Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tervetuloa! JNV:n toiminta-ajatuksena on luoda voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille JNV on jäsenmäärältään.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tervetuloa! JNV:n toiminta-ajatuksena on luoda voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille JNV on jäsenmäärältään."— Esityksen transkriptio:

1 Tervetuloa! JNV:n toiminta-ajatuksena on luoda voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille JNV on jäsenmäärältään Jyväskylän suurin urheiluseura ja yksi Suomen suurimmista voimisteluseuroista Joukkuevoimistelu on jyväskyläläisten tyttöjen suosituin kilpaurheilumuoto voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

2 Pyrimme varmistamaan että:
Lapsi saa yksilöllistä, osaavaa ja innostavaa valmennusta Lapsi saa kokea, että hän on tärkeä ja hänet huomioidaan yksilönä Lapsi saa harjoitella oman kehitystasonsa ja motiiviensa mukaisesti sekä kokea haasteita ja onnistumisia Lapsi saa mahdollisuuden kertoa mielipiteensä ja hän tietää mitä tapahtuu, miten ja miksi voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

3 Kauden onnistumisia C-tiiminä: Omatoimisuus kehittynyt
Liikkuvuus parantunut Nopeus mennyt eteenpäin Ryhmässä toimiminen onnistuu jo Valmentajien tiimiytyminen onnistunut JoJot ottaneet hyvin tehtävät haltuun! voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

4 Joukkuejaot eivät täysin optimaalisia (vieläkään)
Haasteita: Joukkuejaot eivät täysin optimaalisia (vieläkään) Olosuhteet eivät parhaita mahdollisia Yhtenänen tiedotus joukkueiden välillä Edelleen vanhemmat vertailevat joukkueita keskenään (ja vielä ääneen) Loukkaantumiset ja niiden hoito Ammattilaisten hyödyntäminen Monipuolinen liikunta kotona Koulumatkat liikkuen voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

5 Valmentajien fiiliksiä kuluneesta kaudesta - Caramella - Celer - Cimer - Cirrus - Citius
voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

6 Avoimeen yhteisharjoituksen jälkeen C-tiimiin on tulossa mukaan n
Avoimeen yhteisharjoituksen jälkeen C-tiimiin on tulossa mukaan n. 11 tyttöä. Jaamme C-tiimin tytöt kuuteen joukkueeseen, jotka harjoittelevat 2-4 kertaa viikossa. Joukkueiden kokoonpanoihin tulee siis muutoksia. Muutokset ilmoitetaan vanhemmille kesäkuun alussa. voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

7 Tytöt pyritään sijoittamaan heidän kannaltaan kaikista sopivimpiin joukkueisiin. Toivomme todella, että te vanhemmat helpotatte lasten mahdollisia joukkuesiirtoja. Jos joukkueen vaihtaminen osuu oman lapsenne kohdalle, kertokaa lapselle, että hän pääsee uuteen joukkueeseen! Hän ei siis joudu toiseen joukkueeseen. Teidän vanhempien ja meidän valmentajien asenne ja toiminta ratkaisee miten lapsi kokee mahdollisen joukkuesiirron. Kukaan ei tipu pois C-tiimistä! voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

8 Yritämme aina löytää ratkaisun, jossa lapsi saisi harrastaa mahdollisimman itsensä oloisessa joukkueessa. Sillä on selkeästi vaikutusta motivaation säilymiseen, onnistumisen kokemiseen ja taitojen oppimiseen. Lapset kasvavat ja kehittyvät omaan tahtiinsa – hyvä niin! Huomioittehan, että harjoitusmääriä kannattaa joissain tapauksissa myös vähentää lapsen kehittymisen kannalta. voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

