Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Mitä olet katselemassa.. OVAT VIIMEISET UUTISET MAAILMALTA KOSKIEN IMPLANTTI “BIO-SIRUA”...

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Mitä olet katselemassa.. OVAT VIIMEISET UUTISET MAAILMALTA KOSKIEN IMPLANTTI “BIO-SIRUA”..."— Esityksen transkriptio:

1

2 Mitä olet katselemassa.. OVAT VIIMEISET UUTISET MAAILMALTA KOSKIEN IMPLANTTI “BIO-SIRUA”...

3 SE ON RIISINJYVÄN KOKOINEN…

4 Uusi kehitystuote joka eliminoi käteisen rahan tai luottokorttien käytön!

5 Sinä voit käyttää sitä, sen etuja ja auttaa estämään huijauksia ja identiteetti varkauksia... Rikkaat käyttävät sitä jo keinona auttaa estämään kidnappauksia.

6 PAKENE SITÄ!! TOTEA SEURAAVASSA MIKSI...

7 MOTOROLA on yhtiö joka valmistaa mikrosirua MONDEX SMARTCARD’iin. He kehittivät useita implantteja ihmisille käyttäen “Bio-sirua.” “Bio-sirun” mitat ovat 7mm pituus ja 0.7mm paksu, riisinjyvän kokoinen. Se sisältää transponderin ja latautuvan Lithium patterin. Patteri latautuu uudelleen lämpövaihteluista mikä tuottaa sähkövirtaa ruumiin lämmönvaihteluista. TRANSPONDERI ON MUISTIJÄRJESTELMÄ TIETOJEN LUKEMISEKSI MIKROSIRULTA. LUKEMINEN TAPAHTUU SIGNAALEISTA KUTEN KAUKOKONROLLI LUKULAITTEELLA.

8 MUISTA TÄMÄN YHTIÖN NIMI JA LOGO!

9 Enemmän kuin 250 yhtiötä ja 20 maata on mukana MONDEX’in jakelussa maailmalla ja monet kansat ovat “etuoikeutettuja” käyttämään tätä järjestelmää, niiden joukossa: Iso Britannia, Canada, U.S.A., Australia, Uusi Seelanti, Israel, Hong Kong, Kiina, Indonesia, Macao, Malesia, Philippiinit, Singapore, Thaimaa, Intia, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador & Brasilia.

10 On muitakin SMARTCARD (älykortti) systeemejä, joita käytetään MONDEX’in kautta, varsinkin kun MasterCard osti 51% osuuden yhtiöstä.

11 mitä tällä on tekemistä minun kanssani? Joten kysy itseltäsi lopuksi....

12 He käyttivät enemmän kuin $1.5 Miljoonaa Dollaria tutkimukseen vain löytääkseen parhaan paikan “bio-sirulle” ihmisruumiissa. He löysivät vain kaksi tyydyttävää ja tehokasta paikkaa - PÄÄ, päänahan alla ja kämmenselässä, erityisesti… OIKEASSA KÄDESSÄ!

13 “Ja se (antikristusdiktaattori) saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.”...Johannekselle näytettiin tämä jo noin v90. Ilmestyskirja 13:16, 17

14 t

15 MILJARDI “bio-sirua” tuotettu MONDEX’in kautta vuodessa. Se on ollut tuotannossa ainakin vuoden. He totesivat, että jos siru olisi kortissa, he kohtaisivat vakavia ongelmia. Siru voitaisiin leikata ja tietoja voitaisiin muuttaa ja väärentää. Arvoja voitaisiin manipuloida, varastaa tai kadottaa. Kun saat kortin, se raukeaa vuodessa tai kahdessa. Lopulta todellinen raha tulee olemaan epävarma yleisillä markkinoilla.

16 On vain yksi ratkaisu tähän ongelmaan: MOTOROLA’n hyväksymä… “bio-sirun” istuttaminen oikeaan käteen tai otsaan, mistä sitä ei voi siirtää. Jos se siirretään kirurgisesti, pieni kapseli voi hajota ja ihminen voisi saastua Lithiumista ja kemikaaleista ja mikrobakteereista, ja Global Positioning (paikannus) System (GPS) havaitsee, jos sitä siirretään, ja hälyttää viranomaiset. Huomaa MONDEX tarkoittaa “Money on your hand (raha kädessäsi).” MON = MONetary DEX = DEXter = oikean käden sivu

17 Otatko tämän vakavasti?

18 Jos tämä sanoma on mielenkiintoinen, LEVITÄ SANAA! KUVITTELEPA,vanhempasi, ystäväsi ja sisaruksesi, jokaisen jonka tunnet… olevan “merkittyjä.”

19 Nyt kun olet informoitu ja jos epäilet tietoja. Mene www.google.com. Etsi sana “VERICHIP” ja lue joitakin linkkejä. Tee sama “MONDEX SMARTCARD”- sanan kohdalla Et voi väittää olevasi tietämätön. Olet nyt vastuussa. Raamatun mukaan pedon kumartaminen ja sirun ottaminen johtaa ihmisen ikuiseen kadotukseen.

20 Ilmestyskirja 14: 9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon. Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä.” Saakoon Jumala siunata sinua!


Lataa ppt "Mitä olet katselemassa.. OVAT VIIMEISET UUTISET MAAILMALTA KOSKIEN IMPLANTTI “BIO-SIRUA”..."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google