Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Invalidiliiton logo Invalidiliiton kämmenlogo sijoitetaan esitteissä aina takakanteen vasemmalle, yhteystietojen viereen. Lomakkeissa, kuorissa, käyntikorteissa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Invalidiliiton logo Invalidiliiton kämmenlogo sijoitetaan esitteissä aina takakanteen vasemmalle, yhteystietojen viereen. Lomakkeissa, kuorissa, käyntikorteissa."— Esityksen transkriptio:

1 Invalidiliiton logo Invalidiliiton kämmenlogo sijoitetaan esitteissä aina takakanteen vasemmalle, yhteystietojen viereen. Lomakkeissa, kuorissa, käyntikorteissa jne logon paikka on vasemmassa ylälaidassa. Lehti-ilmoituksissa logo sijoittuu tekstin jälkeen. Jos mahdollista, vasemmalle, mutta tilanpuutteesta johtuen oikeaan laitaan jää helpommin sopiva kolo.

2 Esitteen kannen tai lomakkeen alaosassa vaakatasossa aaltoviiva, joka on johdettu liiton logosta. Aaltoviiva kuvaa elämän virtaa, vaaka alapalkki kuvaa Invalidiliittoa, joka on vammaisen ihmisen tukena ja apuna. Visuaalinen ilme vahvistaa viestejä: luotettavuus, uskottavuus ja vahva vaikuttaja. Aallot ovat osa Invalidiliiton ilmettä ja liikemerkkiä. Niitä tulee käyttää yhtä harkiten kuin liiton kämmenlogoa.

3 Liiton uusi virallinen kirjasin painotöissä on Frutiger eri leikkauksineen. Asiakirjoissa ym. voidaan tarvittaessa käyttää myös Arialia.

4

5 Jotta esitteiden ilme on yhteneväinen ja koko käytännöllinen postittaa, esitteet ovat A4 (210x297mm) tai “haitari” (297x210) -kokoisia. Tietyissä tapauksissa voidaan käyttää myös A5-kokoa. Peruspaperikoot myös säästävät kustannuksia ja luontoa. Invalidilitto käyttää painotöissään joutsenmerkittyä painoa sekä ympäristöystävällisiä papereita. Monisivuisten esitteiden paperi on MultiDesign Original Natural 150 g/m2, kannet 250g/m. Haitariesitteissä paperi on MultiDesign Original Natural 150 g/m2, taitto on sisään päin eli “käärötaitto”.

6 Perusesitteen kannet

7 Kuntoutusesitteen kannet

8 Asumispalveluesitteen kannet

9 Invalidiliiton peruskalvopohja järjestötoiminnan kalvopohja kuntoutustoiminnan kalvopohjaasumispalveluiden kalvopohja Powerpoint-esityksissä tulee käyttää joko Frutiger tai Arial –kirjasinta.

10 Ilmeen mukaisia lehti-ilmoituksia

11

12 Käyntikortin asetteluja EI SAA MUUTTAA. Liiton kaikki kortit ovat saman näköisiä.

13

14


Lataa ppt "Invalidiliiton logo Invalidiliiton kämmenlogo sijoitetaan esitteissä aina takakanteen vasemmalle, yhteystietojen viereen. Lomakkeissa, kuorissa, käyntikorteissa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google