Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ro -12B Oppituntien ajat, opinto-opas s. 6 Miten lukiossa opiskellaan, s.9.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ro -12B Oppituntien ajat, opinto-opas s. 6 Miten lukiossa opiskellaan, s.9."— Esityksen transkriptio:

1 Ro -12B Oppituntien ajat, opinto-opas s. 6 Miten lukiossa opiskellaan, s.9

2 LUKIOKOULUTUS JA OPS Kurssimuotoinen lukio, 6-jaksojärjestelmä. Jokainen kurssi on itsenäinen kokonaisuus, jossa on n. 38h. Lukio-oppimäärä sisältää vähintään 75 kurssia. Kesto 2-4 vuotta. Pakollisia kursseja 47-51(ks.s.12) Syventäviä kursseja vähintään 10 Soveltavia kursseja loput Oppiaineen kursseista on 2/3 suoritettava hyväksytysti. Varmista normaalista poikkeava suoritusjärjestys aineen opettajalta.

3 Suoritusvauhti 2 vuotta  n. 7,5 kurssia /jakso 3 vuotta  n. 4,7 kurssia /jakso 4 vuotta  n. 3,4 kurssia /jakso

4 Opintojen arviointi Kurssikokeet järjestetään koeviikolla (s.19-21,31) Kurssiarvosanaan vaikuttavat mm. koe- arvosana, jatkuva näyttö, poissaolot… Numeroarviointi ja suoritusmerkintä S/H/K (s.13) Keskeytynyt kurssi (K) on suoritettava loppuun seuraavan jakson loppuun mennessä. (sovi erikseen open kanssa)

5 Poissaolot (s.14) Lukiossa on läsnäolovelvollisuus lukiolain perusteella. Poissaolot alentavat arvosanaa… Opettaja voi hylätä kurssisuorituksen, jos poissaoloja on yli 6h/kokokurssi. Mitkä ovat ns. hyväksyttyjä poissaoloja? Ro voi myöntää luvan enintään kolmen päivän poissaoloon. Seuraa itse omia poissaolojasi.

6 Joitakin kursseja voi suorittaa itsenäisesti tenttimällä. Hylätyn kurssikokeen voi uusia välittömästi seuraavalla uusintakuulustelukerralla. (aikataulut s.31) Hyväksytyn kurssin kokeen voi uusia välittömästi seuraavissa hyväksyttyjen kokeiden uusinnassa. (3. ja 6. jakso) (vaatii opettajan luvan)

7 Oppiaineen arvosana muodostuu opiskeltujen pakollisten ja syventävien kurssin numerojen aritmeettisena keskiarvona. Oppiaineen arvosanaa voi korottaa abivuoden suullisissa kuulusteluissa. (tentit)

8 TODISTUKSET Jaksotodistus Päättötodistus Ylioppilastodistus Abitodistus Erotodistus


Lataa ppt "Ro -12B Oppituntien ajat, opinto-opas s. 6 Miten lukiossa opiskellaan, s.9."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google