Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

DIAN SUUNNITTELU. Huomioitavaa: Dia toimii tukisanalistana. Mieti siis esityksesi sisällön pääasiat ja kirjoita ne diaan. Älä kirjoita liian paljon asiaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "DIAN SUUNNITTELU. Huomioitavaa: Dia toimii tukisanalistana. Mieti siis esityksesi sisällön pääasiat ja kirjoita ne diaan. Älä kirjoita liian paljon asiaa."— Esityksen transkriptio:

1 DIAN SUUNNITTELU

2 Huomioitavaa: Dia toimii tukisanalistana. Mieti siis esityksesi sisällön pääasiat ja kirjoita ne diaan. Älä kirjoita liian paljon asiaa yhteen diaan. Jos liität kuvan diaan, valitse sellainen, joka sopii aiheeseen.

3 Yrityksemme Viiolahti Oy Teemme kaikki rakennusalan työt aina anturasta kattoon saakka. Toimintaamme kuuluvat mm. maanrakennusalan työt, pohjatyöt, remontoinnit, maalaukset, tapetoinnit sekä uudisrakentamiset. Teemme myös korsitemaalauksia, ja jos haluaa seinämaalauksia, niin sekin onnistuu. Teemme töitä isoissa ja pienissä kohteissa, eivätkä "ongelmatapauksetkaan" ole vieraita. Ota yhteyttä, kun tarvitset rakennusalan ammattilaista tai tutustu meihin lisää kotisivuillamme!

4 Viiolahti Oy Viiolahti Oy on rakennusalan yritys, joka tekee kaikki rakennusalan työt aina anturasta kattoon saakka. Yritys tekee töitä sekä isoissa että pienissä kohteissa, eivätkä "ongelmatapauksetkaan" ole vieraita.

5 Toimintaan kuuluvat - maanrakennusalan työt - pohjatyöt - remontoinnit - maalaukset - tapetoinnit - uudisrakentamiset - koristemaalaukset ja seinämaalaukset.

6 Ota yhteyttä, kun tarvitset rakennusalan ammattilaista tai tutustu meihin lisää kotisivuillamme! Yhteystiedot: Rakennus Viiolahti Oy Käkipolku 1 01450 VANTAA Puhelin 040-5662846 Sähköposti yhteydenotto@viiolahti.fi Kotisivu http://www.viiolahti.fihttp://www.viiolahti.fi


Lataa ppt "DIAN SUUNNITTELU. Huomioitavaa: Dia toimii tukisanalistana. Mieti siis esityksesi sisällön pääasiat ja kirjoita ne diaan. Älä kirjoita liian paljon asiaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google