Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Terveyskeskussairaala Osasto 1

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Terveyskeskussairaala Osasto 1"— Esityksen transkriptio:

1 Terveyskeskussairaala Osasto 1
Opas potilaille ja heidän läheisilleen

2 OHJEITA POTILAALLE JA OMAISILLE
Tervetuloa terveyskeskussairaalan osastolle 1. Tullessanne osastolle toivoisimme, että teillä olisi mukananne: Voimassa oleva lääkelista, Marevan-lista Omat silmätipat, astmalääkkeet, harvinaiset lääkkeet Henkilökohtaiset hygieniavälineet, partakone Kotiutumistanne varten asianmukaiset vaatteet Pyydämme teitä jättämään kotiin rahat ja arvoesineet. Emme vastaa huoneeseen jätetystä omaisuudesta. Toivoisimme, että valitsette keskuudestanne yhden henkilön, joka toimii yhdyshenkilönä ja tiedottaa muille omaisille potilaan voinnista. Yhdyshenkilön puhelinnumeron voitte antaa kansliaan. Osastolla potilaana ollessanne saatte oman puhelinnumeron, jonka voitte ilmoittaa omaisillenne. Puhelinlasku lisätään sairaalalaskuun. Vierailuajat ovat ja Poikkeustapauksissa voimme sopia asiasta erikseen. Toivomme myös, että huomioitte muiden potilaiden levon tarpeen. Ruokailuajat ovat ja 16.30 Omaiset ovat tervetulleita auttamaan ruokailussa. Päiväkahvi on tarjolla päiväsalissa klo alkaen.

3 Osastollamme on tärkeää hyvä käsihygienia.
Desinfioikaa kätenne osastolle tullessanne ja osastolta lähtiessänne. Desinfiointiainepullot löytyvät huoneesta, käytäviltä sekä hissin ja ulko-ovien luota. Mikäli teillä on kysyttävää läheisenne hoidosta, henkilökunta on käytettävissänne. Halutessanne keskustella lääkärin kanssa, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä osastosihteeriin, joka varaa teille keskusteluajan. Osastolla on myös käytettävissä sosiaalipalveluneuvoja ja sairaalapastori. Hoidon tavoitteet Potilaan tarpeista lähtevä yksilöllinen ja moniammatillinen hoitotyö Kuntouttava hoitotyö ja omatoimisuuteen tukeminen Omaiset voivat halutessaan osallistua kuntoutukseen mm. potilashuoneen tauluilta löytyvien jumppaohjeiden mukaisesti Kotiutuessanne saatte mukaanne lääkelistan, tarvittavat reseptit ja jatkohoito-ohjeet. Toivomme teidän viihtyvän hoidossamme. Palautetta voitte antaa suullisesti, kirjallisena osastolta löytyvään palautelaatikkoon tai sähköisesti kaupungin internetsivuilla.

4 YHTEYSTIEDOT Terveyskeskussairaala Osasto 1 Mariankatu 28 puh 67200 KOKKOLA Osastonhoitaja Jukka Kivistö puh Ylilääkäri Virve Ojutkangas Osastonlääkäri Vladimir Konev Osastosihteeri puh


Lataa ppt "Terveyskeskussairaala Osasto 1"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google