Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yrittäjien hyvinvointikilta® yrittäjien hyvinvointia tukemassa Yrittäjien hyvinvointikilta on Suomen Mielenterveysseuran ja Suomen Yrittäjien kehittämä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yrittäjien hyvinvointikilta® yrittäjien hyvinvointia tukemassa Yrittäjien hyvinvointikilta on Suomen Mielenterveysseuran ja Suomen Yrittäjien kehittämä."— Esityksen transkriptio:

1 Yrittäjien hyvinvointikilta® yrittäjien hyvinvointia tukemassa Yrittäjien hyvinvointikilta on Suomen Mielenterveysseuran ja Suomen Yrittäjien kehittämä toimintamalli, joka tukee pk-yrittäjien henkistä hyvinvointia ja arjessa jaksamista koulutusten, vertaisryhmätoiminnan ja yhteistyön avulla.

2 Hyvinvointikoulutuksesta työkaluja jaksamiseen Hyvinvointikoulutuksessa opit vahvistamaan mielen hyvinvointiasi. Verkostoidut muiden yrittäjien kanssa ja saat uutta energiaa elämään ja työhön. Koulutus on yhteensä 14 tunnin kokonaisuus. Saat eväitä jaksamisesi tukemiseen Opit tunnistamaan voimavarasi Löydät työkaluja työhyvinvointiisi Tunnistat stressin ja opit hallitsemaan sitä Tutustut selviytymiskeinoihin elämän kriiseissä

3 Hyvinvointiryhmästä uusia näkökulmia ja vertaistukea Hyvinvointiryhmässä sinulla on mahdollisuus jakaa luottamuksellisesti yrittämiseen ja hyvinvointiin liittyviä ajatuksia sekä kokemuksia toisten yrittäjien kanssa. Keskustelunaiheet nousevat osallistujien tarpeista. Teemoina voivat olla esimerkiksi: Yrittäjänä jaksaminen Stressin ja ajankäytön hallinta Voimavarat työssä ja elämässä Oman työn johtaminen Itsestä huolehtiminen ja elämäntavat Ryhmä kokoontuu iltaisin noin 8 kertaa, 2 tuntia kerrallaan, ohjaajana toimii koulutettu ryhmänohjaaja. Osallistuminen on maksutonta. Tervetuloa mukaan Yrittäjäkiltaan vahvistamaan mielen hyvinvointiasi, verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa ja luomaan perustaa yrityksesi menestykselle!


Lataa ppt "Yrittäjien hyvinvointikilta® yrittäjien hyvinvointia tukemassa Yrittäjien hyvinvointikilta on Suomen Mielenterveysseuran ja Suomen Yrittäjien kehittämä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google