Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vanhempainilta -15 Keuruun lukio internetissä

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vanhempainilta -15 Keuruun lukio internetissä"— Esityksen transkriptio:

1 Vanhempainilta -15 Keuruun lukio internetissä
1) 2) 3) Oleellinen tieto lukiokäytänteistämme löytyy opinto-oppaasta, joka on lukion sivuilla (opiskelijalle  opiskelu  opinto-opas) ja lukion peda.netin etusivulla (suora linkki)

2 LUKIOKOULUTUS JA OPS Kurssimuotoinen lukio, 6-jaksojärjestelmä.
Jokainen kurssi on itsenäinen kokonaisuus, jossa on n. 38h. Lukio-oppimäärä sisältää vähintään 75 kurssia. Kesto 2-4 vuotta. Pakollisia kursseja (ks.s.12) Syventäviä kursseja vähintään 10 Soveltavia kursseja loput Oppiaineen kursseista on 2/3 suoritettava hyväksytysti. Varmista normaalista poikkeava suoritusjärjestys aineen opettajalta.

3 Suoritusvauhti 2 vuotta  n. 7,5 kurssia /jakso

4 Opintojen arviointi Kurssikokeet järjestetään koeviikolla (s.19-21,31)
Kurssiarvosanaan vaikuttavat mm. koe-arvosana, jatkuva näyttö, poissaolot… Numeroarviointi ja suoritusmerkintä S/H/K (s.13) Keskeytynyt kurssi (K) on suoritettava loppuun seuraavan jakson loppuun mennessä. (sovi erikseen open kanssa)

5 Poissaolot (s.13-14) Lukiossa on läsnäolovelvollisuus lukiolain perusteella. Luvattomat poissaolot alentavat arvosanaa… Opettaja voi hylätä kurssisuorituksen, jos poissaoloja on yli 6h/kokokurssi. Mitkä ovat ns. hyväksyttyjä poissaoloja? Ro voi myöntää luvan enintään kolmen päivän poissaoloon. Seuraa itse omia poissaolojasi.

6 Joitakin kursseja voi suorittaa itsenäisesti tenttimällä.
Hylätyn kurssikokeen voi uusia välittömästi seuraavalla uusintakuulustelukerralla. (aikataulut s.31) Hyväksytyn kurssin kokeen voi uusia välittömästi seuraavissa hyväksyttyjen kokeiden uusinnassa. (3. ja 6. jakso) (vaatii opettajan luvan)

7 Oppiaineen arvosana muodostuu opiskeltujen pakollisten ja syventävien kurssin numerojen aritmeettisena keskiarvona. Oppiaineen arvosanaa voi korottaa abivuoden suullisissa kuulusteluissa. (tentit)

8 TODISTUKSET Jaksotodistus Päättötodistus Ylioppilastodistus
Abitodistus Erotodistus


Lataa ppt "Vanhempainilta -15 Keuruun lukio internetissä"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google