsua heti, vaan pyyntö tulee toistaa muutaman kerran. Espanjalaiset ja ranskalaiset aloittavat ruokailun heti odottamatta muita. Sormin synti ja jopa maiskuttelu voivat olla hyviä pöytätapoja. Täytyy vain tietää missä näin voi toimia. Intiassa on yleistä syödä sormin ja Koreassa maiskutella.

4 Islamin uskoiset eivät käytä yleensä alkoholia ja Kaukoidässä sitä nautitaan hyvin hillitysti, sillä alkoholi ei sovi idän ihmisrodulle. Lounas on melko samanlainen kaikkialla maailmassa, mutta päivällisen ajankohta eroaa huomattavasti esim. Euroopassa se syödään klo ja Latinalaisessa Amerikassa vasta klo Tietoa eri ruokakulttuureista voit lukea esim. tästä linkistä.


Lataa ppt "Pukeutuminen Etiketin mukaan pukeutuminen eri tilaisuuksiin ja tilanteisiin on yksi tapa osoittaa hallitsevansa hyvät tavat. On kohteliasta pukeutua oikein,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google