9 Kokonaisuuteen vaikuttaa:
(nämä asiat eivät ole priorisointijärjestyksessä vaan kaikki vaikuttaa kaikkeen) - Lapsen motivaatio Lapsen taidot: kognitiiviset, motoriset ja sosiaaliset Lapsen syntymävuosi Lapsen ominaisuudet: psyykkiset, fyysiset ja sosiaaliset Kaverisuhteet, sisarussuhteet, vanhempien toiveet ym. käytännön asiat. C-tiimin lasten kokonaismäärä Vertailevaan kilpailutoimintaan mukaan lähteminen > Vuonna 2014 vuonna 2004 syntyneillä on jo mahdollisuus lähteä vuotiaiden lasten kisoihin . Valmentajat arvioivat ja päättävät milloin joukkue lähtee mukaan kilpailutoimintaan. Asematapahtumiin voivat kaikki edelleen osallistua aina 12-vuotiaiksi saakka voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

10 Joukkueet harjoittelevat toukokuun lopun ja elokuun osittain yhdessä
C-tiimin yhteisesiintyminen Huivi-ohjelmalla Hippoksen pesäpallostadionilla klo välillä Uudet tytöt eivät vielä esiinny voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

11 Elokuun vuorot varmistuvat heinäkuussa ja elokuussa harjoitellaan myös ulkona Syyskuun alussa salivuorot taas vaihtuvat ja siirrytään ns. talven vakiovuoroihin voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

12 Talous Kulut pyritään pitämään edelleen perheille kohtuullisina
Talous Kulut pyritään pitämään edelleen perheille kohtuullisina. Valmennusmaksu laskutetaan JNV:n toimistolta kahdesti vuodessa ja se muodostuu harjoitusmäärien mukaisesti: 2 x /vko 177 € 3 x /vko 250 € 4 x /vko 303 € Esiintymispukujen hinnat vaihtelevat C-joukkueiden kesken. Hinnat ovat noin 60€-80€/puku. Joukkueet voivat tilata syksylle ja keväälle eri esiintymispuvun. Kilpailutoiminta aiheuttaa myös lisäkustannuksia, koska kilpailuja ja esiintymisiä tulee 8-10 vuodessa (matkat, ruokailut ym) Syksyllä tulisi myös jokaisella C-voimistelijalla olla seuran edustusverkkaritakki. Tilaus hoidetaan kesällä tai syksyllä alussa JoJojen kautta. Vanhemmat ja valmentajat voivat myös halutessaan samassa vaiheessa tilata itselleen takin. voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

13 Asemakilpailut ovat alle 12-vuotiaiden lasten kilpailuja Kilpailuihin rakennetaan ohjelma, joka on haastavuudeltaan tytöille sopiva ja vie taitoja eteenpäin. Valmentajat aloittavat ohjelmien suunnittelun kesällä vuotiaiden kilpailutoiminta Säännöt ohjaavat koreografian tekemistä ja asettavat tytöille uusia taitovaatimuksia. Kilpailuissa arvioidaan tekniset osat, taiteellinen sommittelu ja suoritus. Kilpailuihin osallistuu todella paljon joukkueita ja kisapäivät venyvät pitkiksi. Kilpailuja ovat aluekilpailut, seurakilpailut ja mestaruuskilpailut v. joukkueet asetetaan kisoissa kategoriajärjestykseen Kategoriatuloksen perusteella voi hakea liiton valmennusrinkeihin. Rinkileirit maksavat n. 110 € + kuljetukset. Kaudella osa C-joukkueista osallistuu vuotiaiden sarjaan ja osa Asemakilpailuihin voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

14 Mikäli mieltänne askarruttaa jokin asia harrastamisessa, jutelkaa tyttärenne oman valmentajan kanssa asiasta. Jos ette ole vielä täyttäneet kaudesta palautelappua, toivomme että teette sen tämän viikon aikana. Laput voi palauttaa Oprille tai Lauralle. voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

15 KIITOS TAAS KAIKILLE! Huomisiin harjoituksiin huivi mukaan
voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.


Lataa ppt "Tervetuloa! JNV:n toiminta-ajatuksena on luoda voimisteluliikunnan avulla elämäniloa, elämyksiä ja energiaa lapsille, nuorille ja aikuisille JNV on jäsenmäärältään."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google