Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Suomen Pesäpalloliitto ry. PESISKOULU ON… Tarkoitettu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille Lähellä lasta oleva kesäinen harrastuspaikka Monipuolista liikunnallista.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Suomen Pesäpalloliitto ry. PESISKOULU ON… Tarkoitettu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille Lähellä lasta oleva kesäinen harrastuspaikka Monipuolista liikunnallista."— Esityksen transkriptio:

1 Suomen Pesäpalloliitto ry

2 PESISKOULU ON… Tarkoitettu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille Lähellä lasta oleva kesäinen harrastuspaikka Monipuolista liikunnallista toimintaa Pesäpallon harjoittelua ja pelaamista Kesätyön, kehittymisen ja vastuun paikka nuorille

3 Suomen Pesäpalloliitto ry PESISKOULUN KRITEERIT 1.Pesiskoulussa lapselle on ohjattua toimintaa vähintään 20 tuntia. 2.Pesiskoulussa pelataan ja harjoitellaan pesistä. 3.Pesiskoululaisten ohjaajat ovat koulutettuja. 4.Osallistujilla on pesiskoulupassi. 5.Pesiskoululaiset ovat vakuutettuja. 6.Pesiskoulusta peritään osallistumismaksu. 7.Pesiskoulussa on jokin oheistuote tai etuus. 8.Pesiskoululainen saa diplomin suoritettuaan pesiskoulun.

4 Suomen Pesäpalloliitto ry PESISKOULUTUOTE YDINTUOTE Säännölliset ohjatut pesisharjoitukset TUKIOSAT PelitLeiritVälineet Tekniikkapäivä Lajitutustumiset OHEISPALVELUT Retket Avajaiset / päättäjäiset Diplomi, mitali Valokuvat, video Alennukset liikkeisiin T-paita / lippis tms. Vakuutus Pesiskoulun tulee muodostua varsinaisesta ydintuotteesta, vähintään yhdestä tukiosasta ja oheispalvelusta. Kokonaisuus, josta pesiskoulu voisi muodostua, on esitelty esimerkkinä seuraavassa kaaviossa.

5 Suomen Pesäpalloliitto ry YDINTUOTE Pesiskoulun ydintuote on ohjatut säännölliset pesisharjoitukset lähellä lasta. Pesiskoulun kesto on vähintään 20 tuntia. Pesiskoulun sisältö ja toiminta ovat lapsilähtöisiä ja lapset huomioivaa. Toiminnan sisältö on rakennettu lapsen monipuolinen liikunta- periaatteen mukaan. Toiminnan sisältö on tärkein laaduntekijä.

6 Suomen Pesäpalloliitto ry TUKIOSAT Pesiskoulun tukiosat ovat kaikki pesäpalloon tai liikuntaan liittyviä pesiskoulua tukevia osia. Laatupesiskoulussa tulee olla ainakin pelaamista ja mahdollisesti –Tekniikkakisa –Leirit –Lajitutustumiset –Välineet

7 Suomen Pesäpalloliitto ry OHEISPALVELUT Pesiskoulun oheispalvelut ovat seuran kannalta pesiskoulun markkinointia ja lapsen viihtymistä tukevia palveluja. Näitä ovat mm. –Vakuutus –Seura-asu tai seuratuote –Avajaiset / päättäjäiset –Retki –Alennukset liikkeisiin –Diplomi suoritetusta pesiskoulusta –Mitali

8 Suomen Pesäpalloliitto ry PESISKOULUPASSI Pesiskoulupassi on jokaisen pesiskoululaisen henkilökohtainen valokuvallinen laminoitu kortti, jolla pesiskoululainen –On vakuutettu –Saa vapaan pääsyn kaikkiin pesäpallon sarjaotteluihin

9 Suomen Pesäpalloliitto ry MARKKINOINTI Pesiskoulun tärkein markkinointitapa on koulukäynnit, joissa kohdataan lapset ja heille jaetaan pesiskouluesite. Muita viestintäkeinoja ovat: –Lehtijutut ja –ilmoitukset –Ilmoitustaulut –Seuran nettisivut –Muut mahdolliset kanavat

10 Suomen Pesäpalloliitto ry ORGANISOINTI Pesiskoulutoiminnasta seurassa vastaa pesiskoulurehtori, jonka apuna on tiimi koulutettuja ohjaajia. Pesiskoulu on monelle nuorelle oiva kesätyö sekä kehittymisen, kasvun ja vastuun paikka. Pesiskoulun toteutukseen tarvitaan yhteistyötahoja esim. kunta.

11 Suomen Pesäpalloliitto ry PESISKOULUMAKSU Pesiskoulu on maksullista toimintaa. Pesiskoulusta peritään osallistujilta pesiskoulumaksu. Pesiskoulumaksun suuruus vaihtelee seuroittain pesiskoulun sisällön ja keston mukaan. Yleensä pesiskoulumaksu on noin 40-60 euroa.


Lataa ppt "Suomen Pesäpalloliitto ry. PESISKOULU ON… Tarkoitettu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille Lähellä lasta oleva kesäinen harrastuspaikka Monipuolista liikunnallista."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google