Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Messuosastolla Kylpylähotelli Peurungan Juha Knööpi ja Mikko Ruth Chipstersin Susanna Paavilaisen seurassa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Messuosastolla Kylpylähotelli Peurungan Juha Knööpi ja Mikko Ruth Chipstersin Susanna Paavilaisen seurassa."— Esityksen transkriptio:

1

2

3

4

5 Messuosastolla Kylpylähotelli Peurungan Juha Knööpi ja Mikko Ruth
Chipstersin Susanna Paavilaisen seurassa

6 Susanne Miettunen keskellä tutustuu Chipsters-verkkokauppaan
Arja Salmelan ja Harri Tiitisen opastuksella

7 Pieksämäen kaupungin ruoka- ja siivouspalvelusta
Chipstersin Harri Tiitisen seurassa Helena Puranen ja Tarja Kolehmainen Pieksämäen kaupungin ruoka- ja siivouspalvelusta

8

9

10 Maarit Parikka ja Jan Jouhki Fazer Food Services

11

12 Minna Mäkinen Salosta tutustuu esille laitettuun äyriäisvalikoimaan

13 Aalto-yliopiston toimipisteestä kiersivät messuilla yhdessä
Antell-ravintolat Oy:n Allergiatalon Maarit Karvonen ja Kati Parviainen Aalto-yliopiston toimipisteestä kiersivät messuilla yhdessä

14

15

16 Toni Laaksonen ja Tomi Malmi / Messilä Maailma Oy

17 Katja Miettinen esittelee terriiniuutuuksia
Anneli Kumpulaiselle / Hyvinkään seurakunnan pitopalvelu

18 MP-Maustepalvelu Oy:n Juha Kaikko Niklas Idströmin kanssa

19 Chipsters-verkkokauppaan tutustumassa Lahdesta Pirkko Malinen / Antell-Ravintolat

20

21 Andrea Bergman / Landbydgens Folk –lehdestä haastattelee
Chipstersin ylämaankarjan kasvattajaa Dick Gustafssonia

22

23

24 Pittman Seafoodin Pascal Francois esittelee UHP-hummerin saloja
Meiranovan Kirsi-Maria Närhelle

25 Osaston takatilassa Mats Sjöblom laittaa terriinejä tarjolle esittelyä varten

26 Mats Sjöblom ja Niklas Idström sommittelevat
Porvoon herkkukeittiön tuotteita esille

27 Kalavalikoimaa asetellaan veneeseen esille

28 Kalaveneen asettelusta vastaa Ilona Miglavs Hanssonsilta

29

30 Messuosastollamme käväisi myös Kaj Kallio / Ravintola Sinne Porvoo

31

32

33 Marika Niemi Kesprosta ja Annina Kurkio

34 Jaakko Sauvola Leijona-Cateringista
Susanna Paavilaisen ja Meivi Pietarisen seurassa

35 Niklas Idströmin seurassa Mika Taskinen Leijona-Cateringista

36

37 Ahvenanmaanlampaan kasvattaja Maija Häggblomin seurassa
Coquusin Petri Laukontaus

38 Keskellä Suomen Kokkimaajoukkueen toimitusjohtaja Nils-Gustav Höglund

39 Pittman Seafoodilta Pascal Francois ja Hanna Mustonen / LSG

40 Niklas Idström ja Mika Holopainen / Restamax

41 Nina Joukainen ja Reijo Vainionpää
Toimitusjohtaja Tomi Lantto / Antell seurassaan Chipstersin Susanna Paavilainen, Nina Joukainen ja Reijo Vainionpää

42 Ylämaankarjan kasvattaja Dick Gustafsson Ahvenanmaalta,
Chipstersin Meivi Pietarinen & Timo Luotonen Lagerblad Foodsilta

43 Jukka Laurila / Finnfrost ja Harri Huovinen Wihurilta
Chipstersin Meivi Pietarisen ja Susanna Paavilaisen seurassa

44 Sweet food o´mine –ruokablogin pitäjät Patrik ja Sari
tutustumassa osterinavauksen saloihin

45 Ilona Miglavs Hanssonsilta opastaa, kuinka osteri avataan

46

47 Hellan ja viinilasin välissä – ruokablogin kirjoittaja osteria avaamassa

48

49 Krista Koskivuori ja Suvi Lindholm Wihuri Aarniolta Susanna Paavilaisen seurassa

50 Sanna Närhinen ja Mikko Riistama Avecralta

51 Elisa Aunola Haaga-Heliasta avaamassa osteria

52 Mats Sjöblom opastuksella osterinavausta harjoittelemassa

53 Haaga-Helian Elisa Aunola herkuttelee avaamallaan osterilla

54 Pittman Seafoodin Pascal Francois vieraili HK:n osastolla näyttämässä
Risto Mikkolalle UHP-hummerin valmistusvinkit

55 Halkaistu UHP-hummeri folion päällä

56 Voita paloina UHP-hummeriin päälle

57

58 UHP-hummeri valmis laitettavaksi uuniin

59

60

61 Mats Sjöblom Ja Arja Ylä-Hemmilä

62

63 Baker´s Restelin Reijo Juras ja Tiina Nieminen

64 Reima Kettumäki Helsingin kaupungilta avaamassa osteria

65

66

67

68

69

70

71

72

73

74

75

76

77

78


Lataa ppt "Messuosastolla Kylpylähotelli Peurungan Juha Knööpi ja Mikko Ruth Chipstersin Susanna Paavilaisen seurassa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google