Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
JulkaistuJuha Kyllönen Muutettu yli 9 vuotta sitten
5
Messuosastolla Kylpylähotelli Peurungan Juha Knööpi ja Mikko Ruth
Chipstersin Susanna Paavilaisen seurassa
6
Susanne Miettunen keskellä tutustuu Chipsters-verkkokauppaan
Arja Salmelan ja Harri Tiitisen opastuksella
7
Pieksämäen kaupungin ruoka- ja siivouspalvelusta
Chipstersin Harri Tiitisen seurassa Helena Puranen ja Tarja Kolehmainen Pieksämäen kaupungin ruoka- ja siivouspalvelusta
10
Maarit Parikka ja Jan Jouhki Fazer Food Services
12
Minna Mäkinen Salosta tutustuu esille laitettuun äyriäisvalikoimaan
13
Aalto-yliopiston toimipisteestä kiersivät messuilla yhdessä
Antell-ravintolat Oy:n Allergiatalon Maarit Karvonen ja Kati Parviainen Aalto-yliopiston toimipisteestä kiersivät messuilla yhdessä
16
Toni Laaksonen ja Tomi Malmi / Messilä Maailma Oy
17
Katja Miettinen esittelee terriiniuutuuksia
Anneli Kumpulaiselle / Hyvinkään seurakunnan pitopalvelu
18
MP-Maustepalvelu Oy:n Juha Kaikko Niklas Idströmin kanssa
19
Chipsters-verkkokauppaan tutustumassa Lahdesta Pirkko Malinen / Antell-Ravintolat
21
Andrea Bergman / Landbydgens Folk –lehdestä haastattelee
Chipstersin ylämaankarjan kasvattajaa Dick Gustafssonia
24
Pittman Seafoodin Pascal Francois esittelee UHP-hummerin saloja
Meiranovan Kirsi-Maria Närhelle
25
Osaston takatilassa Mats Sjöblom laittaa terriinejä tarjolle esittelyä varten
26
Mats Sjöblom ja Niklas Idström sommittelevat
Porvoon herkkukeittiön tuotteita esille
27
Kalavalikoimaa asetellaan veneeseen esille
28
Kalaveneen asettelusta vastaa Ilona Miglavs Hanssonsilta
30
Messuosastollamme käväisi myös Kaj Kallio / Ravintola Sinne Porvoo
33
Marika Niemi Kesprosta ja Annina Kurkio
34
Jaakko Sauvola Leijona-Cateringista
Susanna Paavilaisen ja Meivi Pietarisen seurassa
35
Niklas Idströmin seurassa Mika Taskinen Leijona-Cateringista
37
Ahvenanmaanlampaan kasvattaja Maija Häggblomin seurassa
Coquusin Petri Laukontaus
38
Keskellä Suomen Kokkimaajoukkueen toimitusjohtaja Nils-Gustav Höglund
39
Pittman Seafoodilta Pascal Francois ja Hanna Mustonen / LSG
40
Niklas Idström ja Mika Holopainen / Restamax
41
Nina Joukainen ja Reijo Vainionpää
Toimitusjohtaja Tomi Lantto / Antell seurassaan Chipstersin Susanna Paavilainen, Nina Joukainen ja Reijo Vainionpää
42
Ylämaankarjan kasvattaja Dick Gustafsson Ahvenanmaalta,
Chipstersin Meivi Pietarinen & Timo Luotonen Lagerblad Foodsilta
43
Jukka Laurila / Finnfrost ja Harri Huovinen Wihurilta
Chipstersin Meivi Pietarisen ja Susanna Paavilaisen seurassa
44
Sweet food o´mine –ruokablogin pitäjät Patrik ja Sari
tutustumassa osterinavauksen saloihin
45
Ilona Miglavs Hanssonsilta opastaa, kuinka osteri avataan
47
Hellan ja viinilasin välissä – ruokablogin kirjoittaja osteria avaamassa
49
Krista Koskivuori ja Suvi Lindholm Wihuri Aarniolta Susanna Paavilaisen seurassa
50
Sanna Närhinen ja Mikko Riistama Avecralta
51
Elisa Aunola Haaga-Heliasta avaamassa osteria
52
Mats Sjöblom opastuksella osterinavausta harjoittelemassa
53
Haaga-Helian Elisa Aunola herkuttelee avaamallaan osterilla
54
Pittman Seafoodin Pascal Francois vieraili HK:n osastolla näyttämässä
Risto Mikkolalle UHP-hummerin valmistusvinkit
55
Halkaistu UHP-hummeri folion päällä
56
Voita paloina UHP-hummeriin päälle
58
UHP-hummeri valmis laitettavaksi uuniin
61
Mats Sjöblom Ja Arja Ylä-Hemmilä
63
Baker´s Restelin Reijo Juras ja Tiina Nieminen
64
Reima Kettumäki Helsingin kaupungilta avaamassa osteria
Samankaltaiset esitykset
© 2024 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.