Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Helsingin yliopisto Avoin yliopisto Henkilökohtainen opintosuunnitelma HOPS Avoimessa yliopistossa 6.10.2006.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Helsingin yliopisto Avoin yliopisto Henkilökohtainen opintosuunnitelma HOPS Avoimessa yliopistossa 6.10.2006."— Esityksen transkriptio:

1 Helsingin yliopisto Avoin yliopisto Henkilökohtainen opintosuunnitelma HOPS Avoimessa yliopistossa 6.10.2006

2 Taustaa HOPS -työlle HOPS –työryhmä keväällä 2006 Saara Repo-Kaarennon vetämä ryhmä Ryhmän linjauksia: HOPS tehdään ennen kaikkea Avoimen yliopiston opintoja varten HOPS ei ole pakollinen Avoimen opiskelijoille HOPSista ei saa opintopisteitä Avoin HOPS (rajattua/suljettua HOPSia laajempi opiskelun suunnittelun väline)

3 Haasteita Avoimessa yliopistossa Opiskelijoiden heterogeenisyys: kenelle HOPS on tarkoitettu? Pitkäjänteinen suunnittelu vaikeaa, koska tuleva opetustarjonta ei ole tiedossa HOPSin realistisuus, toteuttamiskelpoisuus Avoimessa yliopistossa ei voida luvata, että tietyt opinnot varmasti järjestetään tai että opiskelija varmasti mahtuu niihin Kuka ohjaa ja antaa palautetta? Ohjaajalla pitäisi olla myös aineen sisällöllistä asiantuntemusta Miten momu- ja verkko-opiskelijoita palvellaan?

4 Avoimen yliopiston HOPS Pilottivaihe lv. 06-07 Verkkopalvelussa HOPS –lomake, joka on kaikkien opiskelijoiden käytettävissä Opiskelija voi tulostaa tai tallentaa omalle koneelleen Ei tallennu Avoimen yliopiston verkkopalveluun eikä voi lähettää sähköisesti Opiskelijat voivat keskustella HOPSistaan opintoasiainsuunnittelijoiden ja tuutoreiden kanssa


Lataa ppt "Helsingin yliopisto Avoin yliopisto Henkilökohtainen opintosuunnitelma HOPS Avoimessa yliopistossa 6.10.2006."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google