Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Verkostot yritysyhteistyössä 20.5.2015 Kaikille sopiva työ-seminaari, Iiristalo Työvalmentaja Pauli Saksa Helsingin kaupunki, Tuetun Työllistymisen Palvelu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Verkostot yritysyhteistyössä 20.5.2015 Kaikille sopiva työ-seminaari, Iiristalo Työvalmentaja Pauli Saksa Helsingin kaupunki, Tuetun Työllistymisen Palvelu."— Esityksen transkriptio:

1 Verkostot yritysyhteistyössä 20.5.2015 Kaikille sopiva työ-seminaari, Iiristalo Työvalmentaja Pauli Saksa Helsingin kaupunki, Tuetun Työllistymisen Palvelu

2 Tuetun Työllistymisen Palvelu Sosiaali- ja terveysviraston vammaistyössä tuettua työtä järjestetään Tuetun työllistymisen palvelussa kvl:n (519/1977) perusteella, osana erityishuoltoa ja shl:n (1982/710) 17 §:n mukaisena toimintana Tuetun työllistymisen palveluiden saamisen edellytyksenä on että asiakas on yli 18 vuotta täyttänyt helsinkiläinen kehitysvammainen tai sosiaalihuoltolain 17 § mukainen asiakas jolla on autismin kirjoon kuuluva oireyhtymä (mm. asperger), adhd ja/tai dysfasia. Ideologia ja arvoperusta: Tuetun työllistymisen tavoitteena on lisätä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden ammatillista ja sosiaalista elämänlaatua takaamalla heille yhdenvertaiset oikeudet työhön avoimilla työmarkkinoilla, normaalipalkkaan, jatkuvaan tukeen ja sitä kautta täysivaltaiseen osallistumiseen yhteiskuntaan.” (Puolanne 2000)

3 Verkostoyhteistyö Yhteistyön onnistumisen kannalta kaikkein tärkeintä on luottamus ja sitoutuminen (Järvensivu, Nykänen ja Rajala 2010). Yhteistyöllä päästään parhaaseen lopputulokseen Kaikki saavat / hyötyvät jotain! Palveluasenne on tärkeää Yritysyhteistyö  Vaatii meiltä toimijoilta joustavuutta ja mielikuvitusta Yhteisöllisyys  Mitä minä voin antaa? Tärkeää on kuunnella ja ottaa ihmiset huomioon!

4 Hyvin öljytty kone N.S-A MOTIVOITUNEET ASIAKKAAT VAHVAN AMMATTITAIDON OMAAVAT TYÖVALMENTAJAT VAHVAN AMMATTITAIDON OMAAVAT TYÖVALMENTAJAT JOHDON VANKKA TUKI JOHDON VANKKA TUKI TYÖNANTAJA VAILLA TYÖNTEKIJÄÄ YHTEISTYÖ

5 Yhteistyöllä saatu tuloksia VAMLAS:n tärkeä rooli koordinoijana! Yhteistyön kautta on ollut mahdollista työllistää isompi joukko osatyökykyisiä henkilöitä ”ohituskaistaa käyttäen”. Jokainen taho on tuonut yhteistyöhön omaa työhön/työvalmennus osaamistaan sekä erikoisosaamistaan, työllistyjien ja työnantajan tueksi.


Lataa ppt "Verkostot yritysyhteistyössä 20.5.2015 Kaikille sopiva työ-seminaari, Iiristalo Työvalmentaja Pauli Saksa Helsingin kaupunki, Tuetun Työllistymisen Palvelu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google