Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hyvinvointi yhteisenä tehtävänä Paneelikeskustelu

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hyvinvointi yhteisenä tehtävänä Paneelikeskustelu"— Esityksen transkriptio:

1 Hyvinvointi yhteisenä tehtävänä Paneelikeskustelu

2 Jarno Turunen, projektijohtaja, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto
Ilkka Pirskanen, toimitusjohtaja, Siun sote Eeva-Liisa Auvinen, kaupunginjohtaja, Kitee Maarika Kasonen, kunnanjohtaja, Heinävesi Ritva Rusi, palvelujohtaja, Pohjois-Karjalan TE-toimisto Heini Lehikoinen, hyvinvointikoordinaattori, Joensuu Kaisa Hiltunen, toiminnanjohtaja, Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus Jari Hurskainen, aluejohtaja, Pohjois-Karjalan liikunta Petri Lempiäinen, yksikönjohtaja, Terveystalo Juontajat Tapani Kauppinen, kehittämispäällikkö, THL Kimmo Tarvainen, ylilääkäri, TTL

3 Meillä maakunnan valmistelussa on kyetty turvaamaan monialainen yhteistyö ja poikkihallinnollisuus hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Samaa mieltä / eri mieltä?

4 Osatyökykyisillä heikko terveydentila on usein työllistymisen esteenä
Osatyökykyisillä heikko terveydentila on usein työllistymisen esteenä. Maakunnassamme tätä ratkaistaan sote-palveluiden lisäksi myös muiden toimijoiden kanssa yhteistyönä. Samaa mieltä / eri mieltä?

5 Tavoitamme järjestötoiminnan kautta ihmisiä, joilla on pulmia hyvinvoinnissa ja terveydessä. Etsimme ja kehitämme yhdessä tapoja tukea ja osallistaa heitä. Samaa mieltä / eri mieltä?

6 Olemme miettineet yhdessä keinoja miten voimme kunnan ja maakunnan yhteistyönä vähentää kouluterveyskyselyssä ilmennyttä koulukiusaamista. Samaa mieltä / eri mieltä?

7 Työikäisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ei ole uudistuksen keskiössä, koska työterveyshuolto huolehtii työikäisten hyvinvoinnin kokonaisuudesta Samaa mieltä / eri mieltä?

8 Itä-Suomen aluehallintoviraston alueella jopa 20% ulkomaista syntyperää olevista nuorista kokee ahdistuneisuutta kun kantaväestössä luku on noin 10%. Osana valmistelua rakennamme ennakkoarviointikäytäntöjä ja varhaisen tunnistamisen mekanismeja, jotta löydämme yhdessä keinot kohentaa työikäisten terveyttä ja hyvinvointia. Samaa mieltä / eri mieltä?

9 Alueemme kunnissa on keskusteltu, miten voimme parhaiten hyödyntää hyte-kertoimesta saatavaa rahoitusta Samaa mieltä / eri mieltä?

10 Digiratkaisumme edistävät asiakkaan ja asukkaan hyvinvointia, terveyttä ja osallisuutta. Samaa mieltä / eri mieltä?


Lataa ppt "Hyvinvointi yhteisenä tehtävänä Paneelikeskustelu"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google