Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

V 0.5. Nuolinäppäimet ylös / alas - Likkuminen valikoissa 1 1 2 Nuolinäppäimet vasen / oikea - Likkuminen valikoissa eteen ja taakse 3 2 5 3 8 6 7 4 4.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "V 0.5. Nuolinäppäimet ylös / alas - Likkuminen valikoissa 1 1 2 Nuolinäppäimet vasen / oikea - Likkuminen valikoissa eteen ja taakse 3 2 5 3 8 6 7 4 4."— Esityksen transkriptio:

1 V 0.5

2 Nuolinäppäimet ylös / alas - Likkuminen valikoissa 1 1 2 Nuolinäppäimet vasen / oikea - Likkuminen valikoissa eteen ja taakse 3 2 5 3 8 6 7 4 4 5 6 7 Virtanäppäin Yksi painallus päälle pois Pitkään pohjaan painettuna laitteen boottaus Shift Numerosyöttö-tilassa painamalla tätä Saadaan yksi iso kirjain Alpha Vaihto kirjainten ja numeroiden välillä BKSP Edellisen kirjaimen / numeron poistaminen Space - Välilyönti Tekstin / kirjanten syötössä tekee tyhjän välin 8 ENT Toimintojen hyväksyntä painike 9 Skannaus Skannaus suoritetaan joko tästä painikkeesta tai kahvassa olevasta liipaisimesta 2 9

3 Laite käynnistetään virtanappulaa kerran painamalla, silloin tällöin skanneria otettaessa käyttöön kannattaa se bootata pitämällä virtanäppäintä pitkään pohjassa. Tämä siksi että skannerit asetetaan yleensä käytön jälkeen ns. Valmiustilaan jolloin ne eivät hae uusimpia päivityksiä. Kun skanneri on käynnistynyt tulee näyttöön ”työpöytä” josta valitaan AbakusWarehouse ohjelma painamalla painamalla kosketusnäytön kuvaketta. Sisäänkirjautuminen Sisäänkirjautumis näkymään syötetään tunnus ja salasana. Yleinen tunnus askonkadulla on 91 ja salasana 91 Liikkuminen ja hyväksyminen tapahtuu kosketusnäytössä ja tunnusten syöttö numeronäppäimillä. Käynnistys

4 Päävalikossa liikutaan kohtaan Vastaanotto nuolinäppäimillä. Tämän jälkeen valitaan asiakas Bridgestone tai Yokohama. Huom. Valimonkatu 2:ssa ei ole tukiasemia, joten Yokohaman renkaista pystyy skannerilla käsittelemään askonkadulla sijaitsevia TBR- ja OR-renkaita.

5 Näytölle aukeaa lista kaikista avoimina olevista saapumilmoituksista. Saapumisilmoituksen numero selviää joko paperisesta versiosta taikka ASPA:sta. Valitsimen ollessa kohdassa ”koodi” voidaan itse vastaanotto aloittaa ampumalla renkaan ECO-label tarrasta viivakoodi. Jos viivakoodia ei jostain syystä ole tai skanneri ei sitä tunnista voidaan tuote valita manuaalisesti listasta painamalla kerran ent-näppäintä jonka jälkeen nuolinäppäimillä liikutaan halutun tuotteen kohdalle ja painetaan uudelleen ent-näppäintä. Tuotteen kohdalla esim. [9/9] tarkoittaa että tuotetta on 9kpl joista on 9kpl vastaanottamatta. Ostotilauksesta riippuen sama tuote saattaa olla jakautuneena useammallekkin eri riville, tällöin ampumalla suoraan viivakoodin skanneri näyttää vain tuotteen ensimmäisen rivin niin kauan kuin kyseinen rivi on kokonaan vastaanotettu jonka jälkeen vasta näyttää tuotteen seuraavan rivin. Käsin listaa selaamalla voi selvittää onko tuote useammalla rivillä. Varo valitsimen ollessa kohdassa ”kuittaa tilaus” painamasta ent-näppäintä ennen kuin koko vastaanotto on valmis koska järjestelmä kuittaa saapumisen sen ollessa keskenkin. Yksittäisiä ja pieniä määriä renkaita jotka laitetaan lavalle ei ammuta skannerilla tässä vaiheessa ollenkaan vaan merkitään paperiseen saapumisilmoitukseen tulleiksi ympyröimällä kyseisen tuotteen määrä tämän täsmätessä.

