Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Myllytullin koulun toiminnallinen joulukalenteri

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Myllytullin koulun toiminnallinen joulukalenteri"— Esityksen transkriptio:

1 Myllytullin koulun toiminnallinen joulukalenteri
Liikkuva koulu 2016

2 Torstai 1.12.

3 Alakoululaiset. Innostakaa yläkoululaiset ulkoilemaan välitunnilla
Alakoululaiset! Innostakaa yläkoululaiset ulkoilemaan välitunnilla. Pyydä siskoa, veljeä, tuttua tai tuntematonta ulkoilemaan välitunnilla.

4 Perjantai 2.12.

5 1. Nouskaa seisomaan. 2. Laittakaa linkki soimaan https://www. youtube
1. Nouskaa seisomaan. 2. Laittakaa linkki soimaan Nostakaa tunnelma kattoon, on aika tanssia vapaasti. 

6 Keskiviikko 7.12.

7 1. Klikkaa linkkiä: http://www. skillilataamo. fi/ 2
1. Klikkaa linkkiä: Valitse ”Näytä kaikki kehitettävät taidot” –alavalikosta sana rauhoittuminen. 3. Etsi rauhoittumiskuvista ”Selkä äänessä” –kortti. 4. Valitkaa luokallenne sopiva harjoitus ja toteuttakaa se koulupäivän aikana. 5. Myös pahimman koesuman ja kiireen keskellä on tärkeää osata rauhoittua tähän hetkeen ja paikkaan.

8 Torstai 8.12.

9 1. Käykää vetämässä leukoja voimakuminauhoilla liikuntasalissa päivän välitunneilla Merkatkaa luokan yhteistulos liikuntasalin oveen. 3. Myös luokanopettajat ja -valvojat saavat osallistua yhteistulokseen.

10 Perjantai 9.12.

11 Laittakaa luokan pöydät ja tuolit kauniiseen järjestykseen.

12 Maanantai

13 1. Tsemppaa huomenna kouluun kävellen tai pyöräillen. 2
1. Tsemppaa huomenna kouluun kävellen tai pyöräillen Jos sinun on pakko tulla autolla tai bussilla, jää pari pysäkkiä aiemmin pois ja nauti raikkaasta ulkoilmasta.

14 Tiistai

15 Kirjoittakaa kirje joulupukille.
Millaisia välituntiliikuntavälineitä teidän luokka toivoo koulumme käyttöön? Missä välituntiliikuntavälineitä tulisi säilyttää? Onko luokkakohtaisille liikuntavälineille käyttöä? Millaisia välineitä toivotte? Kirje tulee toimittaa koulun sinisessä aulassa olevaan Korvatunturin postilaatikkoon viimeistään perjantaina

16 Keskiviikko

17 Nouse tänään aina seisomaan, kun vastaat opettajan kysymykseen.

18 Torstai 15.12. ”Venytä, venytä jousta, jousta. Kyykkyyn mene
ja yritä nousta. Heiluta peppua, nosta jalkaa. Tästä se hyvä joulu alkaa!” Taiteilija Seppo Saukkonen

19 1. Nouse ylös ja ota hieman tilaa. 2
1. Nouse ylös ja ota hieman tilaa. 2. Suhtaudu linkkiin rennon letkeästi ja anna mennä.

20 Perjantai

21 Käykää siistimässä luokan naulakot ja huolehtikaa löytötavarat paikoilleen.

22 Maanantai

23 Lähetä ”kävelevä” joulukortti.
Kerro joulutoivotuksesi tänään kasvokkain ystävillesi. Voit esimerkiksi halata heitä ja muistuttaa, miksi he ovat sinulle tärkeitä ihmisiä tai millaisia piirteitä tai taitoja ihailet heissä. Jos olet rohkea, ilahduta jotain vieraampaakin koululaista tai opettajaa.

24 Tiistai ”Ei itkeä saa, ei meluta saa, joku voi tulla ikkunan taa. Joulupukki matkaan jo käy. Nyt nimien kirjaan merkitään taas: tuhma vai kiltti, ajatelkaas! Joulupukki matkaan jo käy. Taas pienet tontut liikkuu ja muistiin merkitsee, niin joulupukki tietää saa, kuka lahjat ansaitsee. Siis: Ei itkeä saa, ei meluta saa, sopu on paljon mukavampaa. Joulupukki matkaan jo käy.” Melodia and Sanat: J. Fred. Coots & Haven Gillespie; Finnish translation: Saukki

25 Valitkaa luokallenne sopiva toteutustapa. A
Valitkaa luokallenne sopiva toteutustapa. A. Keksikää koko luokan joulusatu ikkunan takaa kurkkivista tontuista siten, että satua jatkaa aina oppilas, kenelle pallo heitetään ringissä. B. Vaihtoehtoisesti menkää esimerkiksi Ainolan puistoon, jonne ikkunan takana kurkkineet tontut ovat piiloutuneet. Etsijän tehtävänä on saada luokka taas kasaan. Leikkiä voi leikkiä myös koulurakennuksessa.

26 Keskiviikko

27 1. Rakentakaa oma, turvallinen liikuntarata kotiluokkaanne. 2
1. Rakentakaa oma, turvallinen liikuntarata kotiluokkaanne. 2. Järjestäjät voivat tehdä radan välitunnin aikana tai sitten radan tekoon ja suunnitteluun voi käyttää enemmänkin aikaa. 3. Mikäli kilpailuvietti yllättää, haastakaa ope kirmaamaan rata oppilaiden aikaa vastaan tai yrittäkää yhdessä luokan kovinta yhteisaikaa.

28 Torstai

29 Kirjoittakaa luokan taululle kiitokset kuluneesta syyslukukaudesta
Kirjoittakaa luokan taululle kiitokset kuluneesta syyslukukaudesta. - Missä luokkanne onnistui? - Millaisia asioita lomalla voi muistella kiitollisena? Niiatkaa ja kumartakaa itsellenne! Liikkuva koulu kiittää sekä Myllytullin ahkeria ja toimeliaita oppilaita että taitavia ja innostavia opettajia. Ihanaa joululomaa 2016!

30 Kuvalähteet Kuva 1. aikaisin.html Kuva 2. Kuva 3. Kuva 4. santa-image Kuva 5. yoguis/ Kuva 6. Kuva 7. ideas Kuva 8. Kuva 9. Kuva 10.

31 Kuvalähteet Kuva 11. Kuva 12. Kuva 13. Kuva Kuva 15. Kuva 16. Kuva TAIDE/pages/digitaalinen%20maalaus%20tonttu-tanssi.htm Kuva 18. Kuva ec0.pinimg.com/736x/f0/f2/c9/f0f2c f698917b9e445cc23b68.jpg Kuva wellness-in-santas-toy-shop/

32 Kuvalähteet Kuva 21. Kuva illyustratsii-asa-gustafsson Kuva 23. Kuva 24. Kuva 25. Kuva 26. Kuva ak0.pinimg.com/originals/d9/06/b1/d906b1a0dde805320e02d7ee77fcbc b9.jpg Kuva 28.


Lataa ppt "Myllytullin koulun toiminnallinen joulukalenteri"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google