Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kainuun alueverkoston ohjelma 21.1.2016 Kajaanin Työvoimayhdistyksen esittely Kainuun soten suunnittelija Niina Komulainen kertoo hyvinvoinnin palvelutarjottimesta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kainuun alueverkoston ohjelma 21.1.2016 Kajaanin Työvoimayhdistyksen esittely Kainuun soten suunnittelija Niina Komulainen kertoo hyvinvoinnin palvelutarjottimesta."— Esityksen transkriptio:

1 Kainuun alueverkoston ohjelma 21.1.2016 Kajaanin Työvoimayhdistyksen esittely Kainuun soten suunnittelija Niina Komulainen kertoo hyvinvoinnin palvelutarjottimesta ja katsotaan järjestöjen mahdollisuuksia sen kehittämisessä. Ehkäisevän päihdetyön asiaa Pohditaan syksyisen yhteistyöfoorumin jatkoa ja uusia hankeideoita.

2 Ajankohtaisia tilaisuuksia RAYn Haku Päällä!-kiertue – Kajaanissa 2.3.2016. Kevään toinen tapaaminen – tarvitaanko hankesparrausta? 13.4. saattaisi olla mahdollista saada SOSTEn arviointiasiantuntija paikalle (Iisalmen koulutuksen jälkeen). Uusi Sairaala Kainua tilaisuus esteettömyydestä 13.4. illalla Kainuun sote ja potilasjärjestöt 4.5. iltatilaisuus

3 -SOSTEn verkkoluento ”Vapaaehtoistoiminnan syntyvän osaamisen tunnistaminen” 17.2. klo 16.50-17.50. -SOSTEn Kokeile, vaikuta, tiedota –koulutuskiertueen kevään paikkakunnat ovat Kouvola (5.4.), Seinäjoki (26.4.) ja Iisalmi (12.4.), aiheina kokeilemalla kehittäminen, kuntavaikuttaminen ja mediaviestintä.Kokeile, vaikuta, tiedota –

4

5 M/S SOSTE 2016 Ajankohta: 4.-5.10.2016 M/S SOSTE on koulutus- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä yhteistyökumppaneille: niin järjestöille, julkiselle sektorille kuin yksityisille toimijoille. Luvassa on kautta aikojen ensimmäisen, vuonna 2014 toteutetun risteilyn tapaan laadukasta ja monipuolista ohjelmaa järjestöjä, hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskevista aiheista, kohtaamisia ja verkostoitumista sekä tietysti ripaus viihdettä ja virkistäytymistä.

6 M/S SOSTE - ohjelmahaku Kutsumme sinut mukaan rakentamaan M/S SOSTE ohjelmaa! Haluaisitko sinä tai organisaatiosi esitellä osaamistanne tai vaikka projektinne tuloksia M/S SOSTElla? Tee meille ehdotus ohjelmahakulomakkeella 12.2. mennessä. Hakeminen onnistuu ja lisätietoja löydät: www.mssoste.fi

7


Lataa ppt "Kainuun alueverkoston ohjelma 21.1.2016 Kajaanin Työvoimayhdistyksen esittely Kainuun soten suunnittelija Niina Komulainen kertoo hyvinvoinnin palvelutarjottimesta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google