Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lukujen lähde: Tilastokeskus Laskennassa käytetään vuoden 2010 arvoja: - työmarkkinatuki oli 25,64 €/pv (maksetaan 5 pv / vko). - yleinen asumistuki.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lukujen lähde: Tilastokeskus Laskennassa käytetään vuoden 2010 arvoja: - työmarkkinatuki oli 25,64 €/pv (maksetaan 5 pv / vko). - yleinen asumistuki."— Esityksen transkriptio:

1

2

3 Lukujen lähde: Tilastokeskus

4

5

6 Laskennassa käytetään vuoden 2010 arvoja: - työmarkkinatuki oli 25,64 €/pv (maksetaan 5 pv / vko). - yleinen asumistuki vaihtelee, keskimääräinen asumistuki oli 258,9 € / kk - toimeentulotuen keskimääräinen määrä v. 2009 oli 280 €/ kk henkilö Toimeentulotuki katsotaan täydentäväksi tulomuodoksi ja oletetaan, että sitä käytetään 30 % ajasta ja laskentaperusteena käytetään koko maan keskiarvoa. Toimeentulotuen 30 % käyttöaika -arvio perustuu vuosina 2000 - 2010 tehtyihin työpajatoiminnan ja sosiaalisten yritysten asiakaskunnan analyyseihin. Pro-Ces, Syta-analyysit. Kustannustarkastelu on toteutettu varovaisuusperiaatetta noudattaen eli on pitäydytty vain niissä kustannuksissa, jotka voidaan todentaa. Tämän vuoksi esim. sairauksista aiheutuvat lisäkustannukset on jätetty huomiotta. Tuotannon menetysten laskennassa käytetään varovaisuusperiaatetta siten, että menetyksiksi lasketaan ainoastaan palkkauskustannukset, mutta ei yrityksen kiinteitä, investointi-, tai materiaalikustannuksia eikä toiminnan tuottamaa voittoa. Ansionmenetysten laskentaperuste on metalliteollisuuden alimman palkkaryhmän (c) miesten ja naisten keskiansio vuonna 2010, joka oli 2 122 €/kk, kun teollisuuden keskiansio oli 2 638 €/kk. Laskennan toteutti Tuomas Leinonen, T:mi Pro-Ces.

7

8 Suorien ja mitattavien euromääräisten kustannusten ohella syrjäytymiseen liittyy myös epäsuoria ja vaikeasti mitattavia kustannuksia. Tämän vuoksi todelliset kokonaiskustannukset ovat merkittävästi korkeammat kuin edellä kuvattujen kustannustekijöiden summa.

9

10

11

12

13 1.MONIALAISEN YHTEISTYÖN JOHTAMINEN Kirsti Mäensivu / Ulla Rasimus: Hämeenlinna ja Kangasala esimerkkikuntina 2.MUIDEN MAIDEN KOKEMUKSET MONIALISESTA YHTEISTYÖSTÄ (työ meneillään) Jani Ursin:kirjallinen työskentely, raportti valmistuu syyskuussa 2012 Tapio Kuure: aineistojen keruumatkat: Ruotsi, Hollanti, Tanska 3.KOULUPUDOKKUUDEN JA SYRJÄYTYMISEN KUSTANNUSLASKENTA Tuomas Leinonen: SATAEDU ja Kokemäen kaupunki, valmistunut (www.sosiaalikehitys.fi / opit käyttöön) Jukka Ohtonen, Tapio Kuure, Riitta Hirsikoski: Kustannuskäsitteet, koulutuksellinen syrjäytyminen, valmistuu syyskuussa 2012www.sosiaalikehitys.fi 4.NUORTEN KUULEMINEN JA ASUINKUNTAIDENTITEETIN VAHVISTAMINEN Jukka Ohtonen: yhteistyössä Kangasalan kunta, kaavoitus ja koulutoimi / yläaste ja lukio Tapio Kuure: verkostokysely (Fontain Park Oy), Kangasalayhteistyö 5.PIRKANMAAN HANKEYHTEISTYÖ Jukka Ohtonen: noin 30 hankkeen yhteisjulkaisu, maaliskuu 2013 (19.3. Tampereen valtuustosali klo 9-16) 6.TIETOJÄRJESTELMÄT TUKEMAAN MONIAISTA YHTEISTYÖTÄ (tulossa kilpailutukseen) Kilpailutetaan lokakuun aikana, valmistuu maalis-huhtikuussa 2013. Vastaan kysymykseen, kuinka kunnallisista tietojärjestelmistä saadaan tietoa monialaisten yhteistyöryhmien työn perustaksi 7.HYVÄT KÄYTÄNNÖT TUKEMAAN MONIALAISTA YHTEISTYÖTÄ (työ meneillään) Jukka Lidman :Raportti valmistuu syksyllä 2012 Tehtävä: kuntien monialaisen yhteistyön opaskirja ja verkkojulkaisu Kunnille suunnatun verkkopalvelun tiedot jatkossa osoitteessa www.koordinaatti.fi OSAHANKKEET:

14 Jukka Ohtonen Projektipäällikkö p. 045-8722 118 jukka.ohtonen@sosiaalikehitys.com Aleksis Kiven katu 24C Tampere


Lataa ppt "Lukujen lähde: Tilastokeskus Laskennassa käytetään vuoden 2010 arvoja: - työmarkkinatuki oli 25,64 €/pv (maksetaan 5 pv / vko). - yleinen asumistuki."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google