Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lentokone on juuri putoamassa. Koneessa on 5 matkustajaa mutta vain 4 laskuvarjoa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lentokone on juuri putoamassa. Koneessa on 5 matkustajaa mutta vain 4 laskuvarjoa."— Esityksen transkriptio:

1

2 Lentokone on juuri putoamassa. Koneessa on 5 matkustajaa mutta vain 4 laskuvarjoa.

3 Ensimmäinen matkustaja sanoo: "Moon Ronaldo, maailman paras jalkapalloilija. Futaava maailma tarvitsee minua, enkä voi pettää fanejani kuolemalla." Hän ottaa laskuvarjon ja hyppää koneesta.

4 Toinen matkustaja, Hillary Clinton, sanoo: “Minä olen Yhdysvaltain entisen presidentin puoliso; olen New Yorkin senaattori ja minulla on hyvät mahdollisuudet tulla vielä valituksi Yhdysvaltain presidentiksi.“ Hän ottaa laskuvarjon ja hyppää.

5 Kolmas matkustaja, George W. Bush, sanoo: “Minä olen Yhdysvaltain presidentti. Minulla on valtava vastuu koko maailmasta. Sitäpaitsi, olen maani historian viisain presidentti enkä voi pettää kansani luottamusta kuolemalla.“ Hän ottaa pakkauksen ja hyppää koneesta.

6 Neljäs matkustaja, Paavi, sanoo viidennelle matkustajalle, nuorelle koulupojalle: "Minä olen jo vanha. Olen elänyt hyvän elämän ihmisenä ja pappina kuten kuuluukin, joten annan viimeisen laskuvarjon sinulle; sinulla on vielä elämä edessäsi."

7 Tähän pikkupoika sanoo: “Elä pelkää pappa….. täällä on vielä laskuvarjo meille kummallekin! Amerikan viisain presidentti otti minun koulureppuni....."

8 Moraalinen opetus…. Jokaisella maalla on sellainen presidentti kun on ansainnutkin.

9 Voi Luoja…. eikö tuo idiootti voisi olla hiljaa!

10

11

12


Lataa ppt "Lentokone on juuri putoamassa. Koneessa on 5 matkustajaa mutta vain 4 laskuvarjoa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google