Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Sydney Tekijät Arttu & Jaakko. Sydney Sydneyn nähtävyydet Sydney tunnetaan sen kymmenistä rannoista(yli 70) ja niistä tunnetuin on Bondi Beach Sydney.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Sydney Tekijät Arttu & Jaakko. Sydney Sydneyn nähtävyydet Sydney tunnetaan sen kymmenistä rannoista(yli 70) ja niistä tunnetuin on Bondi Beach Sydney."— Esityksen transkriptio:

1 Sydney Tekijät Arttu & Jaakko

2 Sydney

3 Sydneyn nähtävyydet Sydney tunnetaan sen kymmenistä rannoista(yli 70) ja niistä tunnetuin on Bondi Beach Sydney rantakahvilat ja puistot ovat suosittuja ajan vietto paikkoja niin paikallisille, kuin turisteille. Myös Australian rauhallinen elämänmeno on puoleensavetävää. Ja se vaikuttaa ja näkyy myös Sydneyssä Suosituimpia nähtävyyksiä mm. Sidneyn oopperatalo, Harbour Bridge, The Rocks ja Darling Harbour. Sydneyssä on runsaasti hyvä arvosteluja saaneita ravintoloita, sekä runsaasti eri putiikeja ja liikkeitä, museoita, sekä Sydneyssä järjestetään useita suuria eri aiheisia festivaaleja ja tapahtumia vuodessa Sydney on perusturvallinen kaupunki

4 Kestävä matkailu

5 lähteet http://www.trendii.com/blog/wp-content/uploads/2014/11/1.jpg http://www.boalingua.ch/uploads/media_tool/images/australien_sydney_opernhaus.jpg http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288337035892.html http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2f/Australia_location_map.svg/250px- Australia_location_map.svg.png http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2f/Australia_location_map.svg/250px- Australia_location_map.svg.png http://fi.wikipedia.org/wiki/Sydney http://cityofsydney.nsw.gov.au/ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2f/Australia_location_map.svg/250px- Australia_location_map.svg.png http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2f/Australia_location_map.svg/250px- Australia_location_map.svg.png http://www.aurinkomatkat.fi/yritysinfo/kestava-matkailu


Lataa ppt "Sydney Tekijät Arttu & Jaakko. Sydney Sydneyn nähtävyydet Sydney tunnetaan sen kymmenistä rannoista(yli 70) ja niistä tunnetuin on Bondi Beach Sydney."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google