Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ENG-A1008 Orientaatio kandidaattiopintoihin insinööritieteissä, RYM ja ENY –korvaava tehtävä Kotitehtävä pääaineluennolle 5.10.2017 (poissaolijoille pakollinen,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ENG-A1008 Orientaatio kandidaattiopintoihin insinööritieteissä, RYM ja ENY –korvaava tehtävä Kotitehtävä pääaineluennolle 5.10.2017 (poissaolijoille pakollinen,"— Esityksen transkriptio:

1 ENG-A1008 Orientaatio kandidaattiopintoihin insinööritieteissä, RYM ja ENY –korvaava tehtävä
Kotitehtävä pääaineluennolle (poissaolijoille pakollinen, läsnäolijoille vapaaehtoinen) A. Tutustu pääaineeseen käymällä läpi Into-portaalin -verkkosivut sekä pääaineen esittelyluennon kalvosarja orientaatiokurssin MyCourses-sivulla: ENY: Tai RYM B. Kerro noin puolen sivun pituisesti (vähintään kymmenellä virkkeellä), 1. mitä asioita haluaisit kandidaattitutkinnossasi perus- ja pääaineopintojen lisäksi oppia ja 2. miten tähän tavoitteeseen voisit päästä tukeutumalla perus- ja pääaineopintoihin ja täydentämällä niitä sivuaineopinnoilla ja vapaasti valittavilla opinnoilla.


Lataa ppt "ENG-A1008 Orientaatio kandidaattiopintoihin insinööritieteissä, RYM ja ENY –korvaava tehtävä Kotitehtävä pääaineluennolle 5.10.2017 (poissaolijoille pakollinen,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google