Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Voimassa 17.5.2006Kumppanuussopimus1 Kotkan– Haminan seutu Itä-Virumaan I täseutu Peilikuvat? Suomenlahti Venäjän raja Pietarin tie Sotahistoria Kaupankäynti.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Voimassa 17.5.2006Kumppanuussopimus1 Kotkan– Haminan seutu Itä-Virumaan I täseutu Peilikuvat? Suomenlahti Venäjän raja Pietarin tie Sotahistoria Kaupankäynti."— Esityksen transkriptio:

1 Voimassa 17.5.2006Kumppanuussopimus1 Kotkan– Haminan seutu Itä-Virumaan I täseutu Peilikuvat? Suomenlahti Venäjän raja Pietarin tie Sotahistoria Kaupankäynti Teollisuus

2 Voimassa 17.5.2006Kumppanuussopimus2 HaminaKotkaNarvaNarva-JõesuuMiehikkäläPyhtääSillamäeVaivaraVirolahti Kumppanuussopimus Kotkan–Haminan seudun ja Itä-Virumaan Itäseudun (viroksi Idaregioon, ”Narvanmaa”) kuntien välillä Kotkan–Haminan seutu ja Itä-Virumaan Itäseutu (jäljessä seutukumppanit) solmivat alueellisen kumppanuussopimuksen, joka kattaa seuraavia toiminta-alueita: –Aluekehitys ja hallinto-osaaminen –Koulutus, tiede ja innovaatiot –Elinkeinoelämän kilpailukyky –Matkailu ja markkinointi –Kulttuuri, urheilu ja nuorisotyö –Ympäristönsuojelu ja meriturvallisuus –Logistiikka ja liikenne Seutukumppanit vaihtavat keskenään informaatiota mainituilla toiminta-alueilla sekä valvovat uusia kansainvälisiä hankkeita luotaessa toistensa etua. Jos jokin hanke on käynnistymässä toisen seutukumppanin, sen yksittäisten kuntien tai kolmansien osapuolten toimesta, yhteis- työhön pyritään saamaan mukaan myös toinen seutukumppani tai sen yksittäiset kunnat. Seutukumppanit ja niiden kunnat edustavat toistensa etua ja tekevät toisiaan tunnetuiksi omissa kotimaissaan sekä toteuttavat kansainvälisesti luottamuksellista kumppanuutta yhteishankkeidenja yhteisten esiintymisten avulla Euroopan unionissa ja ulkomarkkinoilla.

3 Voimassa 17.5.2006Kumppanuussopimus3 Itäseutu eli ”Narvanmaa”  Narva, 66.936 as Kuuluisa raja- ja teollisuuskaupunki  Sillamäe, 16.567 as Ent. strateginen teollisuuskaupunki  Narva-Jõesuu, 2.734 as Kylpyläkaupunki, 12 km ”Rivieraa”  Vaivara, 1.580 as vironkielinen maaseutu, varakas  88.000 as kuten K–H:n seudulla pinta-ala neljännes K–H:n seudusta

4 Voimassa 17.5.2006Kumppanuussopimus4

5 Voimassa 17.5.2006Kumppanuussopimus5 The Baltic Triangle Viru–St.Pete–Kymi


Lataa ppt "Voimassa 17.5.2006Kumppanuussopimus1 Kotkan– Haminan seutu Itä-Virumaan I täseutu Peilikuvat? Suomenlahti Venäjän raja Pietarin tie Sotahistoria Kaupankäynti."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google