6 Tuotteen valitsemisen jälkeen syötetään määrä numeronäppäimillä ja painetaan ENT-näppäintä. Tämän jälkeen skanneri ilmoittaa että häkkiä ei ole valittu jolloin ammutaan häkistä viivakoodi. Jos häkin viivakoodia ei ole jostain syystä luettavissa voidaan häkkinumero syöttää myös käsin. Tällöin HA-häkeissä pitää häkin numeron eteen laittaa iso P kirjain ja välilyönti. Häkin numeron syötön jälkeen painetaan ”talleta” Jos häkkiin laitetaan montaa eri tuotetta ammutaan uusi tuote ja syötetään määrä. Tämä täytyy tehdä myös jos sama tuote on usealla eri rivillä ja ensimmäisen rivin määrä ei ole riittävä häkin renkaiden lukumäärään nähden. Tällöin ammutaan aluksi viivakoodista tuotenumero, syötetään määrä ja häkkinumero jonka jälkeen saman tuotteen viivakoodi ammutaan uudelleen ja syötetään puuttuva määrä.

7 Kun häkin renkaat täsmäävät skannerille syötettyjen tietojen kanssa valitaan ”sulje häkki” jolloin skanneri kysyy hyllypaikkaa. Hyllytettäessä yksittäistä häkkiä purun yhteydessä tai massa-paikkaa mennään kyseisen paikan luokse ja ammutaan osoite-lätkän viivakoodista paikka joka hyväksytään ENT-näppäimellä. Massa-paikoille hyllytettäessä käytetään normaali kokoisissa häkeissä numeroa 0 kun taas vanhoissa häkeissä jotka vievät vain puolen häkin verran tilaa kirjaimia A ja B. HA-häkeissä lätkä on yleensä tornin kolmanneksi alimmassa häkissä kiinni magneetilla. Jos häkki-tornissa ei jostain syystä ole magneettista viivakoodi-lätkää voidaan paikka syöttää myös käsin, tällöin kirjoitetaan isoilla kirjaimilla varastopaikka. (kirjaimien ja numeroiden väliin tulee laittaa väli) Jos hyllytys suoritetaan vasta purkamisen jälkeen jätetään hyllypaikka kokonaan laittamatta jolloin paikaksi määräytyy automaattisesti Z Huom. Z:lle otettaessa vastaan tuote pitää olla

8 Kun kontti on tyhjä ja kaikki häkit ovat luettuina siirytään skannerissa takaisin päävalikkoon vasemmalla nuolinäppäimellä ja valitaan kohta ”häkkihyllytys. Jos purkamisessa kuljettajana oleva henkilö on kykenevä hyllyttämään suoraan purkamisen yhteydessä voidaan vastaanoton aikanakin mennä häkkihyllytykseen. Tällöin tosin joudutaan seilaamaan valikkojen ”vastaanotto” ja ”häkkihyllytys” välillä koska siirtymiseen ei ole pikanäppäimiä. Häkkihyllytyksessä näyttöön aukeaa ikkuna jossa ylinpänä on kenttä ”häkki” tähän ammutaan jo Z:lle vastaanotetun häkin viivakoodi uudelleen. Pienen hetken päästä näytön alaosaan ilmestyy tiedot ammutun häkin sisällöstä. Kun ensimmäinen häkki on ammuttu siirtyy valitsin automaattisesti kenttään ”paikka” mutta jos samalle hyllypaikalle hyllytetään useampi häkki voidaan kerralla ampua useampi häkki vaikka valitsin on jo kohdassa ”paikka” Tällöin kerralla ei kannata ampua enempää häkkejä kuin näytölle mahtuu jotta voidaan varmistua siitä että häkit lukeutuivat oikein. Kun samalle tornipaikalle hyllytettävät häkit on luettu skanneriin ammutaan hyllypaikka ja vahvistetaan ENT-näppäimellä. Häkkihyllytys


Lataa ppt "V 0.5. Nuolinäppäimet ylös / alas - Likkuminen valikoissa 1 1 2 Nuolinäppäimet vasen / oikea - Likkuminen valikoissa eteen ja taakse 3 2 5 3 8 6 7 4 4."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google