Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 17.30-20.00 Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 17.30-20.00 Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran."— Esityksen transkriptio:

1 1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 17.30-20.00 Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran puolesta annetaan välineet, opetus ja aloituskahvit Hinta: 100 €/hlö tai pelioikeuspaketti 500 € ks. Kohta 4. 2.Alkeiskurssin jälkeen on hyvä hieman itsenäisesti harjoitella ja käydä ns. Kipinä-kierros (käydä pelaamassa RTG:n) jäsenen kanssa harjoittelu- Kierros 9 reikää). Sovi aika tai ilmoittaudu ennakolta sovittuun GreenCard- Kokeeseen. 3. GreenCard – kokeen suoritus: Käydään pelaamassa 2-3 väylää, keskustellaan pelaamisesta ja lopuksi Tarkastetaan ennalta täytetyt sääntökysymykset. Kesto noin 1-2 h, riippuen Ryhmän koosta. Hinta: 35€/hlö RTG kurssilaisilta ja muut 50€/hlö 4. Ei kun pelaamaan! Miten? Raahentienoon Golf tarjoaa aloituspaketin yhteensä 500 €. -Alkeiskurssi100 € -Jäsenmaksu, sis. Vakuutuksen ja golf-lehden vuosikerran95€ -Kauden pelioikeus, pelaa niin paljon kun haluat305 € yhteensä500 € Normaalisti jo pelkästään pelioikeus maksaa 700 – 850 €/kausi Aloituspaketin säästö ensimmäisenä vuonna395 – 545 € 5. JATKOKURSSIT/YKS. OPETUS Seuran Pro Ari Koski tarjoaa kesän aikana ryhmäopetusta sekä jokaisella yksitystunteja. Seuraa seuran nettisivuilta tai ole suoraan yhteydessä Ari Koski, p. 0400 684 929, ari.koski@outlook.com Raahentienoon golf/ Ari Koski

2 Kysymyksiä ja vastauksia: Pitääkö käydä alkeiskurssi vai voiko suoraan suorittaa GreenCardin? Kyllä voi suorittaa suoraan GreenCardin. Toisaalta jos ei ole kokemusta tai ei ole vielä tutustunut lajiin, niin suosittelemme maailman toiseksi vaikeimman mailapeliin tutustumisen alkeiskurssin kautta. Toisaalta osa meistä käy maratoni-koulua osallistuakseen esim. kesän maratonille, vaikka suurin osa meistä varmaan osaa juosta! Hyvät perustiedot antavat hyvät valmiudet itsenäiseen harjoitteluun. Milloin voi osallistua Green Card kokeeseen alkeiskurssin jälkeen? Siihen ei ole antaa suoraa aikavastausta, koska riippuu, kuinka tuleva golffari ehtii harjoitella ennen kokeeseen tuloa. Viime vuosien kokemuksella olisi suositeltavaa noin 1-2 viikkoa! Miten pelaamaan Kun GreenCard on taskussa ja olet liittynyt johonkin Golfseuraan jäseneksi, niin sinulla on oikeus aloittaa pelaaminen. Valitettavasti Suomessa ei ole kuin muutama golfkenttä, johon pääsee pelaamaan pelkällä GreenCard –kortilla. Yleensä tarvitaan myös ns. Pelioikeus eli ns. kiinnitys johonkin golfkentään. Miksi pitää liittyä jäseneksi Jäseneksi liittyminen on pakollista, jos aikoo pelata virallisilla golfkentillä. Tärkein asia siihen on Vakuutus. Jokainen seuran jäsen on vakuutettu ja on samalla Suomen Golfliiton jäsen sekä saa Golf- lehden vuosikerran. Mikä on Pelioikeus? Jokainen Golfarin täytyy ns. kiinnittyä johonkin golfseuraan 1. jäseneksi ja sekä saada golf seuralta pelioikeus (vuosimaksu, aloituspaketti (RTG) tai omistaa oma osake). Suurin osa Suomen golfkentistä on yksityisomisteisia golfkenttiä ja he määrittelevät miten heidän kentällä saa pelata. Kun olet saanut ns. pelioikeuden joltakin kentältä, niin sinulla on mahdollisuus ostaa ns. kertamaksuja vieraille kentille, tätä kutsutaan Gree Fee –pelaamiseksi. Toki osalla kentillä on rajoituksia, että pelaamaan ei pääse vieras pelaajat joiden tasoitus on esim. 36 tai yli. Raahentienoon golf/ Ari Koski


Lataa ppt "1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 17.30-20.00 Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google