Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Niko Saarinen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Niko Saarinen."— Esityksen transkriptio:

1 Niko Saarinen

2 FAKTOJA Niko Juhani Saarinen (s. Uusikaupunki) on suomalainen televisiopersoona, joka tuli tunnetuksi osallistuessaan Suomen Big Brotheriin vuonna Saarinen vietti talossa 47 päivää, mutta poistettiin väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Big Brotherin jälkeen Saarinen on juontanut chat-ohjelmia. Vuonna 2009 hänen kodissaan oli kolmen viikon ajan kamerat, jotka kuvasivat häntä ympäri vuorokauden, ja hänen elämäänsä pystyi seuraamaan Hymy-lehden verkkosivuiltA. Saarinen on avoimesti homoseksuaali. Hän oli mukana Mr. Gay Finland -finaalissa vuonna 2012.

3 NAKUKUVAKOHU Viime viikolla Hymy-lehden sivuilla pyörivässä Nipsu-TV:ssä otettiin alastonkuvia reality-sarjan isännästä itsestään, BB-Nikosta. Kuvat on otettu Nikon olohuoneen sohvalla, sillä samaisella, josta 24/7 -lähetyskin joka päivä lähetetään. Niitä ei myöskään ole käsitelty tai photoshopattu mitenkään, sillä kyse oli lähinnä ”hupijutusta”, ei mistään täysiverisestä Alastonkuvauksesta.Näitä kuvia ei myöskään julkaista lehden sivuilla.

4 SALATTU POIKAYSTÄVÄ Vuonna 2009 Nikolla oli poikaystävä, jonka henkilöllisyyttä hän ei tuonut koskaan julkisuuteen, vaan aina puhuttiin herra x:stä. Ero tuli kumminkin baari illan päätteeksi samana vuonna. sanoimme x:n kanssa EI baareille, mutta yhteinen saunatuokio oli mieleinen.

5 NIKON SUUSTA Mä oon ihan landepaukku, mut mun suurin haave oli aina päästä Helsinkiin. Silloin kun Salatut elämät alkoi, niin mä katoin sitä aina itkien, et tonne mäkin tahon. Mä olin ihan varma, et mä olin syntynyt väärään kaupunkiin. - Mä oon ainoa lapsi, mutta oon aina tahtonut sisaruksia. Tai itseasiassa mä oisin aina halunnut isoveljen. Se ois ollu kyl vähän vaikea toteuttaa myöhemmin, mut sit mä ehdotin mun vanhemmille, et adoptoidaan joku hyvännäköinen poika. Näin mä sanoin. Mä halusin komean isoveljen. ”En mä siis sillee niinku veteraanei kunnioita muttei niit ookkaan enää hengis montaa.” Kyseinen kommentti on jo nyt saanut osakseen runsaasti vihaista huomiota niin Twitterissä kuin Facebookissakin


Lataa ppt "Niko Saarinen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google