Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pienoispanda. Tämä eläin edustaa pesukarhujen perhettä. Se elää Kiinassa, Pohjois- Burmassa, Bhutanissa, Nepalissa ja Koillis-Intiassa. Se asuu vuoristoissa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pienoispanda. Tämä eläin edustaa pesukarhujen perhettä. Se elää Kiinassa, Pohjois- Burmassa, Bhutanissa, Nepalissa ja Koillis-Intiassa. Se asuu vuoristoissa."— Esityksen transkriptio:

1 Pienoispanda

2 Tämä eläin edustaa pesukarhujen perhettä. Se elää Kiinassa, Pohjois- Burmassa, Bhutanissa, Nepalissa ja Koillis-Intiassa. Se asuu vuoristoissa bambumetsässä korkeudella 2000-4000 metriä merenpinnan yläpuolella lauhkeassa ilmastossa.

3 Elämäntavat tapahtuvat pääasiassa öisin. Päivisin se nukkuu häntänsä alla. Jos eläin tunnistaa vaaran, se nopeasti kiipeää puuhun. Maassa se liikkuu hitaasti, mutta puissa nopeasti. Panda poimii lehtiä ja bambunversoja.

4 Pienen pandan pituus on 51-64 cm, sen lisäksi pitkä (28-48 cm) häntä. Paino on 3-4,5 kg. Nämä eläimet viettävät mieluummin yksinäistä elämää. Siksi niitä on niin vähän.

5 Kiitos huomiosta.


Lataa ppt "Pienoispanda. Tämä eläin edustaa pesukarhujen perhettä. Se elää Kiinassa, Pohjois- Burmassa, Bhutanissa, Nepalissa ja Koillis-Intiassa. Se asuu vuoristoissa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google