Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA"— Esityksen transkriptio:

1 JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA
Kahvila Jahe JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA

2 Yritystoiminta Toimitaan Helsingin ydinkeskustassa Ainutlaatuinen
Janika on yrityksen vastaava ja kolme osakasta Kaiken kaikkiaan neljä työntekijää Liiketila on 120 m2 Kahvilan aukioloajat ma-pe 9-19, la 9-16, su suljettu Yritys on pieni ja idyllinen kahvila Yrityksen pääideana on loihtia inkivääristä asiakkaille makuelämyksiä

3 Raaka-aineet Tuoreet hedelmät tukusta päivittäin klo 8
Hankitaan kaikki raaka-aineet tukusta omalla pakettiautolla Pakettiautossa kylmäsäilytys kylmälaukut Inkivääri toimitetaan luomutilalta yksityiseltä Intiasta rahdilla Leivonnassa käytetään kananmunamassaa Kuiva-aineet ovat kotimaista Tuoreet hedelmät tukusta päivittäin klo 8 Maito on iskukuumennettua Kahvipavut Paahtimopavusta Jyväskyläläinen pienpaahtimo Toimitetaan heidän toimesta Helsinkiin

4 Elintarvikkeiden säilytys
Meillä on kaksi jääkaappia ja pakastin Lämpötilat otetaan päivittäin kahdesti, aamuin klo 9 ja illoin klo 19 Hedelmät säilytetään huoneenlämmössä omissa koreissa, smoothien raaka-aineet säilytetään pakastimessa Tarkistetaan hedelmien kunto päivittäin Yrityksellä on oma korjaaja, jos kylmälaitteistoissa on ongelmia tai poikkeuksia Pakastin sulatetaan kerran viikossa Varapakastin käyttöön tällöin

5 Elintarvikkeiden valmistus
Kahvia keitetään tunneittain Kahvimaito säilytetään aina kylmässä Erikoiskahvit valmistetaan tilauksesta Haudutettua teetä myydään yksittäisinä annoksina Voileivät valmistetaan itse aamuisin Smoothiet tehdään tilauksesta Perusleivonnaiset pakasteena Pullat, pasteijat ja karjalanpiirakkaa Paistetaan päivittäin ohjeiden mukaan Aamulla klo 8 ja iltapäivällä klo 14:30 Ylijäämät tuntia ennen sulkemisaikaa puoleen hintaan ja jäljelle jääneet menevät hävikkiin

6 Ruoan valmistuksen hygienia
Kirjanpito, hygieniatodistukset, todistukset, salmonellatodistukset, omavalvontasuunnitelma kansiossa yrityksen toimistohuoneessa Ruoan valmistuksen hygienia Keittiöhenkilökunnalla ruoanvalmistus käsineet ja hiusverkot Hygieniapassi välttämätön Uusille työntekijöille pakollinen hygieniakoulutus Keittiötasot aina puhtaina

7 Siivoussuunnitelma Yrityksellä oma siivooja, joka käy iltaisin
Päivän mittaan huolehditaan keittiösiisteydestä ja kahvilan siisteydestä Siivoussuunnitelma täytetään päivittäin vuoron päätteeksi Tiskit konepestään Tiskikone puhdistetaan kahdesti päivässä Kahvipannut pestään kahdesti päivässä Illalla pestään perusteellisesti Roskat viedään kahdesti päivässä aamuvuoron päätteeksi ja iltavuoron päätteeksi ja roskahuolto on kiinteistön tarjoama Roskahuolto tulee kerran viikossa Biojäte ja sekajäte erikseen kiinteistön takana riittävän matkan päästä keittiöstä


Lataa ppt "JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google